Προς το περιεχόμενο

Chrome vs Microsoft Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, micos000 είπε

Οι chromium browsers είπαμε δεν δουλεύουν πλέον με blockers. Ο firefox τι κάνει σε σένα;

κολλάνε κάποιες σελίδες.

Δημοσ.

Εγώ δουλεύω αποκλειστικά με firefox και δεν έχω πρόβλημα σε καμία. Για δώσε ένα λινκ από κάποια που σου κολλάει να την δω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, micos000 είπε

Εγώ δουλεύω αποκλειστικά με firefox και δεν έχω πρόβλημα σε καμία. Για δώσε ένα λινκ από κάποια που σου κολλάει να την δω.

https://www.iefimerida.gr/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα απενεργοποίσει τα cookie τρίτου μέρους. 

image.png.f6e549905f62b0b9929bef9a591ece78.png

Επεξ/σία από dandri
Δημοσ.

@micos000 με το που έκανα κλικ στον chrome, ΚΑΝΕΝΑ site δεν άνοιγε. Έπρεπε να πατήσω πρώτα F5. Έτσι ξεμπλοκάρει μόνο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό τώρα δεν είναι λογικό. Δεν μπορεί να κάνεις φορμάτ και πάλι να έχεις το ίδιο πρόβλημα, οπότε ξεκινάς ελέγχους. Απάντησε στα παρακάτω.

1. Έβαλες καμία πειραγμένη έκδοση των windows ή την official από την microsoft;
  2. Ποια έκδοση windows βάζεις (10, 11) και ποια version (22Η2, 23Η2, 24Η2);
  3. Έβαλες κάτι έξτρα μετά το φορμάτ;
  4. Μετά το φορμάτ σου έκανε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και πριν βάλεις οτιδήποτε άλλο παρά μόνο τον chrome;
  5. Όταν βάζεις chrome κάνεις απευθείας σύνδεση στο λογαριασμό σου για να σου τραβήξει τις ρυθμίσεις και μετά δοκιμάζεις σελίδες;
  6. Πριν κάνεις σύνδεση στον chrome, δοκίμασες να ανοίξεις τη σελίδα να δεις αν ανοίγει σωστά;
Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αυτό τώρα δεν είναι λογικό. Δεν μπορεί να κάνεις φορμάτ και πάλι να έχεις το ίδιο πρόβλημα, οπότε ξεκινάς ελέγχους. Απάντησε στα παρακάτω.

1. Έβαλες καμία πειραγμένη έκδοση των windows ή την official από την microsoft;
  2. Ποια έκδοση windows βάζεις (10, 11) και ποια version (22Η2, 23Η2, 24Η2);
  3. Έβαλες κάτι έξτρα μετά το φορμάτ;
  4. Μετά το φορμάτ σου έκανε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και πριν βάλεις οτιδήποτε άλλο παρά μόνο τον chrome;
  5. Όταν βάζεις chrome κάνεις απευθείας σύνδεση στο λογαριασμό σου για να σου τραβήξει τις ρυθμίσεις και μετά δοκιμάζεις σελίδες;
  6. Πριν κάνεις σύνδεση στον chrome, δοκίμασες να ανοίξεις τη σελίδα να δεις αν ανοίγει σωστά;

@micos000

1. Την official από την microsoft

2. Edition    Windows 10 Home
Version    22H2
Installed on    ‎17/‎10/‎2024
OS build    19045.5011
Experience    Windows Feature Experience Pack 1000.19060.1000.0

3. Διάφορα προγράμματα

4. Θα κάνω format, θα βάλω μόνο τον chrome χωρίς να συνδεθώ στο λογαριασμό μου.

5. Ναι κάνω απευθείας συνδεση στο λογαριασμό μου, για να τραβήξει τις ρυθμίσεις και μετά δοκιμάζω σελίδες.

6. Όχι

Δημοσ.

Οπότε ή κάτι γίνεται με τις ρυθμίσεις που τραβάει ο chrome ή κάποιο πρόγραμμα που βάζεις παρεμβάλλεται στη λειτουργία του chrome.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Οπότε ή κάτι γίνεται με τις ρυθμίσεις που τραβάει ο chrome ή κάποιο πρόγραμμα που βάζεις παρεμβάλλεται στη λειτουργία του chrome.

@micos000

Πρόγραμμα άσχετο με τον chrome ;

Γενικότερα πως κινούμαι ;

Δημοσ.

Φορματ

Cheome

Δοκιμή.

Αν δεν στο κάνει κανείς μετά login στον Chrome και ξανά δοκιμάζεις.

Αν πάει καλά βάζεις ένα ένα τα πρόγραμμα τα σου και δοκιμάζεις ενδιάμεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα format.

Χωρίς login ο Chrome δουλεύει σφαίρα.

Δεν βάζω τη Java.

Επεξ/σία από dandri

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...