dandri Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, micos000 είπε ΤΟ πρόβλημα σου λύθηκε; Αυτό είναι το θέμα. Ο φάκελος "μοιάζει" ίδιος. Μέσα έχει έναν default που περιέχει τις προσωπικές σου ρυθμίσεις. Όταν ανοίγω τον chrome για πρώτη φορά και επιλέγω το www.iefimerida.gr, οποιοδήποτε link από το συγκεκριμένο site επιλέξω δεν μπαίνω μέσα στο άρθρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τι antivirus έχεις; Είναι το windows ή έχεις βάλει κάποιο εσύ; Για τη 2η περίπτωση μπορεί να έχει κάποιο φίλτρο που σου κάνει αυτά τα κόλπα. Αν πατήσεις μεσαίο κλικ στο ποντίκι (τη ροδέλα), σου ανοίγει σε νέα καρτέλα; Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Τι antivirus έχεις; Είναι το windows ή έχεις βάλει κάποιο εσύ; Για τη 2η περίπτωση μπορεί να έχει κάποιο φίλτρο που σου κάνει αυτά τα κόλπα. Αν πατήσεις μεσαίο κλικ στο ποντίκι (τη ροδέλα), σου ανοίγει σε νέα καρτέλα; Το windows security έχω. TouchPad έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, dandri είπε TouchPad έχω. Κάνε κλικ με πατημένο το CTRL. Επίσης δοκίμασε και μέσα από "Νέο παράθυρο για ανώνυμη περιήγηση". Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, micos000 είπε Κάνε κλικ με πατημένο το CTRL. Επίσης δοκίμασε και μέσα από "Νέο παράθυρο για ανώνυμη περιήγηση". @micos000 Μετίποτα δεν μπαίνει. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Πολύ περίεργη συμπεριφορά αυτή. Αυτό στο κάνει και στα αποτελέσματα από το google ή μόνο στα λινκ μέσα στις σελίδες; Σε άλλους browsers στο κάνει; Πήγαινε και από τις ρυθμίσεις->"Επαναφορά ρυθμίσεων" και μηδένισε όλες τις ρυθμίσεις μήπως το διορθώσει. Αν θέλεις δοκίμασε έναν protable chrome. Τρέξε το setup και θα σου κάνει έναν φάκελο και μια συντόμευση. Κλείσε τον chrome και τρέξε το portable, δεν κάνει συνρόμευση και θα το βρεις σε φάκελο εκεί που κατέβηκε το αρχείο εγκατάστασης. Εκεί θα φανεί αν κάτι σου περνάει από την βασική εγκατάσταση ή είναι από το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, micos000 είπε Πολύ περίεργη συμπεριφορά αυτή. Αυτό στο κάνει και στα αποτελέσματα από το google ή μόνο στα λινκ μέσα στις σελίδες; Σε άλλους browsers στο κάνει; Πήγαινε και από τις ρυθμίσεις->"Επαναφορά ρυθμίσεων" και μηδένισε όλες τις ρυθμίσεις μήπως το διορθώσει. Αν θέλεις δοκίμασε έναν protable chrome. Τρέξε το setup και θα σου κάνει έναν φάκελο και μια συντόμευση. Κλείσε τον chrome και τρέξε το portable, δεν κάνει συνρόμευση και θα το βρεις σε φάκελο εκεί που κατέβηκε το αρχείο εγκατάστασης. Εκεί θα φανεί αν κάτι σου περνάει από την βασική εγκατάσταση ή είναι από το σύστημα. Στα λινκ μέσα στις σελίδες έχω διαπιστώσει. Ο Microsoft Edge λειτουργούσε άψογα, στον οποίο είχα βάλει και adblocker και δεν είχα κανένα θέμα. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου @micos000 Δούλεψα για 2 μέρες στο laptop με τον Microsoft Edge, στον οποίον έβαλα adblocker για τις διαφημίσεις. Δούλεψα απροβλημάτιστα. Επειδή όμως έχω iPhone, δεν βρήκα τρόπο ο Safari να τραβάει τα usernames και passwords από τον Microsoft Edge, τον οποίον κατέβασα στο κινητό. Έτσι αναγκάστηκα να βάλω τον Chrome στο κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) @micos000 μήπως φταίει ότι έχω αποκλείσει τα cookies τρίτων στον chrome ; Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου από dandri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Όχι, δε φταίει. Κι εγώ αποκλείω τα cookies τρίτων αλλά δεν έχω τέτοιο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Συνεπώς δεν υπάρχει λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2024 στις 12:55 ΠΜ, dandri είπε Επειδή όμως έχω iPhone, δεν βρήκα τρόπο ο Safari να τραβάει τα usernames και passwords από τον Microsoft Edge, Και γιατί πρέπει να δουλεύεις με τον safari στο iphone; Αν κάνεις εξαγωγή τους κωδικούς από τον edge (τους βγάζει σε csv), δεν θα τους δεχτεί μετά το safari; Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, micos000 είπε Και γιατί πρέπει να δουλεύεις με τον safari στο iphone; Αν κάνεις εξαγωγή τους κωδικούς από τον edge (τους βγάζει σε csv), δεν θα τους δεχτεί μετά το safari; Είχα κάνει εξαγωγή τα bookmarks από τον Chrome στον Edge. Τράβηξε και τα passwords.Λειτούργησε ο Edge άψογα. Κατόπιν τούτου κατήργησα τον Chrome από το iPhone. Όταν άνοιξα τον Safari και πληκτρολόγησα www.insomnia.gr και μετά Σύνδεση, δεν με ρώτησε ο Safari αν θέλω να χρησιμοποιήσω το username και password που είναι αποθηκευμένο στον Edge. Το αντίστοιχο ερώτημα το έκανε ο Safari όταν είχα τον Chrome στο iPhone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου Είπαμε. Ο safari στα windows έχει σταματήσει να υποστηρίζεται (και να αναπτύσσεται) από το 2010. Δεν ξέρω αν σε βοηθάει το παρακάτω. https://support.apple.com/lv-lv/guide/safari/ibrw1015/mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dandri Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Κατήργησα τον Chrome, στον οποίο η επέκταση AdBlock έπεφτε δύσπεπτη και δουλεύω με τον Microsoft Edge, ο οποίος ειναι πιο γρήγορος. Θα δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα