axilleaslarisa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Καλημέρα Σκέφτομαι σιγά σιγά να αντικαταστήσω το Xiaomi 9 Pro και θα ήθελα τη βοήθεια σας για ένα νέο VFM κινητό. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300-350 2) Την χρήση του κινητού : browsing, maps, photo, πλοήγηση 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 6+ 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει όχι 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ναι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Δεν με ενδιαφέρει 😎 Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; όχι μάλλον όμως android 10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ναι 11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; από παντού αλλά καλύτερα από Ελλάδα για δοσεις 12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι 13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουργιο Γενικά να είναι VFM Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Στην 8 ερώτηση δεν γίνεται. Στην 11 ερώτηση άρα θες από αλυσίδα (Κωτσόβολο, πλαίσιο, public κλπ) 1. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/286721-smartphone-oppo-reno-10-pro-12-256-gy-5g 2. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/304977-smartphone-realme-12-12-512gb-green-5g 3. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/298419-smartphone-poco-x6-12-256gb-white-5g 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Το oppo το πήρα στη σύζυγο. Όντως πολύ τίμιο τηλέφωνο για τα χαρακτηριστικά και την τιμή του. Μόνο μην ψάξει κανείς για θήκη στην Ελλάδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleaslarisa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Στην 8 ερώτηση δεν γίνεται. Στην 11 ερώτηση άρα θες από αλυσίδα (Κωτσόβολο, πλαίσιο, public κλπ) 1. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/286721-smartphone-oppo-reno-10-pro-12-256-gy-5g 2. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/304977-smartphone-realme-12-12-512gb-green-5g 3. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/298419-smartphone-poco-x6-12-256gb-white-5g H 8 ερώτηση ήταν στην φόρμα και απλά έγραψα ναι. Ναι θα πρέπει να παίξω σε αλυσίδα για τις δόσεις ή σε κάποιο μεγάλο κατάστημα με global κινητά που κάνει δόσεις. 1 ώρα πριν, micos000 είπε Το oppo το πήρα στη σύζυγο. Όντως πολύ τίμιο τηλέφωνο για τα χαρακτηριστικά και την τιμή του. Μόνο μην ψάξει κανείς για θήκη στην Ελλάδα. Δεν είχα ποτέ σκεφτεί να πάρω Oppo δεν τα ξέρω καθόλου ως κινητά. Θήκη στην Ελλάδα είναι θέμα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleaslarisa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Τι λέτε για τα παρακάτω; Xiaomi Note 13 Pro Xiaomi Note 13 Pro+ Poco X6 Pro Σε Global Edition Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Στις 1/10/2024 στις 11:29 ΠΜ, axilleaslarisa είπε Δεν είχα ποτέ σκεφτεί να πάρω Oppo δεν τα ξέρω καθόλου ως κινητά. Θήκη στην Ελλάδα είναι θέμα ε; αν ξερεις τα oneplus... τοτε τα ξερεις... πλεον και τα oneplus φορανε το colorOS της OPPO σε ενα απο αυτα εισαι https://www.kimovil.com/en/compare/poco-f6,samsung-galaxy-a55-5g-8gb-256gb,xiaomi-redmi-note-13-pro-plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleaslarisa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Donalhioy είπε αν ξερεις τα oneplus... τοτε τα ξερεις... πλεον και τα oneplus φορανε το colorOS της OPPO σε ενα απο αυτα εισαι https://www.kimovil.com/en/compare/poco-f6,samsung-galaxy-a55-5g-8gb-256gb,xiaomi-redmi-note-13-pro-plus Δεν τα ξέρω καθόλου και ίσως είναι κακό αυτό και θα έπρεπε να δοκιμάσω κάποια στιγμή Μόλις τώρα, axilleaslarisa είπε Δεν τα ξέρω καθόλου και ίσως είναι κακό αυτό και θα έπρεπε να δοκιμάσω κάποια στιγμή Πάντως βλ πω το Poco X6 Pro που το γλυκό κοιτούσα το βγαζεις εκτός γιατί έτσι; Επίσης μια άλλη ερώτηση ποια Ram σε καλύπτει για 3-4 χρόνια για μη Gaming χρήση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kp1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, axilleaslarisa είπε Δεν τα ξέρω καθόλου και ίσως είναι κακό αυτό και θα έπρεπε να δοκιμάσω κάποια στιγμή Πάντως βλ πω το Poco X6 Pro που το γλυκό κοιτούσα το βγαζεις εκτός γιατί έτσι; Επίσης μια άλλη ερώτηση ποια Ram σε καλύπτει για 3-4 χρόνια για μη Gaming χρήση; 12 Ραμ και είσαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, kp1 είπε 12 Ραμ και είσαι οκ Ωπα....κοψε κατι. Και με τα 8 μια χαρα θα κανει τη δουλεια του.Ασε που καποια κινητα υποστηριζουν επεκταση μνημης(ram expansion) χρησιμοποιωντας εσωτερικη μνημη. Στο δικο μου realme 8 εχω 4αρα,εχω ram expansion εως +8 ραμ.Αλλα το εχω αφησει στο 4.Δεν υπαρχει λογος για παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kp1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 42 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Ωπα....κοψε κατι. Και με τα 8 μια χαρα θα κανει τη δουλεια του.Ασε που καποια κινητα υποστηριζουν επεκταση μνημης(ram expansion) χρησιμοποιωντας εσωτερικη μνημη. Στο δικο μου realme 8 εχω 4αρα,εχω ram expansion εως +8 ραμ.Αλλα το εχω αφησει στο 4.Δεν υπαρχει λογος για παραπανω. Για βαριά παιχνίδια στην 4ετια σωρό 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, axilleaslarisa είπε Πάντως βλ πω το Poco X6 Pro που το γλυκό κοιτούσα το βγαζεις εκτός γιατί έτσι; Επίσης μια άλλη ερώτηση ποια Ram σε καλύπτει για 3-4 χρόνια για μη Gaming χρήση; γιατι με 22ευρω παραπανω πας στο poco f6 ¨344 απο σκρουτζ¨ με 12gb εισαι καλυμενος για οποιαδηποτε χρηση, με τα 8 εισαι καλυμενος για απλη καθημερινη χρηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, kp1 είπε Για βαριά παιχνίδια στην 4ετια σωρό 12 Ειπαμε....ram expansion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleaslarisa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, kp1 είπε 12 Ραμ και είσαι οκ Καλά σίγουρα με 12 είμαι οκ απλά έλεγα μήπως πάω στο 8 να ρίξω το budget 14 ώρες πριν, osfp1978 είπε Ωπα....κοψε κατι. Και με τα 8 μια χαρα θα κανει τη δουλεια του.Ασε που καποια κινητα υποστηριζουν επεκταση μνημης(ram expansion) χρησιμοποιωντας εσωτερικη μνημη. Στο δικο μου realme 8 εχω 4αρα,εχω ram expansion εως +8 ραμ.Αλλα το εχω αφησει στο 4.Δεν υπαρχει λογος για παραπανω. Έτσι πιστεύω και εγώ ότι για μη gaming χρήση με τα 8 είναι οκ απλά αυτή την ram expansion την έχουν τα Xiaomi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
osfp1978 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, axilleaslarisa είπε Καλά σίγουρα με 12 είμαι οκ απλά έλεγα μήπως πάω στο 8 να ρίξω το budget Έτσι πιστεύω και εγώ ότι για μη gaming χρήση με τα 8 είναι οκ απλά αυτή την ram expansion την έχουν τα Xiaomi? Νομίζω ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleaslarisa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 14 ώρες πριν, kp1 είπε Για βαριά παιχνίδια στην 4ετια σωρό 12 Αυτό είναι το σωστό αλλά ελάχιστα ποιο τσιμπημενο 14 ώρες πριν, Donalhioy είπε γιατι με 22ευρω παραπανω πας στο poco f6 ¨344 απο σκρουτζ¨ με 12gb εισαι καλυμενος για οποιαδηποτε χρηση, με τα 8 εισαι καλυμενος για απλη καθημερινη χρηση Συμφωνώ 13 ώρες πριν, osfp1978 είπε Ειπαμε....ram expansion Σε όλα υπάρχει; 3 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Νομίζω ναι. Αυτό το γράφει κάπως στα χαρακτηριστικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα