piiii Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, fidelinosmou είπε Η επισκευή δηλαδή θα κοστίσει περισσότερο από την αλλαγή κινητήρα; Αν βέβαια παίρνει επισκευή... Eξαρτάται. Αλλά ναί ανάλογα με την ζημιά μπορεί να βγεί και αρκετά παραπάνω απο τον μετάχειρο. Η διαφορά είναι ότι αν είναι σωστός ο μάστορας που θα κάνει την επισκευή δεν θα πρέπει να σε ταλαιπωρήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απο την άλλη ο μετάχειρος κινητήρας είναι τζάκποτ στο joker. Μπορεί να είναι της προκοπής και να βγάλει αρκετά χλμ ακόμα, μπορεί να είναι στο χείλος του γκρεμού και να τον πάρεις σύντομα στο χέρι. Ψάξε για το χρηματικό και για τις δύο περιπτώσεις και αναλόγως πράξε. Ειδικά για τον μετάχειρο ψάξε περίπτωση που ανέφερε και ένα παλικάρι παραπάνω περί εγγύησης, αλλά όχι ότι και αυτό είναι πανάκεια, γιατί άντε και είσαι γκαντέμο η τυχερή(όπως θέλεις πέστο) και χαλάει στην εγγύηση. Τα έξοδα του ανέβα κατέβα του κινητήρα δεν θα τα γλυτώσεις παρ΄όλα αυτά. Και σκέψου και το άλλο, αν σου μείνει εκτός εγγύησης πρακτικά θα έχεις 2 χαλασμένους κινητήρες, και θα έχεις δώσει άσκοπα χρήματα τα οποία θα μπορούσες να είχες επενδύσει στην επισκευή. Πολλές οι παραμέτροι δυστυχώς. Πράξε όπως θεωρείς εσύ καλύτερα. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από piiii Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) H φαση ειναι οτι και η σωστη επισκευη δεν ειναι εγγυημένη... Ποσοι επισκευασμενοι κινητηρες εχουν θεμα ξανα ...... Και το θεμα ειναι οτι οι "μηχανικοι" δεν παραδεχονται τιποτα. Φταινε ολα τα άλλα εκτος απο αυτους Οπότε απο μενα μεταχειρισμενο μοτερ με εγγύηση Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από 2MM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, 2MM είπε H φαση ειναι οτι και η σωστη επισκευη δεν ειναι εγγυημένη... Ποσοι επισκευασμενοι κινητηρες εχουν θεμα ξανα ...... Και το θεμα ειναι οτι οι "μηχανικοι" δεν παραδεχονται τιποτα. Φταινε ολα τα άλλα εκτος απο αυτους Οπότε απο μενα μεταχειρισμενο μοτερ με εγγύηση Δεν έχεις άδικο, για αυτό ανέφερα "σωστός" μάστορας. Γιατί "μάστορες" έχει μπόλικους δόξω το θεό. Τώρα πως θα τον βρείς; Είναι δυστυχώς δική σου υπόθεση. Εγώ που βρήκα έχω "γατζωθεί" πάνω του κατα μία έννοια, και δεν τον αλλάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Να ρωτήσω το ρεκτιφιέ πως προέκυψε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Περα απο το κοστος για την επισκευη, ειναι και το τρεξιμο στο συνεργειο και οτι θα μενεις χωρις αμαξι Δωστο οσο οσο και δες αν μπορεις να παρεις ενα καλο μεταχειρισμενο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Ρε την παλεύετε... Πρώτα απ' όλα επίσκεψη σε έναν άλλο μάστορα για 2η γνώμη, και μετά τα ξαναλέμε! Μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο! Από αντλία μέχρι κολάρο ή κάτι...900€ αλλαγή κινητήρα έτσι απλά...ή δώστο και πάρε άλλο...πολύ ελαφρά τη καρδία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Όταν δεν γνωρίζουμε από αυτοκίνητα δεν πάμε στο συνεργείο μόνοι μας αλλά με κάποιον συγγενή, φίλο κτλ που γνωρίζει όχι πέντε αλλά δεκαπέντε πράγματα. Ακόμα και αν ο μάστορας είναι γνωστός, φίλος κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Πολλά "μαστόρια" δεν ξέρουν να λύσουν μοτέρ και με το οποιοδήποτε πρόβλημα που δεν μπορούν να προσδιορίσουν την αιτία, σου λένε άλλαξε μοτέρ. Και μάλιστα από τα παλιά που το παίζεις κορώνα γράμματα. Τι λες ρε μεγάλε... Παλιότερα υπήρχαν σοβαρές μάντρες με μοτέρ ανακατασκευασμένα (όχι στο σωρό) που πλήρωνες ακριβότερα αλλά έδιναν εγγύηση τουλάχιστον ένα χρόνο. Δεν ξέρω αν επιζούν σήμερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panasim1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Εφόσον έχεις πρόβλημα με τα νερά να πας σε ένα συνεργείο ψυγείων αυτοκινήτου. Εγώ πηγαίνω σε έναν στη λιοσίων. Γενικά κάθε πρόβλημα έχει τον μάστορά του. Αν είναι να αλλάξεις κινητήρα σε citroen δεν θα στο πρότεινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fidelinosmou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, geopro είπε Αν μπορεί να εξαχθεί ένα συμπέρασμα από αυτή την ιστορία είναι οι εμπειρίες που αποκόμισες. Δεν είναι αυτού καθ' αυτού το πρόβλημα ότι συμπληρώνατε με νερό βρύσης (αν και σε βάθος χρόνου τά άλατα και η έλλειψη αντιδιαβρωτικής ικανότητας του παραφλού τίποτα το καλό δεν προμηνύει) αλλά κυρίως υποτιμήθηκε το γεγονός που πήγαινε το νερό που χανόταν. Εκεί είναι όλη η ουσία της σωστής συντήρησης. Ναι μεν συμπληρώνουμε νερό και λάδια όταν λείπουν αλλά ταυτόχρονα αναρωτιόμαστε που πήγαν και πράττουμε αναλόγως. Στο θέμα μας τώρα για τον κινητήρα . Η διαίσθηση μου είναι ότι ο κινητήρας σου δεν επιδέχεται επισκευής και πρέπει να βρεθεί μεταχειρισμένος. Όμως είναι απλώς διαίσθηση και όχι εκτίμηση. Η αλήθεια είναι ότι από εμπειρίες άλλο τίποτα!!!! Πλέον στο επόμενο αυτοκίνητο που θα πάρω ξέρω τι θα κάνω! Θα βρω έναν καλό μάστορα και θα γίνουμε κολληταρια!!! 🤣🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, fidelinosmou είπε Η αλήθεια είναι ότι από εμπειρίες άλλο τίποτα!!!! Πλέον στο επόμενο αυτοκίνητο που θα πάρω ξέρω τι θα κάνω! Θα βρω έναν καλό μάστορα και θα γίνουμε κολληταρια!!! 🤣🤣🤣🤣 Πάρε ηλεκτρικό το επόμενο και καθάρισες... Μόνο μη σου πει κανένα μαστορι, ότι θέλει λάδια 🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Στις 1/10/2024 στις 12:12 ΠΜ, fidelinosmou είπε Καλησπέρα! Έχω ενα Citroen c3 1400/75hp του 2006 με 130.000 χλμ. Πριν 3 μήνες στο service που πήγα μου είπε ο μάστορας ότι θα χρειαστεί αλλαγή ο κινητήρας γιατί χάνει νερα. Το κόστος μου είπε ότι είναι 900 ευρώ (ολα μαζί με τα εργατικά αν κατάλαβα καλά). Όλοι μου λένε να μην το φτιάξω επειδή δεν αξίζει. Να πάρω καινούριο μου φαίνεται κοροϊδία με τις τιμές των καινούριων αυτοκινήτων σήμερα. Μεταχειρισμένο δεν με βλέπω να βρίσκω γιατί υπάρχουν πολλές παγίδες και επειδή είμαι άσχετη από αυτοκίνητα σίγουρα θα την πατήσω...έχει κανείς ιδέα τι ισχύει με την αλλαγή κινητήρα; Εφόσον θα είναι μεταχειρισμένος θα μπορώ να ξέρω τι χλμ είχε; Αξίζει να το φτιάξω; Να σημειώσω ότι δεν κάνω ταξίδια με το αυτοκίνητο το έχω απλά για κίνηση μέσα στην Αθήνα και κάνω κάτι λιγότερο από 10.000 χλμ τον χρόνο. Αν το έχεις σωστά συντηρημένο το υπόλοιπο αυτοκίνητο , αμορτισέρ , σύστημα οδήγησης , ψαλίδια , λάστιχα προσωπικά θα έκανα ρίσκο και θα πήγαινα σε αλλαγή μηχανής αφού το εψαχνα καλά και δεν θα πήγαινα στην πρώτη.Πάρα ένα εμπειρο και αν γίνεται να αποφύγεις πλυμένη μηχανή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Μιας και σου κλείδωσαν το άλλο θέμα θα μας πεις τι έγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2MM Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μιας και σου κλείδωσαν το άλλο θέμα θα μας πεις τι έγινε; Απο που προκυπτει οτι ειναι το ιδιο ατομο? Και για ποιο λογο να κανει 2 θεματα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, 2MM είπε Απο που προκυπτει οτι ειναι το ιδιο ατομο? Και για ποιο λογο να κανει 2 θεματα ? Τα δύο θέματα εχουν διαφορά μόνο λίγες μέρες. Το αυτοκίνητο με τα προβλήματα το ιδιο Και στα δύο ο TS είναι γυναίκα που σπανίζει εδώ. Όλα τυχαία; Πιθανόν κάτι πρόβλημα να είχε με τον πρώτο λογαριασμό. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις