MrGalaxy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Την εντόπισα σήμερα. Καλή φαίνεται. Θα την δω αύριο
antitoxikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, MrGalaxy είπε Την εντόπισα σήμερα. Καλή φαίνεται. Θα την δω αύριο Την είδα πρόσφατα. Η ταινία είναι ελεεινή. Θα μπορούσα να γράψω και πιο αναλυτική κριτική αλλά αυτή η ταινία δεν αξίζει το κόπο.
Arkin Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Εσκασε μυτη στα γνωστα μερη μαζι με Sonic 3. Δεν τα περιμενα τοσο γρηγορα και τα 2 μπραβο και σε εξαιρετικη ποιοτητα. Φυγαμε. 2
taksidiotis Δημοσ. Κυριακή στις 03:28 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:28 μμ Την είδα την ταινία κι έτσι μπορώ να γράψω πλέον την γνώμη μου περί αυτής. Ακολουθούν spoilers. Spoiler Καταρχήν.δε θα έπρεπε να φέρει το θρυλικό όνομα της πρώτης ταινίας του 1922.ιεροσυλια για τους απανταχού Nosferatu fans,η αλλιώς λέγε με και Δράκουλα. Περισσότερο μοιάζει με σκοτεινό παραμύθι που όμως επικρατεί μια σύγχυση. Καταρχήν δεν έχει κάποια ουσιαστική εξήγηση για το δέσιμο που δεν είναι έρωτας η αγάπη,μεταξύ του ζόμπι βαμπίρ και της κάκιστης πρωταγωνίστριας. Έτσι απλά με την φαντασία της φλογοβολου της ψυχής,τον ανέστησε και μπλέξανε τα μπούτια τους...Ε την ακάθαρτη,την πρόστυχη. Μάλιστα έκαναν και τόσο καλό τηλεπαθητικο σεξ,που του αμοιρου ζόμπι Nosferatu,του έμεινε κι έτσι είπε μετά από χρόνια να πάει και να την βρει μπας και δει χαρά πάλι. Και κάπως έτσι το στορυ κυλάει έχοντας που και που και κάποιες στιγμές που πλησιάζει το κανονικό στορυ που γνωρίζουμε. Πολύ σάλτσα μέσα,πολλά ποντίκια,μια ξαφνική πανώλη,μια γκόμενα που προσπαθεί με μπόλικη υπερβολή να πείσει ότι είναι ηθοποιός,αλλά το όνομα Depp δε σε σώζει, τουλάχιστον στην ταινία αυτή κι ένας Nosferatu που περισσότερο θυμίζει μισοσαπητο πτώμα,γι αυτό άλλωστε τον αποκαλώ και ζόμπι, παρά βαμπίρ. Κατά την γνώμη μου,η ταινία είναι αχταρμας,με αρκετά κενά και χωρίς τη σοβαρότητα που απαιτεί ένα φιλμ που φέρει το όνομα του Nosferatu. Κρίμα και για τον Dafoe που επέλεξε να παίξει αυτόν τον καρικατούρα ρόλο. Το μόνο καλό είναι η φωτογραφία-εικονα που έχει η ταινία. Θα μπορουσε σαν σενάριο,να είναι πιο σωστά δομημένο και με σοβαρότερη επεξήγηση των γεγονότων που σαφώς θα έφερνε μια πιο ωραία ιστορία. Ο Ορλοκ επίσης,δεν μου άρεσε.ας τον έκαναν έστω όπως τον πρώτο ηθοποιο που τον έπαιξε. Ίσως την ξαναδώ κάποια στιγμή,όμως δε νομίζω ότι η γνώμη μου θα αλλάξει. 6/10 με πολύ επιείκεια. 1
Mhlogiatros Δημοσ. Κυριακή στις 03:49 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:49 μμ (επεξεργασμένο) Mετα το Gladiator2 μια χαρα μου φαίνεται .. Για νετφλιξ Επεξ/σία Κυριακή στις 03:52 μμ από Mhlogiatros
omghi2u Δημοσ. Κυριακή στις 08:51 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:51 μμ Spoiler Tρομερη φωτογραφια, απιστευτος ηχος, καλα τα οσα effects & τα set pieces αλλα δεν ηταν Eggers αυτο... σαν να ειδα το bram stokers dracula αλλα χειροτερο σε ολα. δεν υπαρχει περιπτωση να γραψω πολλα περισσοτερα απο οσα ηδη εγραψα, 6.5/10 γιατι στο τεχνικο κομματι ηταν τρομερο.
Members gsarig Δημοσ. πριν από 16 ώρες Members Δημοσ. πριν από 16 ώρες Μου άρεσε αρκετά, παρά τις αδυναμίες στο σενάριο, και αυτό αποκλειστικά γιατί ήταν μια απο τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη, ταινία σε επίπεδο φωτογραφίας που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Μπορούσες να διακόψεις την ταινία σε οποιοδήποτε σημείο και να χρησιμοποιήσεις την εικόνα ως φόντο στον υπολογιστή ή να την τυπώσεις σε αφίσα. Θα συμφωνήσω πως θύμισε κάπως τον Δράκουλα, με καλύτερη φωτογραφία και χειρότερη πλοκή. Θα την έβαζα κάτω από το Lighthouse και μάλλον λίγο κάτω και από το Witch, αλλά σίγουρα πάνω από το Northman. Γενικά οι εντυπώσεις μου ήταν θετικές, καθώς έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία σε ταινίες που ξεχωρίζουν εικαστικά και μου είναι πιο εύκολο να παραβλέψω τις όποιες αδυναμίες. Μετανιώνω που δεν μπόρεσα να τη δω στο σινεμά. 1
Helionar Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δεν θυμίζει απλά την κλασσική ιστορία του Δράκουλα. Είναι η ιστορία του Δράκουλα με στοχευμένες παραλλαγές καθώς το 1ο Νοσφεράτου ήταν ένα unlicensed movie release που δεν ειχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα για τη μεταφορά του βιβλίου στον κινηματογράφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα