Προς το περιεχόμενο

Προσοχή σε αγγελία - θα χάσετε τα λεφτά σας όπως εγώ

fotaras76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, thanak96 είπε

Γιατί δεν επιχειρείς να καλέσεις την τράπεζά σου και να αμφισβητήσεις τη συναλλαγή έστω και τώρα;

Δεν γίνεται αμφισβήτηση σε κατάθεση

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απλά να είστε προσεκτικοί στις καταθέσεις.Οπως είπε και προηγούμενος μιλήστε τηλεφωνικά,ζητηστε περισσότερα στοιχεία πριν την κατάθεση.Χρειαζεται και λίγο ένστικτο,αν δεις τιμή πολύ χαμηλή να φοβάσαι.

49 minutes ago, fotaras76 said:

47 θετικές, 1 αρνητική αλλά μετά είδα ότι ήταν όλες από το 2018 ως το 2019 οπότε τα τελευταία 5 χρόνια δεν είχε κάνει κάποια συναλλαγή εδώ.

το σοκαριστικο ειναι πως εχουν περασει 5 χρονια απο το 2019

Περαστικα φιλε,δυστυχως συμβαινουν αυτα,οσοι κανουμε αγορες,ολοι την εχουμε φαει

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω να πω οτι και το insomnia παρακολουθει καπως τις αγγελιες πριν λιγο καιρο σε ερωτηση μου σε καποια αγγελια που εψαχνα μου εστειλε μυνημα οτι ο συγκεκριμενος ειναι αφερεγγυος για αλλον μιλαω οχι για για την αγγελια του παιδιου

Επεξ/σία από ultraex2003

Αντικαταβολή με έλεγχο πακέτου έχω κάνει. Ήξερα τί πουλάω, αλλά δε μου άρεσε.

Αν πχ στον έλεγχο του πέσει κάτω το προϊόν και πάθει βλάβη και κοστίζει 500-600€ πχ ένα iphone, θα το πάρει σπασμένο ή θα κάνει το κορόιδο; Πιστεύω το δεύτερο. Δε θα το ξαναέκανα, εκτός και αν πουλάω κάτι που είναι ανθεκτικό στις κακουχίες.

Θεωρώ, όπως έγραψαν και άλλοι ότι όλα είναι θέμα τύχης. Στατιστικά, ένα άτομο με πολλές θετικές αξιολογήσεις και φήμη δε θα σου φάει χρήματα. Στις αγορές μεταχειρισμένων προϊόντων πολλά μπορεί να συμβούν. Αυτός είναι και ο λόγος που κυρίως πουλάω παρά αγοράζω και όσα αγοράζω θέλωω να έχουν και εγγύηση.

• Like 1

Στις 1/10/2024 στις 11:24 ΠΜ, li@m είπε

Ρε δε μπα να χει και 100 θετικες αξιολογησεις. Καταθεση ποτε των ποτων🥂

Ριχνουμε και καμια πιο προσεκτικη ματια, γιατι  προχτες που εβλεπα μια motherboard στις αγγελιες
οι 100 πλας αξιολογησεις που ειχε ο πωλητης  ανηκαν σε μικρη ομαδα λογαριασμων που αλληλοαξιολογουνταν
μεταξυ τους.     Δλδ φως-φαναρι δεν ηταν να δωσεις λεφτα με τιποτα.

• Like 1

Πάντως το site δίπλα στο button "επικοινωνία με πωλητή" λέει ¨αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις" μόνο χέρι με χέρι όπου είναι εφικτό και ακόμα και εκεί μπορεί να την πατήσεις, θυμάμαι περίπτωση που μέλος αγόρασε am4 cpu και είχε σπασμένο πιν, τι να πώ αυτά βλέπω και δεν κάνω αγοραπωλησίες απο αγγελίες.

αν θέλει καποιος να βρει άκρη βρίσκει......Ιβαν χωρίς στοιχεία από πίσω δεν υπάρχει ....με εισαγγελική παραγγελία ανοίγουν τα πάντα.....διευθύνσεις ,τηλέφωνα .........

βέβαια αν αξίζει το κόπο ......και κυρίως για να σταματήσει να εξαπατά κόσμο.....

• Like 1

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...