Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Ποιο θεμα? τι εγινε? Φτιάχτηκε πριν από λίγο. Δεν φαινόταν το κείμενο σε όλες τις αγγελίες, δεν μπορούσες να στείλεις απευθείας ΡΜ στον πωλητή μέσα από την αγγελία και κάποιοι αναφέρουν ότι ίσως χάθηκαν και κάποιες αξιολογήσεις τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μην το είδατε τον panagi 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου κριμα, πρεπει η καταθεση να σταματησει, κανεις δεν ειναι εμπιστος πλεον, αντικαταβολη με ελεγχο του πακετου η χερι με χερι, 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, makiss8 είπε αντικαταβολη με ελεγχο του πακετου Τα έχουμε αναφέρει ξανά ότι αυτό δεν είναι εφικτό. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
li@m Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Ρε δε μπα να χει και 100 θετικες αξιολογησεις. Καταθεση ποτε των ποτων🥂 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Δυστυχώς, όταν πρόκειται για τέτοιες συναλλαγές δε μπορεί να υπάρξει κάποια δικλείδα. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να γίνει κάποια υπηρεσία μέσω τραπεζών που να δίνει μια εξασφάλιση αλλά πάλι θα μπορούσαν να γίνουν απάτες. Το χέρι-χέρι είναι το πιο ασφαλές αλλά η ασφάλεια αυτή αφορά τον αγοραστή περισσότερο παρά τον πωλητή. Μια άλλη λύση θα ήταν οι πωλητές να έπρεπε να είναι επιβεβαιωμένοι οπότε και να κάνουν απάτη να μπορούν να βρεθούν από την αστυνομία. Την έπαθα κι εγώ με μια κάρτα γραφικών που άλλη ήταν στην αγγελία (1050ti) και άλλη στο πακέτο (1030) και ο τύπος μετά την συναλλαγή κατάργησε και το τηλέφωνο του και τον λογαριασμό του. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Υπάρχει μια υπηρεσία του PayPal αλλά κοστίζει κάπου 8%-10% και δεν έχω δοκιμάσει αν στραβώσει τι γίνεται. Ως τώρα, 18 χρόνια στο ινσόμνια (ενήληκας πλεόν!) δε μου έχει τύχει απατεωνιά. Έχω ακούσει απατεωνιές να γίνονται και πως γίνονται, μου έχει τύχει κακοπροαιρετα λανθασμένη περιγραφή προιόντος την οποία την είδα επειδή ήμουν χέρι με χέρι, αλλά κατάφωρη απατεωνιά δε μου έχει τύχει. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από Errik 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αυτός ειναι ο βασικός λόγος για τον οποίο αποφάσισα να πάρω εναν καινουργιο Ryzen 5 3600 στα 73 ευρω BOX εκδοση με Wraith Spire cooler (χωρίς έξοδα αποστολής, λόγω skroutz plus). Εχω την ησυχια μου από κακους πωλητές, παιρνω καινουργιο με 3 χρονια εγγυηση και μένει και η ψυκτρα για μελλοντική χρήση/πώληση. Εξάλλου μεταχειρισμένο τον πωλούν στα 50-60 ευρώ + έξοδα αποστολής, χωρίς εγγύηση. Δυστυχώς στον χώρο του μεταχειρισμένου μπήκαν τα τελευταια χρόνια αρκετοί επιτήδειοι, που είτε μοσχοπωλούν με υπερκέρδος ένα προϊον, ή γίνονται Λούης.... Η ΛΟΥΗΣ Α.Ε. εγγυάται 😂🤣😂🤣 Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από duffyduck 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PadPoet Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2 hours ago, li@m said: Ρε δε μπα να χει και 100 θετικες αξιολογησεις. Καταθεση ποτε των ποτων🥂 Καλά, η εξαίρεση δεν αποτελεί τον κανόνα. Την έχω πατήσει και εγώ στο εξωτερικό με PayPal Friends & Family (gift) πληρωμή από άτομο που είχε 100+ αξιολογήσεις σε forum γνωστό του εξωτερικού. Αλλά δεν σταμάτησα να πληρώνω Friends & Family. Όπως και να έχει είναι πάντα ένα ρίσκο. Η αντικαταβολή είναι πραγματικά ότι χειρότερο. Είχα πουλήσει ένα αντικείμενο αξίας 50-60 ευρώ και έκανα να πάρω τα λεφτά 3-4 εβδομάδες. Χώρια τα μπρος-πίσω στο ταχυδρομείο να ρωτήσω τι γίνεται με την πληρωμή. Μόνο τρόπο πληρωμής δεν το λες αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Ειμαι απο 2006 στο site εχω κανει αρκετους φιλους και εχω συμβαλει με posts το κατα δυναμιν. Εχω 115 θετικες,με πολυ καλα σχολια,δοξα τω Θεω. Με ενδιαφερει ποτε,ποτε να αγοραζω και να πουλω,γιατι ειναι πολυ βολικο και οικονομικο. Να χαλασω τωρα ολα αυτο που εκτισα χρονια για ενα μικρο ποσο? Δεν φαινεται λογικο,εκτος και αν ο αλλος δεν εχει ουτε να φαει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanak96 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Γιατί δεν επιχειρείς να καλέσεις την τράπεζά σου και να αμφισβητήσεις τη συναλλαγή έστω και τώρα; Εγώ το είχα κάνει όταν η AVIS χωρίς να μου το έχει γνωστοποιήσει εκ των προτέρων είχε κρατήσει πέρα από την πληρωμή μου για την ενοικίαση και εγγύηση ίδιου ποσού η οποία θα μου επιστρεφόταν σε 15-20 εργάσιμες. Πήρα τηλ. την τράπεζα, αμφισβήτησα την αρχική πληρωμή που τους είχα κάνει, η τράπεζα μου επέστρεψε το ποσό και η AVIS ξαφνικά έκανε την εκκαθάριση δύο ημέρες μετά. Έπειτα μπορείς να πας στο τοπικό στου Α.Τ. και να καταθέσεις προφορικά έγκληση για απάτη προσκομίζοντας τον λογαριασμό και τη συνομιλία σας, πληρώνοντας όμως δυστυχώς παράβολο 100 ευρώ για την κατάθεση της έγκλησης. Σου έχει δώσει έναν τραπεζικό λογαριασμό που έχει ένα όνομα, έναν δικαιούχο. Μπορεί να την πληρώσει ο τύπος. Αυτό εάν έχεις διάθεση να ξοδέψεις 100 ευρώ ακόμα για το παράβολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 17 hours ago, fotaras76 said: Καταρχάς δεν ξέρω σε ποια κατηγορία να ανεβάσω το θέμα οπότε οι admnin ας το μεταφέρουν εκεί που θεωρούν σωστό. Άτομο από αγγελία μου έφαγε λεφτά (κι ας έχει αξιολογήσεις, δεν πρόσεξα ότι ήταν όλες μέχρι το 2019) και θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω και τον υπόλοιπο κόσμο του ινσόμνια ώστε να μην του κάνει κατάθεση και χάσει και τα δικά του. Παραθέτω τα screenshot της συνομιλίας και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Έκανα κατάθεση Σάββατο μεσημέρι και τώρα , Δευτέρα βράδυ, άφαντος ο "κύριος". Ευτυχώς το ποσό δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο. Ποσες θετικες ειχε? Επισης,μια φιλικη συμβουλη. Ειναι καλο να μιλας τηλεφωνικα πριν κανεις την συναλλαγη, γιατι παιρνεις καλυτερη εικονα οταν ακους την φωνη καποιου. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από benign 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, thanak96 είπε Αυτό εάν έχεις διάθεση να ξοδέψεις 100 ευρώ ακόμα για το παράβολο. Φίλε 36 ευρώ έχασα οπότε δεν έχει νόημα να μπω σε αυτές τις διαδικασίες. 20 λεπτά πριν, thanak96 είπε Γιατί δεν επιχειρείς να καλέσεις την τράπεζά σου και να αμφισβητήσεις τη συναλλαγή έστω και τώρα; Είναι κατάθεση σε λογαριασμό τρίτου, δεν είναι κάποια λαθεμένη χρέωση από κάποια εταιρία. Δε νομίζω να μπορούν να τραβήξουν λεφτά από το λογαριασμό του και να μου τα επιστρέψουν επειδή θα διαβάσουν τη συνομιλία μας. Θέλω να πω πως η τράπεζα δε νομίζω να μπορεί να παίξει από μόνη της το ρόλο του δικαστή μεταξύ 2 ιδιωτών για μια συναλλαγή που είχαν,τουλάχιστον αυτό διάβασα αυτές τις μέρες ψάχνοντας στο διαδίκτυο. Δεν πρέπει να υπάρχει τρόπος να ανακληθεί μεταφορά χρημάτων σε τρίτο άτομο πηγαίνοντας μόνο στην τράπεζα. Μόλις τώρα, benign είπε Ποσες θετικες ειχε? Επισης,μια φιλικη συμβουλη. Ειναι καλο να μιλας τηλεφωνικα γιατι παιρνεις καλυτερη εικονα οταν ακους την φωνη καποιου. 47 θετικές, 1 αρνητική αλλά μετά είδα ότι ήταν όλες από το 2018 ως το 2019 οπότε τα τελευταία 5 χρόνια δεν είχε κάνει κάποια συναλλαγή εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insoholic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 31 minutes ago, fotaras76 said: Φίλε 36 ευρώ έχασα οπότε δεν έχει νόημα να μπω σε αυτές τις διαδικασίες. Εκεί πατάνε, κάνουν μικρές συναλλαγές για να μην αξίζει τον κόπο να μπεις σε διαδικασία... Τι είχες αγοράσει αν επιτρέπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, insoholic είπε Εκεί πατάνε, κάνουν μικρές συναλλαγές για να μην αξίζει τον κόπο να μπεις σε διαδικασία... Τι είχες αγοράσει αν επιτρέπεται; 2 x 16 gb ram ddr4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις