Προς το περιεχόμενο

Προσοχή σε αγγελία - θα χάσετε τα λεφτά σας όπως εγώ

fotaras76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καταρχάς δεν ξέρω σε ποια κατηγορία να ανεβάσω το θέμα οπότε οι admnin ας το μεταφέρουν εκεί που θεωρούν σωστό. Άτομο από αγγελία μου έφαγε λεφτά (κι ας έχει αξιολογήσεις, δεν πρόσεξα ότι ήταν όλες μέχρι το 2019) και θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω και τον υπόλοιπο κόσμο του ινσόμνια ώστε να μην του κάνει κατάθεση και χάσει και τα δικά του. Παραθέτω τα screenshot της συνομιλίας και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Έκανα κατάθεση Σάββατο μεσημέρι και τώρα , Δευτέρα βράδυ, άφαντος ο "κύριος". Ευτυχώς το ποσό δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλο.

1.jpg

2.jpg

3.png

• Like 2
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, xsterg είπε

δεν μπορει να του ετυχε κατι μολις ο αλλος εβαλε τα χρηματα. οντως η συμπεριφορα αυτη ειναι υποπτη. 

Άντε το Σάββατο να δεχτώ ότι του έτυχε κάτι. Του έτυχε και την Κυριακή το πρωί και από τότε έχει εξαφανιστεί εντελώς, εντάξει τώρα. Επίσης οι αγγελίες του είναι ακόμα ενεργές. Αφού πήρε τα λεφτά γιατί δεν την έκλεισε; Γιατί δεν με δήλωσε ως αγοραστή αν δεν έχει κάτι να φοβηθεί;

7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Άκης Παναγ νικνέημ και στον Νικολάου Ηλίας η κατάθεση. 😉

Αυτό είναι το όνομα του κυρίου δικαιούχου, μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι σε έναν λογαριασμό.

Επεξ/σία από fotaras76

2 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Αυτό είναι το όνομα του κυρίου δικαιούχου, μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι σε έναν λογαριασμό.

Ναι, στάνταρ αυτό είναι. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

• Haha 5

Μόλις τώρα, Nabuko είπε

Ναι, στάνταρ αυτό είναι. Οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Μου έχουν τύχει συναλλαγές με άλλο κύριο όνομα και όλα ήταν εντάξει. Αυτό που λες για το όνομα είναι πταίσμα μπροστά στα υπόλοιπα που έκανε. Δεν ανησυχώ καθόλου, έχω δεχτεί ότι έχασα τα λεφτά και συνεχίζω τη ζωή μου. Το θέμα το άνοιξα για να προστατέψω τα μέλη του ινσομνια.

• Like 3

3 hours ago, fotaras76 said:

Μου έχουν τύχει συναλλαγές με άλλο κύριο όνομα και όλα ήταν εντάξει. Αυτό που λες για το όνομα είναι πταίσμα μπροστά στα υπόλοιπα που έκανε. Δεν ανησυχώ καθόλου, έχω δεχτεί ότι έχασα τα λεφτά και συνεχίζω τη ζωή μου. Το θέμα το άνοιξα για να προστατέψω τα μέλη του ινσομνια.

Εγώ προσωπικά όποτε ζητάω κατάθεση δίνω λογαριασμούς της γυναίκας μου ή της πεθεράς μιας και λείπαμε πάνω από δεκαετία από την Ελλάδα και όλοι οι λογαριασμοί μου έχουν κλειδώσει. Από μόνο του δεν λέει κάτι αυτό.

Μακάρι να πάρεις το αντικείμενο σου, τώρα άτομο με αξιολογήσεις να θέλει να σε κλέψει για μικροποσό όπως λες πρέπει να είναι εκτός από πονηρός και φουλ βλάκας.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

• Like 1

1 ώρα πριν, PadPoet είπε

ή της πεθεράς

Πονηρε. Θες να την κλεισεις μεσα 😏

1 ώρα πριν, PadPoet είπε

λείπαμε πάνω από δεκαετία από την Ελλάδα και όλοι οι λογαριασμοί μου έχουν κλειδώσει.

Και ποσο καιρο ειστε εδω και δεν εχεις ξανα ανοιξει? 5 λεπτα υποθεση 

1 minute ago, SabotazNic said:

Πονηρε. Θες να την κλεισεις μεσα 😏

Και ποσο καιρο ειστε εδω και δεν εχεις ξανα ανοιξει? 5 λεπτα υποθεση 

Είναι άτομο τρελό η πεθερά με την καλή έννοια, τυχερός από την μια!

Όταν τους είχα πει ότι ήμουνα κάτοικος εξωτερικού ζητούσανε 200 χαρτιά να μου ξανανοίξουν τον λογαριασμό μου. Λογαριασμούς μάλλον γιατί έχω σε πολλές τράπεζες. Θα δω τώρα που γύρισα μπας και αξιωθώ, απλά είναι ταλαιπωρία η όλη φάση με τις τράπεζες και τρέχω με διάφορα και δεν έχω προλάβει/το έχω αμελήσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, PadPoet είπε

Εγώ προσωπικά όποτε ζητάω κατάθεση δίνω λογαριασμούς της γυναίκας μου ή της πεθεράς μιας και λείπαμε πάνω από δεκαετία από την Ελλάδα και όλοι οι λογαριασμοί μου έχουν κλειδώσει. Από μόνο του δεν λέει κάτι αυτό.

Μακάρι να πάρεις το αντικείμενο σου, τώρα άτομο με αξιολογήσεις να θέλει να σε κλέψει για μικροποσό όπως λες πρέπει να είναι εκτός από πονηρός και φουλ βλάκας.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Να σαι καλά. Δεν θα πάρω το αντικείμενο καθώς βλέπω πως έχει διαγραφεί πλέον το προφίλ από το ινσομνια (πρέπει να πέρασαν λίγες ώρες που συνέβη). Υπάρχει και η πιθανότητα να ήταν κάποιος που έσπασε τον κωδικό του λογαριασμού προσποιούμενος τον κάτοχο του με σκοπό να κλέψει.

Μικροποσο μεν αλλά αν το έκανε σε άλλους 10 δεν έβγαλε και λίγα λεφτά. Οι αγγελίες του ήταν ενεργές μέχρι να διαγραφεί το προφίλ.

Επεξ/σία από fotaras76

Δυστυχώς φιλέ μου χρήματα μπορείς να χάσεις οπουδήποτε..Πρόσφατα εγώ έχασα 90€ σε έναν ανεύθυνο τεχνικό πλυντηρίου πιάτων..Μου πήρε χρήματα και το πλυντήριο δεν έγινε ποτέ..Λαμόγια απατεωνες κλεφτρώνια γεμάτο ο κόσμος..Εσυ να εισαι γερός και τα χρήματα τα ξαναβγαζεις.

6 ώρες πριν, PadPoet είπε

Είναι άτομο τρελό η πεθερά με την καλή έννοια, τυχερός από την μια!

Spoiler

Κ. Αβραμόπουλε, εσείς? 😛

3 ώρες πριν, fotaras76 είπε

Υπάρχει και η πιθανότητα να ήταν κάποιος που έσπασε τον κωδικό του λογαριασμού προσποιούμενος τον κάτοχο του με σκοπό να κλέψει.

Nα έχει να κάνει με το γενικότερο θέμα που εμφανίστηκε εδώ και κάποιες ώρες στις αγγελίες?

39 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Nα έχει να κάνει με το γενικότερο θέμα που εμφανίστηκε εδώ και κάποιες ώρες στις αγγελίες?

Υπάρχει και αυτή η πιθανότητα.

40 λεπτά πριν, Πέτρος είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Κ. Αβραμόπουλε, εσείς? 😛

Ποιο θεμα? τι εγινε?

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...