Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, 

προσπαθώ να δω ένα ματς από το λαπτοπ μου και μόνο το chrome παίζει. το Mac με το που φτάνω ν πατήσω στο κανάλι, απλά μένει στην φόρτωση της σελίδας. δεν ξέρω τι άλλο θα πρέπει να κάνω. έχω κάνει όλα τα updates ολες οι ρυθμισεις ειναι απενεργοποιημενες και δεν έχω Adblock. 

ξέρει κανείς τίποτα ;

ευχαριστώ 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδερφέ από χθες έχω το ίδιο θέμα δοκίμασα τα πάντα βρήκες μήπως εσύ λύση;

Επεξ/σία από Geodad1998
Δημοσ.
33 minutes ago, Geodad1998 said:

Αδερφέ από χθες έχω το ίδιο θέμα δοκίμασα τα πάντα βρήκες μήπως εσύ λύση;

Τίποτα φίλε δυστυχώς. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε μένα παίζει, που το δοκίμασα παίζει, αλλά έχει φάει σκάλωμα σε χαμηλή ανάλυση και δεν μου εμφανίζει επιλογή για να την μεγαλώσω, με chrome παίζει απροβλημάτιστα και έχει κ επιλογή ανάλυσης… μα τι γίνεται..

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βρήκα το thread ψάχνοντας online το ίδιο ακριβώς θέμα. Δεν ξέρω εάν το λύσατε @Nikos3648 @Geodad1998 αλλά στον δικό μου Μ1 Mac παίζει πλέον κανονικά μετά από: 1) διαγραφή των cookies και 2) Την έγκριση στην καρτέλα Websites -> Auto Play -> Allow All Auto Play για το cosmoteott.gr

Δημοσ.
3 hours ago, Proteus 12 said:

Βρήκα το thread ψάχνοντας online το ίδιο ακριβώς θέμα. Δεν ξέρω εάν το λύσατε @Nikos3648 @Geodad1998 αλλά στον δικό μου Μ1 Mac παίζει πλέον κανονικά μετά από: 1) διαγραφή των cookies και 2) Την έγκριση στην καρτέλα Websites -> Auto Play -> Allow All Auto Play για το cosmoteott.gr

Τώρα ξεκίνησε να λειτουργεί πάλι αλλά κολλάει αρκετές φορές. Δεν ξέρω, τι να σου πω. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...