Nikos3648 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 καλησπέρα, προσπαθώ να δω ένα ματς από το λαπτοπ μου και μόνο το chrome παίζει. το Mac με το που φτάνω ν πατήσω στο κανάλι, απλά μένει στην φόρτωση της σελίδας. δεν ξέρω τι άλλο θα πρέπει να κάνω. έχω κάνει όλα τα updates ολες οι ρυθμισεις ειναι απενεργοποιημενες και δεν έχω Adblock. ξέρει κανείς τίποτα ; ευχαριστώ 1
Geodad1998 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αδερφέ από χθες έχω το ίδιο θέμα δοκίμασα τα πάντα βρήκες μήπως εσύ λύση; Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2024 από Geodad1998
Nikos3648 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 33 minutes ago, Geodad1998 said: Αδερφέ από χθες έχω το ίδιο θέμα δοκίμασα τα πάντα βρήκες μήπως εσύ λύση; Τίποτα φίλε δυστυχώς.
Raylan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2024 Σε μένα παίζει, που το δοκίμασα παίζει, αλλά έχει φάει σκάλωμα σε χαμηλή ανάλυση και δεν μου εμφανίζει επιλογή για να την μεγαλώσω, με chrome παίζει απροβλημάτιστα και έχει κ επιλογή ανάλυσης… μα τι γίνεται..
Proteus 12 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Βρήκα το thread ψάχνοντας online το ίδιο ακριβώς θέμα. Δεν ξέρω εάν το λύσατε @Nikos3648 @Geodad1998 αλλά στον δικό μου Μ1 Mac παίζει πλέον κανονικά μετά από: 1) διαγραφή των cookies και 2) Την έγκριση στην καρτέλα Websites -> Auto Play -> Allow All Auto Play για το cosmoteott.gr
Nikos3648 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 3 hours ago, Proteus 12 said: Βρήκα το thread ψάχνοντας online το ίδιο ακριβώς θέμα. Δεν ξέρω εάν το λύσατε @Nikos3648 @Geodad1998 αλλά στον δικό μου Μ1 Mac παίζει πλέον κανονικά μετά από: 1) διαγραφή των cookies και 2) Την έγκριση στην καρτέλα Websites -> Auto Play -> Allow All Auto Play για το cosmoteott.gr Τώρα ξεκίνησε να λειτουργεί πάλι αλλά κολλάει αρκετές φορές. Δεν ξέρω, τι να σου πω.
Simos805 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Έχω το ίδιο θέμα παιδιά. MacBook Pro M3 Max macOS Sequoia 15.1. Έχει βρει λύση κανείς?
fotismantzoros Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Τίποτα στο Safari, μόνο στον Chrome παίζει (MacBook Pro M1 με 15.1.1). Δεν ξέρω πότε ξεκίνησε το πρόβλημα, είχα καιρό να δω στον υπολογιστή.
Simos805 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Παιδιά ας το αναφέρουμε όλοι στην Cosmote όμως μπας και γίνει κάτι! Έλεος με τα ελληνικά site και το Safari κάθε φορά τα ίδια… δεν μπορούν τα παιδιά δεν… 1
Tilemaxx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ακόμα τα ίδια. Αναγκαστικά ανοίγω και παράθυρο Firefox. https://help.cosmote.gr/el/contact ταράξτε τους στα μηνύματα Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από Tilemaxx
Tilemaxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Ένα προσωρινό workaround που μου έδωσαν από το 13888 και "δουλεύει" (άλλες φορές ναι, άλλες όχι, θέλει refresh/restart) μέχρι να βγεί update για Safari όπως μου είπαν. Πάμε στις ρυθμίσεις, advanced, τσεκάρουμε το "show features for Web Developers", και στη συνέχεια απο την καρτέλα Developer τσεκάρουμε "Disable cross-origin restrictions": Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από Tilemaxx 1
Simos805 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 37 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε Ένα προσωρινό workaround που μου έδωσαν από το 13888 και "δουλεύει" (άλλες φορές ναι, άλλες όχι, θέλει refresh/restart) μέχρι να βγεί update για Safari όπως μου είπαν. Πάμε στις ρυθμίσεις, advanced, τσεκάρουμε το "show features for Web Developers", και στη συνέχεια απο την καρτέλα Developer τσεκάρουμε "Disable cross-origin restrictions": Αυτό όμως μειώνει την ασφάλεια του Safari… γιατί περιμένουν update από το Safari (που πιθανών δεν είναι κάτι να διορθωθεί) και δεν προσαρμόζουν εκείνοι τον κώδικά τους να λειτουργεί? Όλα τα άλλα site δηλαδή όπως το Netflix πώς δεν έχουν πρόβλημα δηλαδή? Ότι να ‘ναι…
Tilemaxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Simos805 είπε Αυτό όμως μειώνει την ασφάλεια του Safari… γιατί περιμένουν update από το Safari (που πιθανών δεν είναι κάτι να διορθωθεί) και δεν προσαρμόζουν εκείνοι τον κώδικά τους να λειτουργεί? Όλα τα άλλα site δηλαδή όπως το Netflix πώς δεν έχουν πρόβλημα δηλαδή? Ότι να ‘ναι… ΘΑ βγάλει ο ΟΤΕ update της σελίδας για Safari, όχι ότι περιμένουν update του Safari. Τους είπα, παιδιά είναι θέμα development του κώδικα από τους προγραμματιστές σας, δεν κάνουμε δουλειά μόνο με ρυθμισεις, τουλάχιστον βγάλτε ανακοίνωση. Τι να μου πει ο κακόμοιρος ο τηλεφωνητής, μας το εκφράζουν συχνά αυτό το πρόβλημα. Τρέχα γύρευε.. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου από Tilemaxx 2
Nikos3648 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 6 hours ago, Tilemaxx said: Ένα προσωρινό workaround που μου έδωσαν από το 13888 και "δουλεύει" (άλλες φορές ναι, άλλες όχι, θέλει refresh/restart) μέχρι να βγεί update για Safari όπως μου είπαν. Πάμε στις ρυθμίσεις, advanced, τσεκάρουμε το "show features for Web Developers", και στη συνέχεια απο την καρτέλα Developer τσεκάρουμε "Disable cross-origin restrictions": Ευχαριστώ για το χρόνο που διάθεσες. Καλύτερα όμως, για ασφάλεια θα περιμένω το update από τον οτε. 1
astavlas Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Καλημέρα Επαναφέρω το θέμα γιατι με ενδιαφέρει να εγκαταστήσω την εφαρμογή σε 16αρι macbook pro i9. Θα δουλέψει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα