lebron15 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, έφτιαξα πέρσι με τη βοήθεια ενός μέλους του insomnia ένα gaming PC ( AMD 6800XT και Ryzen 5700x) για sim racing (iRacing). Πρόσφατα αναβάθμισα το sim racing setup μου και πήρα ένα ultrawide 2K 34" monitor. Εν τω μεταξύ παίζω και games και όλο αυτό το διάστημα δεν είχα βάλει κανένα άλλο παιχνίδι στο PC καθώς έχω Series X, PS5 και Switch. Πρόσφατα έβαλα το Hellblade II στο Series X και πόνεσαν τα μάτια μου από τα 30 FPS, πάντα επιλέγω 60 fps στα games. Έβαλα το ίδιο παιχνίδι στο PC και με κάποιες ρυθμίσεις μπορεί να το τρέξει με ευκολία στα 60fps και το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό. Θα ήθελα να ρωτήσω καθώς δεν το κατέχω με το PC gaming, το σύστημα μου γενικά είναι πιο ικανό από Series X και PS5; Κάθε παιχνίδι που βγαίνει τρέχει καλύτερα στο PC μου από ότι στις κονσόλες;
Despotas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, lebron15 είπε πόνεσαν τα μάτια μου από τα 30 FPS, πάντα επιλέγω 60 fps στα games. Απάντησες μόνος σου. Ασφαλώς οι κονσόλες αυτές είναι δυνατές (σε σχέση με το παρελθόν) αλλά μόνο το γεγονός πως μπορείς άνετα στο PC να έχεις κάθε παιχνίδι και πάνω από 60fps αρκεί για να σου δώσει την απόλυτη εμπειρία. Συν φυσικά τις παραμετροποιήσεις-βελτιώσεις που μπορείς να κάνεις στην εικόνα κλπ. Εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που αφορά παιχνίδια που δεν είναι σωστά optimized, σίγουρα θα έχεις καλύτερη εμπειρία παίζοντας στο PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα