Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε περίπτωση δικού μου προσώπου θυμάμαι πως ήταν να ξεκινήσει αθλήματα περίπου Σεπτέμβριο - Οκτώβριο (στρατιωτικές σχολές). Λόγω αρρώστιας, τελικά ξεκίνησε τέλη Δεκεμβρίου.

Εν τέλει πέρασε.

Επεξ/σία από HeinHein
Δημοσ.
2 ώρες πριν, HeinHein είπε

Σε περίπτωση δικού μου προσώπου θυμάμαι πως ήταν να ξεκινήσει αθλήματα περίπου Σεπτέμβριο - Οκτώβριο (στρατιωτικές σχολές). Λόγω αρρώστιας, τελικά ξεκίνησε τέλη Δεκεμβρίου.

Εν τέλει πέρασε.

Οκ ευχαριστώ 

Γενικα όμως είναι κομπλέ να ξεκινήσει κάποιος μέσα στους επόμενους μήνες ή είναι απαραίτητο τώρα;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Antreas07L είπε

Οκ ευχαριστώ 

Γενικα όμως είναι κομπλέ να ξεκινήσει κάποιος μέσα στους επόμενους μήνες ή είναι απαραίτητο τώρα;

Αν δεν ασχολείσαι καθόλου με τον αθλητισμό, θα πρότεινα να αρχίσεις σιγά σιγά. Πιστεύω θα μπορούσες να περάσεις ακόμα και αν περιμένεις 1-2 μήνες ακόμα, αλλά γιατί να πάνε χαμένοι (εάν μπορείς από τώρα); 

Δημοσ.
Στις 30/9/2024 στις 7:45 ΜΜ, Antreas07L είπε

Οκ ευχαριστώ 

Αυτό πώς περιμένεις να στο απαντήσει κάποιος; Εσύ ξέρεις το σώμα σου, τις σημερινές σου αντοχές, την εξοικείωση που έχεις με τον αθλητισμό κ.ο.κ. Αν δεν έχεις αθληθεί ποτέ, ξεκίνα χθες. Αν κάνεις κάποιο άθλημα για χρόνια, σίγουρα δε χρειάζεσαι τόσο χρόνο.

• Like 3
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αυτό πώς περιμένεις να στο απαντήσει κάποιος; Εσύ ξέρεις το σώμα σου, τις σημερινές σου αντοχές, την εξοικείωση που έχεις με τον αθλητισμό κ.ο.κ. Αν δεν έχεις αθληθεί ποτέ, ξεκίνα χθες. Αν κάνεις κάποιο άθλημα για χρόνια, σίγουρα δε χρειάζεσαι τόσο χρόνο.

Συμφωνώ

Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από μικρός οπότε δεν έχω κάποιον λόγο να βιαστώ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Antreas07L είπε

Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από μικρός οπότε δεν έχω κάποιον λόγο να βιαστώ

Εγώ προτείνω να δεις τα όρια που έχουν τα αθλήματα και να δοκιμάσεις αν τα έχεις γιατί μπορεί να χρειάζεται δουλειά σε κάποιο που ίσως να μην προλάβεις αν ξεκινήσεις αργά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...