Antreas07L Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Γνωρίζει κανείς ποιον μήνα ξεκινάνε την προετοιμασία στα αθλήματα που δίνουν για τα σώματα ασφαλείας;
HeinHein Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σε περίπτωση δικού μου προσώπου θυμάμαι πως ήταν να ξεκινήσει αθλήματα περίπου Σεπτέμβριο - Οκτώβριο (στρατιωτικές σχολές). Λόγω αρρώστιας, τελικά ξεκίνησε τέλη Δεκεμβρίου. Εν τέλει πέρασε. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2024 από HeinHein
Antreas07L Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, HeinHein είπε Σε περίπτωση δικού μου προσώπου θυμάμαι πως ήταν να ξεκινήσει αθλήματα περίπου Σεπτέμβριο - Οκτώβριο (στρατιωτικές σχολές). Λόγω αρρώστιας, τελικά ξεκίνησε τέλη Δεκεμβρίου. Εν τέλει πέρασε. Οκ ευχαριστώ Γενικα όμως είναι κομπλέ να ξεκινήσει κάποιος μέσα στους επόμενους μήνες ή είναι απαραίτητο τώρα;
HeinHein Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Antreas07L είπε Οκ ευχαριστώ Γενικα όμως είναι κομπλέ να ξεκινήσει κάποιος μέσα στους επόμενους μήνες ή είναι απαραίτητο τώρα; Αν δεν ασχολείσαι καθόλου με τον αθλητισμό, θα πρότεινα να αρχίσεις σιγά σιγά. Πιστεύω θα μπορούσες να περάσεις ακόμα και αν περιμένεις 1-2 μήνες ακόμα, αλλά γιατί να πάνε χαμένοι (εάν μπορείς από τώρα);
ProponitisTouKanape Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Στις 30/9/2024 στις 7:45 ΜΜ, Antreas07L είπε Οκ ευχαριστώ Γενικα όμως είναι κομπλέ να ξεκινήσει κάποιος μέσα στους επόμενους μήνες ή είναι απαραίτητο τώρα; Αυτό πώς περιμένεις να στο απαντήσει κάποιος; Εσύ ξέρεις το σώμα σου, τις σημερινές σου αντοχές, την εξοικείωση που έχεις με τον αθλητισμό κ.ο.κ. Αν δεν έχεις αθληθεί ποτέ, ξεκίνα χθες. Αν κάνεις κάποιο άθλημα για χρόνια, σίγουρα δε χρειάζεσαι τόσο χρόνο. 3
Antreas07L Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 16 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Αυτό πώς περιμένεις να στο απαντήσει κάποιος; Εσύ ξέρεις το σώμα σου, τις σημερινές σου αντοχές, την εξοικείωση που έχεις με τον αθλητισμό κ.ο.κ. Αν δεν έχεις αθληθεί ποτέ, ξεκίνα χθες. Αν κάνεις κάποιο άθλημα για χρόνια, σίγουρα δε χρειάζεσαι τόσο χρόνο. Συμφωνώ Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από μικρός οπότε δεν έχω κάποιον λόγο να βιαστώ
Nabuko Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, Antreas07L είπε Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από μικρός οπότε δεν έχω κάποιον λόγο να βιαστώ Εγώ προτείνω να δεις τα όρια που έχουν τα αθλήματα και να δοκιμάσεις αν τα έχεις γιατί μπορεί να χρειάζεται δουλειά σε κάποιο που ίσως να μην προλάβεις αν ξεκινήσεις αργά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα