Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είμαι κάτοχος Piraeus Visa Gold. 

Αν κλείσω ταξιδιωτικά εισιτήρια σε εταιρεία εξωτερικού (πχ Lufthansa) με την πιστωτική κάρτα, μπορώ να βάλω την πληρωμή σε δόσεις?

Έχει μια επιλογή "μετατροπή συναλλαγής άνω των 30€ σε δόσεις", ωστόσο δε γνωρίζω αν ισχύει μόνο για αγορές εσωτερικού ή αν μπορείς και για εξωτερικό.

Παρακαλώ τα φώτα σας.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, juanito1 είπε

Γνωρίζει κανείς τίποτα?

Αν η συναλλαγή εμφανίζεται στο αντίστοιχο παράθυρο, μπορεί να μπει κανονικά. Περιμένεις όμως να εκκαθαριστεί η συναλλαγή (1-2 εργάσιμες) 

Δημοσ.

Αν κάνω την κίνηση αυτή με τη χρεωστική, που έχει τη δυνατότητα για δόσεις και βάλω πχ 8 δόσεις, το αρχικό ποσό επιστρέφεται πίσω και αφαιρείται μόνο το ποσό της 1ης δόσης? Αν πχ κάνω κίνηση 500€ και βάλω 10 δόσεις, θα αφαιρεθούν τα 50€ και θα μου γυρίσουν πίσω 450€?

Δημοσ.
2 minutes ago, juanito1 said:

Αν κάνω την κίνηση αυτή με τη χρεωστική, που έχει τη δυνατότητα για δόσεις και βάλω πχ 8 δόσεις, το αρχικό ποσό επιστρέφεται πίσω και αφαιρείται μόνο το ποσό της 1ης δόσης? Αν πχ κάνω κίνηση 500€ και βάλω 10 δόσεις, θα αφαιρεθούν τα 50€ και θα μου γυρίσουν πίσω 450€?

Μπορείς να κάνεις μέχρι 6 δόσεις. Σου αφαιρεί την πρώτη δόση και σου πιστώνει τα υπόλοιπα. Έχει και μία χρέωση νομίζω 12 ευρώ αλλά δε ξέρω αν στα κρατάει εφάπαξ ή στα κρατάει με κάθε δόση.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, EvilEyes είπε

Μπορείς να κάνεις μέχρι 6 δόσεις. Σου αφαιρεί την πρώτη δόση και σου πιστώνει τα υπόλοιπα. Έχει και μία χρέωση νομίζω 12 ευρώ αλλά δε ξέρω αν στα κρατάει εφάπαξ ή στα κρατάει με κάθε δόση.

Εγώ το είχα κάνει κάποια στιγμή και μου χρέωνε την προμήθεια ανα δόση. Δεν τα κράτησε εφάπαξ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, EvilEyes είπε

Στην πιστωτική απ'οσο βλέπω είναι 12 δόσεις. Απλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι για αγορά ταξιδιωτικών εισιτηρίων από ξένη εταιρεία, θα μπορέσω να τα βάλω σε δόσεις στην πιστωτική.

image.png.91d9f303e0378bfbe90293c4d8984dc2.png

Γνωρίζει κανείς τελικά για την πιστωτική και το εξωτερικό?

Επεξ/σία από juanito1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Αν η συναλλαγή εμφανίζεται στο αντίστοιχο παράθυρο, μπορεί να μπει κανονικά. Περιμένεις όμως να εκκαθαριστεί η συναλλαγή (1-2 εργάσιμες) 

Δεν την έχω κάνει ακόμη, σκοπεύω να την κάνω.

Δημοσ.

Φίλε να είσαι καλά,είχα ξεχάσει ότι γίνεται αυτό με τη Πειραιώς και σκοπεύω να κάνω δώρο ένα ταξίδι 🫡

Δημοσ.
Μόλις τώρα, juanito1 είπε

Χαχα γίνεται τελικά για αγορές εξωτερικού ή όχι? 

Γιατί να μην γίνεται;Δεν αφορά την επιχείρηση που αγοράζεις τα εισιτήρια αλλά την δικιά σου τράπεζα,είναι δικιά της παροχή.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Γιατί να μην γίνεται;Δεν αφορά την επιχείρηση που αγοράζεις τα εισιτήρια αλλά την δικιά σου τράπεζα,είναι δικιά της παροχή.

Ωραίος, ευχαριστώ!

Δημοσ.

γινεται,το εχω κανει εγω σε volotea που σαν χωρα το βγαζει Ισπανια

Ανα δοση υπαρχει και προμηθεια 0,30

Σε πιστωτικη καρτα Πειραιως,για χρεωστικη δεν εχω ασχοληθει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...