juanito1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος Piraeus Visa Gold. Αν κλείσω ταξιδιωτικά εισιτήρια σε εταιρεία εξωτερικού (πχ Lufthansa) με την πιστωτική κάρτα, μπορώ να βάλω την πληρωμή σε δόσεις? Έχει μια επιλογή "μετατροπή συναλλαγής άνω των 30€ σε δόσεις", ωστόσο δε γνωρίζω αν ισχύει μόνο για αγορές εσωτερικού ή αν μπορείς και για εξωτερικό. Παρακαλώ τα φώτα σας.
alexander098 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, juanito1 είπε Γνωρίζει κανείς τίποτα? Έχω την εντύπωση ότι δεν σε περιορίζει με βάση αν έγινε Ελλάδα ή εξωτερικό.
SabotazNic Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, juanito1 είπε Γνωρίζει κανείς τίποτα? Αν η συναλλαγή εμφανίζεται στο αντίστοιχο παράθυρο, μπορεί να μπει κανονικά. Περιμένεις όμως να εκκαθαριστεί η συναλλαγή (1-2 εργάσιμες)
alexander098 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Επίσης υπάρχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις του προγράμματος στην ιστοσελίδα της τράπεζας.
juanito1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Αν κάνω την κίνηση αυτή με τη χρεωστική, που έχει τη δυνατότητα για δόσεις και βάλω πχ 8 δόσεις, το αρχικό ποσό επιστρέφεται πίσω και αφαιρείται μόνο το ποσό της 1ης δόσης? Αν πχ κάνω κίνηση 500€ και βάλω 10 δόσεις, θα αφαιρεθούν τα 50€ και θα μου γυρίσουν πίσω 450€?
EvilEyes Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, juanito1 said: Αν κάνω την κίνηση αυτή με τη χρεωστική, που έχει τη δυνατότητα για δόσεις και βάλω πχ 8 δόσεις, το αρχικό ποσό επιστρέφεται πίσω και αφαιρείται μόνο το ποσό της 1ης δόσης? Αν πχ κάνω κίνηση 500€ και βάλω 10 δόσεις, θα αφαιρεθούν τα 50€ και θα μου γυρίσουν πίσω 450€? Μπορείς να κάνεις μέχρι 6 δόσεις. Σου αφαιρεί την πρώτη δόση και σου πιστώνει τα υπόλοιπα. Έχει και μία χρέωση νομίζω 12 ευρώ αλλά δε ξέρω αν στα κρατάει εφάπαξ ή στα κρατάει με κάθε δόση.
tonyz21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, EvilEyes είπε Μπορείς να κάνεις μέχρι 6 δόσεις. Σου αφαιρεί την πρώτη δόση και σου πιστώνει τα υπόλοιπα. Έχει και μία χρέωση νομίζω 12 ευρώ αλλά δε ξέρω αν στα κρατάει εφάπαξ ή στα κρατάει με κάθε δόση. Εγώ το είχα κάνει κάποια στιγμή και μου χρέωνε την προμήθεια ανα δόση. Δεν τα κράτησε εφάπαξ.
juanito1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, EvilEyes είπε Μπορείς να κάνεις μέχρι 6 δόσεις. Σου αφαιρεί την πρώτη δόση και σου πιστώνει τα υπόλοιπα. Έχει και μία χρέωση νομίζω 12 ευρώ αλλά δε ξέρω αν στα κρατάει εφάπαξ ή στα κρατάει με κάθε δόση. Στην πιστωτική απ'οσο βλέπω είναι 12 δόσεις. Απλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι για αγορά ταξιδιωτικών εισιτηρίων από ξένη εταιρεία, θα μπορέσω να τα βάλω σε δόσεις στην πιστωτική. Γνωρίζει κανείς τελικά για την πιστωτική και το εξωτερικό? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από juanito1
juanito1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Αν η συναλλαγή εμφανίζεται στο αντίστοιχο παράθυρο, μπορεί να μπει κανονικά. Περιμένεις όμως να εκκαθαριστεί η συναλλαγή (1-2 εργάσιμες) Δεν την έχω κάνει ακόμη, σκοπεύω να την κάνω.
geomrk Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Φίλε να είσαι καλά,είχα ξεχάσει ότι γίνεται αυτό με τη Πειραιώς και σκοπεύω να κάνω δώρο ένα ταξίδι 🫡
juanito1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Χαχα γίνεται τελικά για αγορές εξωτερικού ή όχι?
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, juanito1 είπε Χαχα γίνεται τελικά για αγορές εξωτερικού ή όχι? Γιατί να μην γίνεται;Δεν αφορά την επιχείρηση που αγοράζεις τα εισιτήρια αλλά την δικιά σου τράπεζα,είναι δικιά της παροχή. 1
juanito1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί να μην γίνεται;Δεν αφορά την επιχείρηση που αγοράζεις τα εισιτήρια αλλά την δικιά σου τράπεζα,είναι δικιά της παροχή. Ωραίος, ευχαριστώ!
XronisR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου γινεται,το εχω κανει εγω σε volotea που σαν χωρα το βγαζει Ισπανια Ανα δοση υπαρχει και προμηθεια 0,30 Σε πιστωτικη καρτα Πειραιως,για χρεωστικη δεν εχω ασχοληθει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα