lvisimato Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Απο οταν τοποθέτησα εναν καινουριο ssd στο pc (για αποθηκευτικο χωρο δεν εχω εκει το λειτουργικο) καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη πρωτα θα κανει μονος του μια επανεκκίνηση και μετα θα ανοιξει κανονικα, το κανει καθε φορα απο τοτε που εβαλα τον σκληρο. Ξερεις κανεις τι μπορει να γινεται?
kinhthra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 31 λεπτά πριν, lvisimato είπε Καλησπέρα. Απο οταν τοποθέτησα εναν καινουριο ssd στο pc (για αποθηκευτικο χωρο δεν εχω εκει το λειτουργικο) καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη πρωτα θα κανει μονος του μια επανεκκίνηση και μετα θα ανοιξει κανονικα, το κανει καθε φορα απο τοτε που εβαλα τον σκληρο. Ξερεις κανεις τι μπορει να γινεται? Έχετε δοκιμάσει να αποσυνδέσεις το σκληρό για να δείτε αν όντως αυτό είναι το πρόβλημα;
lvisimato Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, kinhthra είπε Έχετε δοκιμάσει να αποσυνδέσεις το σκληρό για να δείτε αν όντως αυτό είναι το πρόβλημα; Καλησπέρα, ναι οταν τον αποσυνδέω δεν το κανει, επισης επειδη μου εκανε εντυπωση δοκιμασα να εχω ανοιχτο και εναν εξωτερικο σκληρο που εχει εξωτερικη πηγη ρευματος κατα την εκκίνηση και ενω σε αυτη την περιπτωση δεν εκανε επανεκινηση καθυστερούσε αρκετα δευτερολεπτα να ανοιξει ο υπολογιστης.
kinhthra Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, lvisimato είπε Καλησπέρα, ναι οταν τον αποσυνδέω δεν το κανει, επισης επειδη μου εκανε εντυπωση δοκιμασα να εχω ανοιχτο και εναν εξωτερικο σκληρο που εχει εξωτερικη πηγη ρευματος κατα την εκκίνηση και ενω σε αυτη την περιπτωση δεν εκανε επανεκινηση καθυστερούσε αρκετα δευτερολεπτα να ανοιξει ο υπολογιστης. Σας βγάζει κανένα μήνυμα πριν; Δοκίμασε να ορίζεται ως προεπιλεγμένο το σκληρό με τα Windows στο bios Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2024 από kinhthra
micos000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Όρισε από το bios να μπουτάρει "καρφωτά" από τον δίσκο συστήματος.
lvisimato Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 20 ώρες πριν, kinhthra είπε Σας βγάζει κανένα μήνυμα πριν; Δοκίμασε να ορίζεται ως προεπιλεγμένο το σκληρό με τα Windows στο bios Οχι τιποτα. Μαυρη οθονη δειχνει, κανει μια επανεκκίνηση και μετα ανοιγει κανονικα. Ρυθμισμενο ειναι να κανει boot απ τον σκληρο των windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα