Pwpwpw Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Πηγα σημερα να τσεκαρω το αφορολογητο που εχω χτισει με ηλεκτρονικες αγορες μεσω χρεωστικης καρτας στο ebaking της εθνικης τραπεζας και ειδα οτι η τελευταια συναλλαγη που εμφανιζεται εκει ειναι απο τις 10/9, αλλα μεχρι σημερα 30/9 εxουν γινει αρκετες επιπλεον αγορες οι οποιες ναι μεν εμφανιζονται κανονικα στον λογαριασμο και στη χρεωστικη καρτα οπου εγινε η κινηση/χρεωση, αλλα δεν τις εμφανιζει στο αφορολογητο. Γνωριζει κανεις ποσο καιρο κανει να προσθεσει το ebanking της εθνικης μια συναλαγη με καρτα στο αφορολογητο? Δεν το ειχα ξανα παρατηρησει στο παρελθον αλλα μου εκανε εντυπωση η τελευταια συναλλαγη που εμφανιζει να ειναι 20 μερες πριν σε σημειο που με εκανε να αναρωτηθω μηπως κατι δεν παει καλα. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Pwpwpw
SabotazNic Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν γνωρίζω από εθνική, αλλά αν σου έρχεται το statement κοντά στις 10, μήπως τα προσθέτει τότε στο αφορολόγητο? (αν και στις άλλες μπαίνει με την εκκαθάριση) Γτ δεν παίρνεις ένα τηλ να ρωτήσεις. Σε 5 λεπτά θα ξέρεις σίγουρα Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από SabotazNic
Pwpwpw Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν γνωρίζω από εθνική, αλλά αν σου έρχεται το statement κοντά στις 10, μήπως τα προσθέτει τότε στο αφορολόγητο? (αν και στις άλλες μπαίνει με την εκκαθάριση) Γτ δεν παίρνεις ένα τηλ να ρωτήσεις. Σε 5 λεπτά θα ξέρεις σίγουρα Πηρα μολις και μου ειπανε οτι ειναι φυσιολογικο συναλλαγες που εκαθαριστηκαν πριν 10-15 μερες να μην εχουν εμφανιστει ακομη στον υπολογιστη του αφορολογητου και οτι στις πρωτες 2 εβδομαδες του Οκτωμβριου θα εμφανιστουν σιγουρα. Ισως ετσι δουλευει εκει τι να πω, απλα δεν το ειχα παρατηρησει και μου φανηκε περιεργο, θεωρουσα οτι με το που γινετε η εκκαθαριση μιας συναλλαγης αυτη θα εμφανιζεται και στο αφορολογητο Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Pwpwpw
SabotazNic Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Pwpwpw είπε Πηρα μολις και μου ειπανε οτι ειναι φυσιολογικο συναλλαγες που εκαθαριστηκαν πριν 10-15 μερες να εχουν εμφανιστει ακομη στον υπολογιστη του αφορολογητου και οτι στις πρωτες 2 εβδομαδες του Οκτωμβριου θα εμφανιστουν σιγουρα. Ισως ετσι δουλευει εκει τι να πω, απλα δεν το ειχα παρατηρησει και μου φανηκε περιεργο, θεωρουσα οτι με το που γινετε η εκκαθαριση μιας συναλλαγης αυτη θα εμφανιζεται και στο αφορολογητο Καλά και εγώ το παραπάνω δεν το λέω με σιγουριά. Δεν έχω παρατηρήσει κιόλας
madboy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μάλλον έχει φαει ενα μικρό σκάλωμα το σύστημα απο τις 11/09. Τον προηγούμενο διάστημα στο δικό μου λογαριασμό εμφανίζονταν οι συναλλαγές μεταξυ μιας και δυο εβδομαδων και στον λογαριασμό της αδερφής μου εμφανόζονταν πιο γρήγορα. Σε μια εβδομάδα περίπου είχαν εμφανιστει.
Pwpwpw Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, madboy είπε Μάλλον έχει φαει ενα μικρό σκάλωμα το σύστημα απο τις 11/09. Τον προηγούμενο διάστημα στο δικό μου λογαριασμό εμφανίζονταν οι συναλλαγές μεταξυ μιας και δυο εβδομαδων και στον λογαριασμό της αδερφής μου εμφανόζονταν πιο γρήγορα. Σε μια εβδομάδα περίπου είχαν εμφανιστει. Συμβαινει και σε σενα δηλαδη? Οι τελευταιες συναλλαγες που σου εμφανιζει ειναι απο τις 10-11/9? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Pwpwpw
madboy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Ναι. Το είχα παρατηρήσει αλλά δεν έδωσα σημασία γιατι έχω καλύψει το αφορολογητο και δεν ασχολήθηκα με το θέμα. Τελευταια εμφάνιση συναλλαγής 11/09.
Sherlock_7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Ερώτηση. Στο αφορολόγητο περνάμε το πόσο που αναγράφει το τελευταίο μας εκκαθαριστικό, σωστά;
TO_PAIDI Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. Έχει υπολογίσει μόνο μια συναλλαγή που έκανα μέσα από την εφαρμογή.
Pwpwpw Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, madboy είπε Ναι. Το είχα παρατηρήσει αλλά δεν έδωσα σημασία γιατι έχω καλύψει το αφορολογητο και δεν ασχολήθηκα με το θέμα. Τελευταια εμφάνιση συναλλαγής 11/09. 35 λεπτά πριν, TO_PAIDI είπε Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. Έχει υπολογίσει μόνο μια συναλλαγή που έκανα μέσα από την εφαρμογή. Οποτε όντως δεν είναι λογικό και κάτι δεν πάει καλά. Οποτε μπούρδες μου είπε στο τηλέφωνο ότι είναι νορμαλ το ότι η τελευταία συνναλαγη που εμφανίζει είναι από 10/9.
TO_PAIDI Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 51 minutes ago, Pwpwpw said: Οποτε όντως δεν είναι λογικό και κάτι δεν πάει καλά. Οποτε μπούρδες μου είπε στο τηλέφωνο ότι είναι νορμαλ το ότι η τελευταία συνναλαγη που εμφανίζει είναι από 10/9. Πάντως να έχεις υπόψη σου ότι το αφορολόγητο που δείχνει στο ebanking έχει καθαρά πρακτική χρήση για σένα, να ξέρεις πόσα έχεις χαλάσει. Σημασία έχει το ποσό που θα δηλωθεί στη φορολογική δήλωση.
Pwpwpw Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, TO_PAIDI είπε Πάντως να έχεις υπόψη σου ότι το αφορολόγητο που δείχνει στο ebanking έχει καθαρά πρακτική χρήση για σένα, να ξέρεις πόσα έχεις χαλάσει. Σημασία έχει το ποσό που θα δηλωθεί στη φορολογική δήλωση. Μα κάθε χρόνο το ποσό που βλέπω εκεί είναι το ίδιο με αυτό που βλέπω και στην φορολογική. Το πεδίο στον κωδικό 049 που είναι οι ηλεκτρονικές αγορές στην φορολογική συμπληρώνεται αυτόματα, από την τράπεζα δεν τα αντλεί αυτόματα ή ΑΑΔΕ; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Pwpwpw
DreamAxe Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Μπήκα τώρα για να δω την τελευταία ημερομηνία και έφτιαξε! EDIT: έτσι νόμιζα, μόνο το κομμάτι 11-20 του μήνα μπήκε. Τα άλλα λείπουν ακόμη. Αλλά! Το ποσό δεν άλλαξε. Είναι ακόμη όσο ήταν στις 11/09. Απλά φαίνονται αλλά δεν υπολογίζονται. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από DreamAxe 1
Pwpwpw Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 24 λεπτά πριν, DreamAxe είπε Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Μπήκα τώρα για να δω την τελευταία ημερομηνία και έφτιαξε! EDIT: έτσι νόμιζα, μόνο το κομμάτι 11-20 του μήνα μπήκε. Τα άλλα λείπουν ακόμη. Αλλά! Το ποσό δεν άλλαξε. Είναι ακόμη όσο ήταν στις 11/09. Απλά φαίνονται αλλά δεν υπολογίζονται. Το ίδιο και σε μένα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα