Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφερει αμμεση αγορα smarthone σε αυτο το μπατζετ και θα ηθελα βοηθεια ωστε να γινει η καλυτερη δυνατη επιλογη. Γνωρισω οτι το μπατζετ ειναι σφιχτο αλλα δεν μπορει να παει παραπανω, ισως οριακα να παει στα 300 εαν υπαρχει κατι που αξιζει πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Με ενδιαφερει αμμεση αγορα smarthone σε αυτο το μπατζετ και θα ηθελα βοηθεια ωστε να γινει η καλυτερη δυνατη επιλογη. Γνωρισω οτι το μπατζετ ειναι σφιχτο αλλα δεν μπορει να παει παραπανω, ισως οριακα να παει στα 300 εαν υπαρχει κατι που αξιζει πολυ!

Αρχικά πες τι θες να έχει ένα κινητό τα πιο βασικά σου θελω

Επεξ/σία από kp1
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, kp1 είπε

Αρχικά πες τι θες να έχει ένα κινητό τα πιο βασικά σου θελω

Φανταζομαι σε αυτο το μπατζετ δεν θα εχει και πολυτελειες. Το κυριοτερο να εχει κατα το δυνατοn επεξεργαστη ωστε να μην σερνεται και κατα δευτερο να μπορει να βγαλει μια αξιοπρεπη φωτο.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Αν σε νοιάζει η κάμερα και όχι τόσο ο επεξεργαστης realme 12 + έκδοση 12 Ραμ  στα 296€ μονόδρομος και smooth λειτουργικο αν θες δυναμη με όχι τόσο καλές κάμερες και λειτουργικο απλά οκ poco x6 pro έκδοση 12/512 στα 320€ από  best Price όλα.. 

Επεξ/σία από kp1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Galaxy A55 από 310€ https://www.bestprice.gr/item/2159435146/samsung-galaxy-a55-5g-8gb-128gb.html

Galaxy A35 απο 240€ https://www.bestprice.gr/item/2159435143/samsung-galaxy-a35-5g-6gb-128gb.html?qo=a35+samsung&from=cat

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, aces είπε

Καλές επιλογές αλλά θα σου πρότεινα κάτι με 12 Ραμ. Για να έχεις το κεφάλι σ ησυχο.. 

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, kp1 είπε

Καλές επιλογές αλλά θα σου πρότεινα κάτι με 12 Ραμ. Για να έχεις το κεφάλι σ ησυχο.. 

Και τα 8αρια μια χαρα ειναι....εγω παιζω με 4αρι και δε ζοριζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι περίπου στην ίδια φάση με τον OP, ψάχνω ένα κινητό περίπου στα 250-300€ (τιμές σκρουτζ) προς αντικατάσταση του Samsung Galaxy M21 για πολύ απλή χρήση, κυρίως web browsing, chat, περιστασιακες φωτογραφίες. Προορίζεται να μακροχρόνια χρήση (4-5 χρόνια). Έχω βάλει στο μάτι τα παραπάνω Samsung που αναφέρθηκαν (A35, A55) αλλά παράλληλα κοιτάω και Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G, Xiaomi Poco X6, Realme 12+, Motorola Moto G85. Ωστόσο επειδή έχω καταμπερδευτει με την πληθώρα επιλογών, τι μου προτείνετε με βάση την χρήση που κάνω; Βλέπω γενικά ότι η Samsung υπερέχει σε λογισμικό και υποστήριξη αλλά είναι κάπως ακριβή σε σχέση με τον ανταγωνισμό για τα χαρακτηριστικά που δίνει.

Επίσης αν πάω στα Samsung να προτιμήσω τα 128 GB για εσωτερικό χώρο με την προοπτική ότι παίρνουν SD ή 256 όπως όλα τα υπόλοιπα; Και σε ram είναι οκ και τα 6 GB ή να κοιτάω από 8;

Δημοσ.
Στις 30/9/2024 στις 10:01 ΜΜ, kp1 είπε

Στις 30/9/2024 στις 10:33 ΜΜ, osfp1978 είπε

Και τα 8αρια μια χαρα ειναι....εγω παιζω με 4αρι και δε ζοριζεται.

Στις 30/9/2024 στις 11:43 ΜΜ, SciManiac είπε

Είμαι περίπου στην ίδια φάση με τον OP, ψάχνω ένα κινητό περίπου στα 250-300€ (τιμές σκρουτζ) προς αντικατάσταση του Samsung Galaxy M21 για πολύ απλή χρήση, κυρίως web browsing, chat, περιστασιακες φωτογραφίες. Προορίζεται να μακροχρόνια χρήση (4-5 χρόνια). Έχω βάλει στο μάτι τα παραπάνω Samsung που αναφέρθηκαν (A35, A55) αλλά παράλληλα κοιτάω και Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G, Xiaomi Poco X6, Realme 12+, Motorola Moto G85. Ωστόσο επειδή έχω καταμπερδευτει με την πληθώρα επιλογών, τι μου προτείνετε με βάση την χρήση που κάνω; Βλέπω γενικά ότι η Samsung υπερέχει σε λογισμικό και υποστήριξη αλλά είναι κάπως ακριβή σε σχέση με τον ανταγωνισμό για τα χαρακτηριστικά που δίνει.

Επίσης αν πάω στα Samsung να προτιμήσω τα 128 GB για εσωτερικό χώρο με την προοπτική ότι παίρνουν SD ή 256 όπως όλα τα υπόλοιπα; Και σε ram είναι οκ και τα 6 GB ή να κοιτάω από 8;

τα 8gb ram ειναι οκ σε android για τα επομενα 3-4 χρονια εκτος αν καποιος ανεβαζει/φορτώνει βαρύ gaming με απαιτητικα γραφικα κλπ κλπ εκει αξιζει να παει σε 12gb ram. Για ολες τις υπολοιπες περιπτωσεις τα 8gb ram ειναι αρκετα.

Για casual χρηση που κανει το 90%  για τα καθημερινα τρεχει οκ απο 6gb ram.

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, RazielKvlt είπε

https://www.e-shop.gr/kinito-oneplus-nord-3-128gb-8gb-5g-dual-sim-tempest-gray-p-TEL.095019

Αν θες να πας στα 300.Επεξεργαστής ναυαρχίδας,εξαιρετικές κάμερες,γρήγορη φόρτιση και το OxygenOs είναι σαν stock android χωρίς προεγκατεστημένα σκουπίδια και πάει σφαίρα.

Το ειχα κακή μπαταρία και μέτρια κάμερα ειδικά βράδυ κατά τα αλλά καλό στα υπόλοιπα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kp1 είπε

Το ειχα κακή μπαταρία και μέτρια κάμερα ειδικά βράδυ κατά τα αλλά καλό στα υπόλοιπα

Για τη μπαταρία δε μπορώ να σου πω γιατί εξαρτάται από τη χρήση.Αλλά για την κάμερα δεν είναι μέτρια.Βράδυ δε βγάζεις καλή ούτε με iphone.Δεν είναι επιχείρημα αυτό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, RazielKvlt είπε

Για τη μπαταρία δε μπορώ να σου πω γιατί εξαρτάται από τη χρήση.Αλλά για την κάμερα δεν είναι μέτρια.Βράδυ δε βγάζεις καλή ούτε με iphone.Δεν είναι επιχείρημα αυτό.

Το ειχα στο πρωτο 2μηνο ήθελα ένα τσακ φόρτιση βέβαια γρήγορη αλλά σε  βάθος χρόνου θα είχα θέμα... Βράδυ Απογοητευτήκα.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...