Προς το περιεχόμενο

Η Sony εξηγεί τους λόγους πίσω από την τιμή του PS5 Pro και την έλλειψη οπτικού δίσκου

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν μπορεις να δεις το προβλημα απο youtube video μιας και το compression ειναι απιστευτο. Σε 4Κ ειναι καλυτερα τα πραγματα και με το FSR και απο τα 1440p ξεκιναει να φαινεται η αδυναμια του αλγοριθμου. Παντα για το upscaling κομματι μιας και το FG ειναι κατι τελειως διαφορετικο.

Τα artifacts φαίνονται και το ξέρεις, αν υπάρχουν. Το βλέπω σε οθόνη 2Κ και το αποτέλεσμα μου φαίνεται εντυπωσιακό. Καμία σχέση με τις πρώτες εκδόσεις του FSR. Ξέρω ότι δεν είναι τέλειο σαν τεχνολογία. Συμφωνούμε σε αυτό. Το DLSS είναι καλύτερο, συμφωνώ και εκεί.

Αυτό που γράφω είναι ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο και παραμενει μία τεχνολογία που εξελίσσεται και η AMD δείχνει να το στηρίζει ενεργά, άρα είναι θέμα χρόνου να γίνει άψογο. 

Επεξ/σία από Tlykog
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Tlykog είπε

Τα artifacts φαίνονται και το ξέρεις, αν υπάρχουν. Το βλέπω σε οθόνη 2Κ και το αποτέλεσμα μου φαίνεται εντυπωσιακό. Καμία σχέση με τις πρώτες εκδόσεις του FSR. Ξέρω ότι δεν είναι τέλειο σαν τεχνολογία. Συμφωνούμε σε αυτό. Το DLSS είναι καλύτερο, συμφωνώ και εκεί.

Αυτό που γράφω είναι ότι είναι σε πολύ καλό επίπεδο και παραμενει μία τεχνολογία που εξελίσσεται και η AMD δείχνει να το στηρίζει ενεργά, άρα είναι θέμα χρόνου να γίνει άψογο. 

Καλα αυτο δεν το αναιρει κανεις οτι η amd το προσπαθει πολυ με το fsr και μπραβο της και ειναι σε καλυτερο επιπεδο απο την εκδοση 2 μιας και η εκδοση 1 ηταν απλα ενα απλο upscaling με sharpen και δειχνει οτι με την εκδοση 3 αν διορθωσει καποια θεματακια που το ταλαιπωρουν ακομα μπορει να γινει αψογο. Το dlss ειχε θεματα και αυτο μεχρι την εκδοση 2.5.1 οπου το ghosting ηταν πολυ υπαρκτο αλλα μολις το εξαλειψαν εγινε το απολυτο δεν μπαινω καν στο παιχνιδι πρωτου ανοιξω το dlss ακομα και η καρτα να δουλευει 70% πχ θα το ανοιξω και ας δουλευει στο 50%. 

Σημερινο βιντεο γιατι αρκετες φορες το dlss ειναι καλυτερο και απο native. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Arkin είπε

Καλα αυτο δεν το αναιρει κανεις οτι η amd το προσπαθει πολυ με το fsr και μπραβο της και ειναι σε καλυτερο επιπεδο απο την εκδοση 2 μιας και η εκδοση 1 ηταν απλα ενα απλο upscaling με sharpen και δειχνει οτι με την εκδοση 3 αν διορθωσει καποια θεματακια που το ταλαιπωρουν ακομα μπορει να γινει αψογο. Το dlss ειχε θεματα και αυτο μεχρι την εκδοση 2.5.1 οπου το ghosting ηταν πολυ υπαρκτο αλλα μολις το εξαλειψαν εγινε το απολυτο δεν μπαινω καν στο παιχνιδι πρωτου ανοιξω το dlss ακομα και η καρτα να δουλευει 70% πχ θα το ανοιξω και ας δουλευει στο 50%. 

Σημερινο βιντεο γιατι αρκετες φορες το dlss ειναι καλυτερο και απο native. 

Δε διαφωνώ, παρόλο που δεν είμαι και πολύ σίγουρος για την αντικειμενικότητα του καναλιού...

Απλά επειδή μιλούσαμε για κονσόλα και το πόσο ΔΕΝ είναι VFM τελικά, ειδικά στην περίπτωση του PS5 pro, έλεγα ότι ένα pc κοντά στην τιμή του PS5 είναι εξίσου καλό για gaming και παράλληλα έχεις πλεονεκτημα στην αναβαθμισιμότητα, στο ότι μπορείς να κάνεις και άλλες εργασίες και στο ότι είναι πιο εύκολα επισκευάσιμο. Να προσθέσω δε ότι σε κάποια παιχνίδια πχ fps το πληκτρολόγιο και το ποντίκι είναι απλά καλύτερος τρόπος να παίξουν.

Επεξ/σία από Tlykog

1 ώρα πριν, Tlykog είπε

Δε διαφωνώ, παρόλο που δεν είμαι και πολύ σίγουρος για την αντικειμενικότητα του καναλιού...

Απλά επειδή μιλούσαμε για κονσόλα και το πόσο ΔΕΝ είναι VFM τελικά, ειδικά στην περίπτωση του PS5 pro, έλεγα ότι ένα pc κοντά στην τιμή του PS5 είναι εξίσου καλό για gaming και παράλληλα έχεις πλεονεκτημα στην αναβαθμισιμότητα, στο ότι μπορείς να κάνεις και άλλες εργασίες και στο ότι είναι πιο εύκολα επισκευάσιμο. Να προσθέσω δε ότι σε κάποια παιχνίδια πχ fps το πληκτρολόγιο και το ποντίκι είναι απλά καλύτερος τρόπος να παίξουν.

Καλα σε αυτο και αν συμφωνουμε εννοειται fsr κτλ ανωτερο απο καθε κονσολα που βαζουν 1 κιλο motion blur για να κρυψουν τις αδυναμιες τους. Σε αυτο δεν το συζηταμε pc all the way ειδικα με ps5 pro στα 800 απλα δεν εχει νοημα. Στα 400 προφανως ειναι σωστη τιμη για μια κονσολα σημερα. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...