dieksodo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Iphone iphone pro an δεν κετααβαινεις τις φιαφορες δεν σου χρειαζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SUBZERO1231 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ok Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από SUBZERO1231 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Eννοεις SSD στο PS4 οk μερακλης αλλα δε κερδιζες πολλα σε ταχυτητα . Πεσαν ολοι οι σχετικοι στο θεμα παλι Προφανως δεν κερδιζεις τιποτα Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Οκ εγω εχω το pro μου με 4 tb 7200 firecuda γιατι χωρητiκοτητα >>> τις βλακειες που ετσι κι αλλιως ειναι για pc εσυ βλεπε αλλους και κανε οτι σου λενε στο internet Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Οκ εγω εχω το pro μου με 4 tb 7200 firecuda γιατι χωρητiκοτητα >>> τις βλακειες που ετσι κι αλλιως ειναι για pc εσυ βλεπε αλλους και κανε οτι σου λενε στο internet Δυστυχως για εσενα, ειχα 4 προ και εβαλα ssd. Δεν περιμενω να μου πουν κατι αρθρα στο ιντερνετ κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JonnyBoy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Tlykog είπε Γιατί θα ήθελαν να πεθάνουν τα δισκάκια και μέσα από το μονοπώλιο του store τους να χρεώνουν τα παιχνίδια όσο θέλουν, αλλά δεν τους "κάθεται". Δε θέλουν να εξαφανιστούν. Αν γίνει κάτι τέτοιο κινδυνεύουν να τους αναγκάσουν να ανοίξουν το λειτουργικό τους και σε άλλα stores, οπότε θέλουν να υπάρχουν, αλλά να μειωθεί το ποσοστό τους στο ελάχιστο δυνατό. Αυτοί που θέλουν να έχουν απλά την επιλογή δεν χωράνε κάπου στη λογική σου; Σιγά τη δυναμική... Αν βάλεις τη διαφορά τιμής των παιχνιδιών, για 2-3 χρόνια, φτιάχνεις PC τούμπανο και μπορείς να κάνεις και άλλες δουλειές πέρα από games... 'Ασε που σε κάποιες κατηγορίες πχ FPS το ποντίκι και το πληκτρολόγιο προσφέρουν πολύ καλύτερη εμπειρία gaming από gamepad. Αυτό το παραδέχονται όλες οι εταιρείες του χώρου, μιας και σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις δεν επιτρέπουν servers που να μπορούν να παίζουν παικτες pc και κονσολών, εκτός εξαιρέσεων, όπου στους παίκτες κονσολών δίνουν βοηθήματα στη σκόπευση.... Καλώς ή κακώς ένα καλό pc προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης και οι εταιρείες κονσολών προσπαθούν να δελεάσουν με χαμηλότερη τιμή αρχικής αγοράς hardware. Η αλήθεια είναι ότι σε βάθος χρόνου κάνεις απόσβεση, γιατί τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει λίγο άπληστοι εκεί στη Sony.... Όχι δεν έχω θέμα με τα pc. Εγώ δεν θα το πάρω γιατί περιμένω να βγει το Switch 2 ή όπως αλλιώς θα το πούν για να βάλω τις κόρες μου στον κόσμο της Nintendo. Όμως η τιμή για το Pro μοντέλο δεν μου φαίνεται ότι είναι λόγος να μην το πάρει κάποιος που είναι fun της Sony και δεν έχει PS5. Δίνουν για κινητά παραπάνω λεφτά και δεν παίζουν εκεί ίδιας ποιότητας παιχνίδια. Για τον οποιοδήποτε προγραμματιστή είναι εύλογα πιο εύκολο να βελτιστοποιήσει ένα βιντεοπαιχνίδι για συγκεκριμένο hardware configuration παρά για μια πλατφόρμα όπου θα πρέπει να παίζει παντού. Λογικό. Το έβλεπα και με το PS3 που είχα παλιότερα. Αν τώρα κάποιος παίζει FPS μόνο ας προτιμήσει ένα δυνατό PC, εννοείται. Όμως βρίσκω καλύτερο ένα λάπτοπ μικρομεσαίο για να μην στερείσαι αυτά που παίζουν καλύτερα με πληκτρολόγιο/ποντίκι (στρατηγικής, adventure,κλπ) και το PS5 Pro. Ένα λάπτοπ στα 500€ θα σου κάνει την δουλειά για κάπως παλιότερα παιχνίδια στο steam και για τα βαριά την κονσόλα. Και θα έκανες και άλλες δουλειές με το PC. Τώρα αν είσαι φοιτητής θα στραφείς αναγκαστικά στο PC, αλλά αλλιώς, ένα low cost PC να παίζεις κάνα RTS,ή turn base rpg,ή κάνα Civilization και από δίπλα το Pro για κάνα God of War ή δεν ξέρω τι άλλο μου φαίνεται καλύτερο combo. Και δεν θα έχεις ξεπεράσει τα λεφτά ενός flagship smartphone των 1500€! Σύν να πάρεις και σε blu ray καμιά καλή ταινία στυλ Star Wars να δεις την γλύκα σε σχέση με το οποιοδήποτε streaming! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pandelee Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Sony PayStation το έκανες Aoki-san Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Izorai Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Ρε παιδιά, λέτε όλοι για την τιμή πως είναι απαράδεκτη κλπ. Έχετε καταλάβει πως έχει GPU αντίστοιχη της 4070;; Αντε φτιάξτε ένα PC με αυτά τα Specs να δείτε πόσο θα σας πάει το σύνολο! Και επίσης οι υπόλοιποι που δε σας νοιάζει ότι ένα κινητό κάνει 1000€+ (επειδή εκεί έχετε κάμερα, το παίρνετε μαζί, είναι ράδιο, πυξίδα και κάνει και καφέ!) αλλά σας φαίνονται πολλά τα 800€ του PS5 Pro αντε να πάτε να παίζετε εκεί Horizon, God of War, Astro Bot κλπ κλπ και μη μας τα ζαλίζετε με τις αερολογίες σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, toyo73 είπε Αυτα τα κανει και ενα κινητο των 150-200 ευρω. φωτογραφικη-καμερα και αριθμομηχανη κτλ ειχε και ενα ericsson που ειχε ο Μεγα Αλεξενδρος στις εκστρατειες του.Αλλα το ps δεν το παιρνεις στον καφενε να κανεις το κομματι με το μηλο στην πλατη.Που να απλωσεις την Κινεζια πανω στο τραπεζομαντιλο.Χωρις μηλο η κινητο των 1000+ οι μετοχες σου στην παρεα εχουν πιαζει πατο. Φυσικά και τα κάνεις με 150€ κινητό αλλά πως τ κάνεις είναι το θέμα !!! Που πατάς να πάρει τηλέφωνο κ πίνεις τον καφέ σου και όταν τελειώσει τότε ξεκινάει να χτυπάει 😂😂😂😂πατάς να τραβήξει φωτογραφίες κ μετά π τελειώσει η μπαταρία κάνει το κλικ !!! Έλα εντάξει λες κ δεν τα ξέρουμε !! Κάποιοι αγοράζουμε για πάρτυ μας !! Και δε ζούμε σε χώρες που το να έχεις μήλο είναι life style!! Εν το μεταξύ αυτή η μόδα μόνο στην Ελλάδα υπάρχει!!! Πουθενά στο κόσμο γιατί στο κόσμο το μήλο το παίρνουν δωρεάν με συνδέσεις και έτσι δεν είναι κάτι τρομερό !!! α και θέλω να σε ρωτήσω κάτι ακόμα όταν βαριέσαι ένα παιχνίδι ξανά αγοράζεις άλλο …. Στο κινητό τι αλλά είδα έχεις ; Έτσι κ αλλιώς αναπάντητες κάνουν όλοι με την λογική σ Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από Just_travel_everywhere 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jacksfr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, tomeap είπε Η τιμη ειναι 945,51 για το παραπανω συστημα , βαζουμε το5600χ , ram 16 gb και 4060 ti 8gb με dlss 3.5 τα αλλα τα κραταω με τιμη 910 ευρω και το PS5 Pro εχει την ιδια περιπου τιμη με οπτικο δισκο . Το AI upscaling του PS5 Pro παει περιπατο Η 4060 ti είναι λίγο αδύναμη τι να πούμε τώρα σε λίγο θα μου πείτε και την 3060 ti. Επίσης δεν είδα μεγάλες διαφορές με το dlss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toyo73 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Just_travel_everywhere είπε Φυσικά και τα κάνεις με 150€ κινητό αλλά πως τ κάνεις είναι το θέμα !!! Που πατάς να πάρει τηλέφωνο κ πίνεις τον καφέ σου και όταν τελειώσει τότε ξεκινάει να χτυπάει 😂😂😂😂πατάς να τραβήξει φωτογραφίες κ μετά π τελειώσει η μπαταρία κάνει το κλικ !!! Έλα εντάξει λες κ δεν τα ξέρουμε !! Κάποιοι αγοράζουμε για πάρτυ μας !! Και δε ζούμε σε χώρες που το να έχεις μήλο είναι life style!! Εν το μεταξύ αυτή η μόδα μόνο στην Ελλάδα υπάρχει!!! Πουθενά στο κόσμο γιατί στο κόσμο το μήλο το παίρνουν δωρεάν με συνδέσεις και έτσι δεν είναι κάτι τρομερό !!! α και θέλω να σε ρωτήσω κάτι ακόμα όταν βαριέσαι ένα παιχνίδι ξανά αγοράζεις άλλο …. Στο κινητό τι αλλά είδα έχεις ; Έτσι κ αλλιώς αναπάντητες κάνουν όλοι με την λογική σ Συγκρινεις 2 πραγματα ασυγκριτα μεταξυ τους, που κανουν αλλη δουλεια.Εκτος και θες να μας πεις, ποιο ειναι ποιο απαραιτητο στην ζωη καποιου.Καποιος θελει να παιζει παιχνιδια και την δουλεια του την κανει και με κινητο των 200 ευρω εαν δεν το γεμισει σκουπιδια και εφαρμογες.Αλλος δεν παιζει παιχνιδια και θελει να σηκωνει το μηλο στον καφενε.Κινητο με 200 ευρω μπορεις να εχει, PS5 pro μπορεις.Οχι.Παιξε με PS3 μεταχειρισμενο.Νομιζω το καναμε μεσανατολικο ζητημα την τιμη.Μπορεις να το παρεις, παρτο.Δεν μπορεις η δεν θελεις μην το παιρνεις.Μην βγαζεται χολη και δεν ειμαι fanboy. Eπαψα να εχω PS απο το PS2. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από toyo73 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 15 hours ago, kgkaudi said: Κακό είναι να νομίζεις ότι ο πελάτης είναι μ@λ@κ@ς. Εγω πάλι γιατί νομίζω ότι είναι; Αφού αμάσητα τρώμε ότι κάνουν και δεν ανοίγει ρουθούνι. Και 1500€ να το πάνε, θα το αγοράσει ο πελατάκος και θα σκεφτεί 17 δικαιολογίες στον εαυτό του για να το κάνει. Ο covid, οι ημιαγωγοί, ο πόλεμος στην Ουκρανία. Ε τώρα ξεκινάει και πόλεμος στο Λίβανο. Λογικό να πάει 800€ το PS5. Σαν τους αγανακτισμένους στο σύνταγμα κάποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jacksfr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, Tlykog είπε Για πες... θέλω να το ακούσω. Όσα διάλεξα ήταν από 5-10% καλύτερα πχ cpu έως και 20% καλύτερα, όπως gpu και όλα αυτά χωρίς τεχνολογίες όπως dlss κτλ που δουλεύουν άψογα στα pc και προσφέρουν ακόμα καλύτερες επιδόσεις αν ζοριστεί η gpu... Ακόμα και SSD διάλεξα να είναι συμβατός με PS5 στο skroutz.gr... Α! και αν τα κακαρώσει αφαιρείται και βάζεις άλλο, ενώ στο ps5... αιωνία του η μνήμη... Με 6650ΧΤ βγαίνει πιο χαμηλά και έχει περίπου ίδια απόδοση. Αν πάμε και σε μεταχειρισμένα, τότε πιάνουμε άνετα και την τιμή του PS5. Θα μου πεις μεταχειρισμένα, οκ, αλλά υπάρχει και αυτή η επιλογή. Ξαναγράφω ότι το PC κάνει ένα σωρό πράγματα ΚΑΙ gaming καμία σχέση με τις περιορισμένες δυνατότητες μιας κονσόλας. Αν κάποιος έχει και ήδη υπολογιστή θα έχει και εξαρτήματα που μπορεί να κρατήσει, όπως πχ κουτί και τροφοδοτικό. Το PS5 είναι ένα εννιαίο μηχάνημα. Εγώ θα έλεγα να βάλουμε την 1050 ti με ένα καλό overclocking θα είσαι κοντά στην απόδοση του PS5 pro 😁. Ξέρετε για τι μιλάτε ή έτσι τα λέτε χωρίς να έχετε δει τίποτα. Η κάρτα του PS5 pro έχει τα ίδια cu's με την 6800 και είναι πιο ψηλά χρονισμένη έχει νεότερη αρχιτεκτονική με ray tracing απόδοση που δεν υπάρχει ακόμα σε κάρτα της amd και με το PSSR που είναι αντίστοιχο του dlls και θα βελτιωθεί κι άλλο με τον καιρό, πια 3060 και 6650xt ονειρεύεσαι, αυτές είναι χειρότερες από το απλό ps5, έχει βίντεο στο DF που δείχνει το απλό ps5 να τρέχει καλύτερα από τις κάρτες που λες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 31 λεπτά πριν, toyo73 είπε Συγκρινεις 2 πραγματα ασυγκριτα μεταξυ τους, που κανουν αλλη δουλεια.Εκτος και θες να μας πεις, ποιο ειναι ποιο απαραιτητο στην ζωη καποιου.Καποιος θελει να παιζει παιχνιδια και την δουλεια του την κανει και με κινητο των 200 ευρω εαν δεν το γεμισει σκουπιδια και εφαρμογες.Αλλος δεν παιζει παιχνιδια και θελει να σηκωνει το μηλο στον καφενε.Κινητο με 200 ευρω μπορεις να εχει, PS5 pro μπορεις.Οχι.Παιξε με PS3 μεταχειρισμενο.Νομιζω το καναμε μεσανατολικο ζητημα την τιμη.Μπορεις να το παρεις, παρτο.Δεν μπορεις η δεν θελεις μην το παιρνεις.Μην βγαζεται χολη και δεν ειμαι fanboy. Eπαψα να εχω PS απο το PS2. Αυτός που του σχολίασα το σχόλιο ότι και τα κινητά έχουν την ίδια τιμή. Εκεί πάει το σχόλιο μου !! Πρώτα απ’ όλα μιλάς σε λάθος άνθρωπο εάν θέλω παίρνω και αγοράζω ότι θέλω το θέμα είναι τι είναι για την ζωή μου απαραίτητο και τι όχι πήρα το 5 Και όπως ήταν μετά από 10 μέρες το επέστρεψα γιατί μου είναι άχρηστο. Ο καθένας στη ζωή του μπορεί να αγοράζει ότι θέλει άλλος με 100 € κινητό και 800 € μία κονσόλα δεν μπορείς όμως να λες ότι μα και τα κινητά έχουν την ίδια τιμή είναι άσχετα το ένα με το άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά, αρκετά πολωμενο το νήμα χωρίς λόγο. Το θεμα της τιμής του ps5 pro δεν είναι μόνο θέμα κονσόλα vs pc. Μπορούμε να βγάλουμε και κάποια κοινώς αποδεκτά συμπεράσματα. Το κυριότερο είναι ότι είναι μια μεγάλη αύξηση ( σχεδον 100%) που προετοιμάζει αλλη κατηγορια τιμης για το ps6. Καλή η σύγκριση με τα κινητά αλλά δε λέει όλη την αλήθεια. Τα flagship κινητά των 1000 με 1500 είναι και εργαλεία δουλειάς. Το γεγονός ότι βάζουν δόσεις εργαζόμενοι των 800 να τα πάρουν είναι παραπλευρο. Καθημερινές εργασίες, ναι δεν γίνονται σε κινητά των 150, αλλά με κινητά των 400 με 600 ευρώ άνετα μπορείς να βγάλεις μια τριετία καθημερινής χρήσης χωρίς κολλήματα κλπ. Επί της ουσίας αυτό που συμβαίνει είναι ότι ενώ η sony έδινε μια τιμή που έβγαινε από μαζική παραγγελια συν πουλώντας στο κόστος (δηλαδή έχανε και λεφτά) για να σε βάλει σε μια συνδρομητική λογική, πλέον απλά σου δίνει μόνο το πρώτο και δεν πουλάει στο κόστος. Στο ps5 διαφορά ήταν να δώσω 400 για ps, ή 800 με 850 για αναβαθμίσιμο pc στα ίδια λεφτά. 100% διαφορά τιμής. Τώρα είναι να δώσω 800 ευρώ για ps5, η 900 με 950 για συγκρίσιμο pc σε specs, ή 1150 για καλύτερο και αναβαθμίσιμο pc (ryzen 5 7600 και 7800xt). Δηλαδή ένα 40% μαξ. Δεν γίνανε φτηνοτερα τα pc, αλλά συγκριτικά πλέον συμφέρει πολύ περισσότερο σε σχέση με πριν, αυτό νομίζω μπορεί να το δεχθούμε όλοι. Και υπάρχει και άλλο ένα επιχείρημα που δεν θίξατε. Το προνομιακο πεδιο του pc gaming είναι τα competitive fps, τα moba και γενικά τα esports, οχι τα AAA games. Οι περισσότεροι πιτσιρικάδες που ξέρω ζητάνε και έχουν και pc πέρα από το ps, για να παίζουν cod, pubg, lol κλπ.. Οπότε στις περιπτώσεις που έχει και τα δύο το σπίτι, πλέον πάμε 800 ευρώ το ps (χωρια τα games), και άλλα 600 το pc τουλάχιστον. Από αυτή την άποψη, γιατί να μη του κόψεις το ps και να φτιάξεις κατευθείαν ένα 1440p pc. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από tzavardin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα