Προς το περιεχόμενο

Η Sony εξηγεί τους λόγους πίσω από την τιμή του PS5 Pro και την έλλειψη οπτικού δίσκου

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπλα, μπλα, μπλα 800, μπλα μπλα, καλύτερα γραφικά, μπλα, μπλα, ποιότητα, μπλα, μπλα, μπλα.

Πλήρωσε το βασικό μισθό σου για να το πάρεις στη μπανανία που ζεις μαϊμού που θέλεις καινούργιο πλειστέισιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 minutes ago, xristos97 said:

Η κονσολα απευθυνεται σε ευρυτερο κοινο, ενα 1000+ τηλεφωνο οχι, μιας και που εχεις πιο πολλες φθηνες επιλογες.

Το κινητο 1000+ ευρώ επειδή έχει καταλήξει να είναι και status symbol μπορεί να το πάρει ο οποιοσδήποτε με 48 άτοκες δόσεις για να το παίζει μουρη στα φιλαράκια (επειδή το έχει πάντα μαζί και πάνω στο τραπέζι). Πιο εύκολα θα πάρει κάποιος κινητό 1000 ευρώ παρά κονσόλα.

Τα cd πέθαναν απτή στιγμή που έχει store κ δουλεύει έτσι.Μη δε δεις ταινία η να ακούσεις μουσική; Κακό μεν δε συμφωνώ αλλά είναι μια εξέλιξη αναπόφευκτη.

Μελλοντικά θα καταργήσουν κ τις κονσόλες κ θα παίζεις ονλαιν σα κάτι παιχνιδια στο pc που τρέχουν σε σέρβερ κάπου, ειδικά όταν βελτιωθούν κ οι γραμμές ίντερνετ. Τι θα πουλάνε μετά 800 ευρώ είναι άλλη ιστορία. Ίσως vr headset.

18 λεπτά πριν, xristos97 είπε

Η κονσολα απευθυνεται σε ευρυτερο κοινο, ενα 1000+ τηλεφωνο οχι, μιας και που εχεις πιο πολλες φθηνες επιλογες.

Για αυτο τα galaxy s23u, s24u, xiaomi ultra, iphone pro/pro max κτλ πωλουνται με τα τσουβαλια? Εχεις δει στο τοπικ των προπαραγγελιων τι γινεται? 

8 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Mε το digital only μπορουν να πιανουν κ@λους ανενοχλητα αφου ειναι πια  και status symbol :devil:

Δεν ειναι digital only. 

23 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

με 900 το 5 pro σίγουρα το 6 δεν θα είναι φτηνότερο.

με την τακτική της Sony στην τιμολόγηση δεν χρειάζεται να είσαι προφήτης για να καταλάβεις που πάει.

είπαμε τα πρόβατα φταίνε για όλα που σκούζουνε στα fora και μετά προπαραγγέλνουν.

Γιατι δεν έγινε το ίδιο με τα ps3 και ps4;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Arkin είπε

Με 800 ευρω μπορει οχι αλλα με 950 ευρω φτιαχνεις ενα πολυ καλο PC το οποιο ειναι στα επιπεδα του ps5 pro απο θεμα gpu και κανει χιλιαδες ακομα πραγματα περα απο gaming και PC εχουμε ολοι σπιτι μας οποτε μια gpu λειπει. 

Και αν βαλουμε μεσα φθηνοτερα παιχνιδια εχω φτιαξει συλλογη στο steam με 2-3 χιλιαρικα σε κονσολα θα ηθελα τα 5πλασια για τα ιδια παιχνιδια αν βαλουμε πληκτρολογιο+ποντικι+οτι χειριστηριο θελουμε+UW οθονες+mods+επιλογες απο παιχνιδια οσο παλια θελουμε+emulators για οτι κονσολα θελουμε +++ τοτε οπως βλεπεις τα 800 του ps5 pro ειναι απλα no buy συγκριτικα με ενα αξιολογο σημερινο PC σε αυτα τα χρηματα. Το εχει χασει η sony απο παιχνιδια τα ιδια και τα ιδια remastered remakes και δεν ξερω πως θα γινει να γυρισει ολο αυτο. Σιγουρα οχι με το ps5 pro στα 800 ευρω.

Είμαι και εγώ σε αυτό το δίλημμα, αναβάθμιση pc ή πώληση του απλού ps5 και αγορά του pro, θα σου πω τις σκέψεις μου. Επειδή το pc μου είναι από το 2018, δεν υπάρχει η δυνατότητα απλά τοποθέτησης μιας gpu και τελειώσαμε. Ο 8700k δεν σηκώνει πλέον τίποτα σοβαρό. Πάμε λοιπόν για ολική αγορά με cpu, mobo και ram. Το τροφοδοτικό είναι στα 700w atx 2.0 που δεν αρκεί για μια σοβαρή gpu υψηλών επιδόσεων (αναλύσεις 1440p και άνω, high settings, 120fps). Άρα πάμε και για psu. Στην εξίσωση θα βάλουμε και ένα cpu cooler φυσικά. Άρα cpu, mobo, ram, psu, gpu και συνεχίζουμε. Όσον αφορά το στήσιμο pc πάντα έχεις στο νου σου το futute proof γιατί ακριβώς το pc σου δίνει αυτήν την δυνατότητα ενώ η κονσόλα όχι. Η λογική λοιπόν λέει πάρε κάτι καλύτερο ώστε στο μέλλον να αλλάξεις μόνο την gpu σου. Έτσι λοιπόν εν έτη 2024 για ένα νέο pc θα αγοράζαμε zen4 και όχι zen3 cpu και μάλιστα 8/16 πυρήνων και όχι 6/12 γιατί οι κονσόλες δουλεύουν με τέτοιους άρα πιθανόν στο μέλλον να απαιτούνται οι 8 πυρήνες ή να αποδίδουν καλύτερα σε σχέση με τους 6 (και συνήθως σε αυτές τις κονσόλες επάνω δουλεύουν οι devs για να κάνουν optimize τους τίτλους τους), την ανάλογη b650 mobo, 32gb ddr5 6000mhz ram, ένα σοβαρό cooler και γύρω στα 850w-1000w για το τροφοδοτικό ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες ενέργειας μελλοντικών αναβαθμίσεων της gpu που γενικά καίνε ρεύμα οι άτιμες. Υπό αυτό το πρίσμα θέλουμε 280 για cpu πχ έναν 7700, 180 για μια σοβαρή mobo με καλά vrm, 130 για ram, 60 για cooler, 150 για psu και φτάσαμε έτσι τα 800 ευρώ του ps5 pro χωρίς να βάλουμε μέσα την gpu..εφόσον στο pc μου δίνεται η δυνατότητα να φτιάξω ένα καλύτερο μηχάνημα, όσον αφορά χρήση gaming, θεωρώ χαμένη ευκαιρία το να πάω να φτιάξω ένα pc ισοδύναμο του playstation, γιατί θα έχω χάσει αυτό το μεγάλο προτέρημα του pc και θα έχω ξοδέψει τα ίδια χρήματα.

Επεξ/σία από music_lover

2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Είμαι και εγώ σε αυτό το δίλημμα, αναβάθμιση pc ή πώληση του απλού ps5 και αγορά του pro, θα σου πω τις σκέψεις μου. Επειδή το pc μου είναι από το 2018, δεν υπάρχει η δυνατότητα απλά τοποθέτησης μιας gpu και τελειώσαμε. Ο 8700k δεν σηκώνει πλέον τίποτα σοβαρό. Πάμε λοιπόν για ολική αγορά με cpu, mobo και ram. Το τροφοδοτικό είναι στα 700w atx 2.0 που δεν αρκεί για μια σοβαρή gpu υψηλών επιδόσεων (αναλύσεις 1440p και άνω, high settings, 60+fps). Άρα πάμε και για psu. Στην εξίσωση θα βάλουμε και ένα cpu cooler φυσικά. Άρα cpu, mobo, ram, psu, gpu και συνεχίζουμε. Όσον αφορά το στήσιμο pc πάντα έχεις στο νου σου το futute proof γιατί ακριβώς το pc σου δίνει αυτήν την δυνατότητα ενώ η κονσόλα όχι. Η λογική λοιπόν λέει πάρε κάτι καλύτερο ώστε στο μέλλον να αλλάξεις μόνο την gpu σου. Έτσι λοιπόν εν έτη 2024 για ένα νέο pc θα αγοράζαμε zen4 και όχι zen2 cpu και μάλιστα 8/16 πυρήνων και όχι 6/12 γιατί οι κονσόλες δουλεύουν με τέτοιους (και συνήθως σε αυτές επάνω δουλεύουν οι devs για να κάνουν optimize τους τίτλους τους), την ανάλογη b650 mobo, 32gb ddr5 6000mhz ram, ένα σοβαρό cooler και γύρω στα 850w-1000w για το τροφοδοτικό ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες ενέργειας μελλοντικών αναβαθμίσεων της gpu που γενικά καίνε ρεύμα οι άτιμες. Υπό αυτό το πρίσμα θέλουμε 280 για cpu πχ έναν 7700, 180 για μια σοβαρή mobo με καλά vrm, 130 για ram, 60 για cooler, 150 για psu και φτάσαμε έτσι τα 800 ευρώ του ps5 pro χωρίς να βάλουμε μέσα την gpu..εφόσον στο pc μου δίνεται η δυνατότητα να φτιάξω ένα καλύτερο μηχάνημα, όσον αφορά χρήση gaming, θεωρώ σπατάλη χρημάτων το να πάω να φτιάξω ένα pc ισοδύναμο του playstation, γιατί θα έχω χάσει αυτό το μεγάλο προτέρημα του pc και θα έχω ξοδέψει τα ίδια χρήματα.

Αρχικα πουλας αυτα που εχεις. Πουλησα περσι z370+8700k+16gb ram στα 220 ευρω οποτε κατι θα παρεις απο εκει. Επισης δεν θελει 7700 πας σε 5700x3D πας σε μια μεταχειρισμενη 3080/6800xt στα 400 πας σε μητρικη στα 130 ευρω αψογη πας σε 32gb vram στα 70 ευρω πας σε τροφοδοτικο 750αρι στα 70 ευρω και γενικα μπορεις να κανεις παπαδες εφοσον πουλησεις αυτα που δεν χρειαζεσαι. Με 5700x3D θα κανεις τρελο gaming σε πολυ υψηλα fps δεν θες κατι αλλο. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αρχικα πουλας αυτα που εχεις. Πουλησα περσι z370+8700k+16gb ram στα 220 ευρω οποτε κατι θα παρεις απο εκει. Επισης δεν θελει 7700 πας σε 5700x3D πας σε μια μεταχειρισμενη 3080/6800xt στα 400 πας σε μητρικη στα 130 ευρω αψογη πας σε 32gb vram στα 70 ευρω πας σε τροφοδοτικο 750αρι στα 70 ευρω και γενικα μπορεις να κανεις παπαδες εφοσον πουλησεις αυτα που δεν χρειαζεσαι. Με 5700x3D θα κανεις τρελο gaming σε πολυ υψηλα fps δεν θες κατι αλλο. 

Ψάξτε με υπομονή στις αγγελίες. Πάρτε κάτι ενός ή δύο ετών και θα ευχαριστηθείτε και από τιμή και από απόδοση. Από εδώ αγόρασα Ryzen 7 τριετίας κάτω από 100 και GTX 3060 12 GB για 170 πριν από 1 εξάμηνο. Όχι ότι σκίζουν τα πάντα αλλά δεν μου έβαλαν και χέρι.

Επεξ/σία από link_z

Μόλις τώρα, link_z είπε

Ψάξτε με υπομονή στις αγγελίες. Πάρτε κάτι ενός ή δύο ετών και θα ευχαριστηθείτε και από τιμή και από απόδοση.

Eγω επειδη αγοραζω με τιμολογιο παντα τα δινω τιμη χωμα στις αγγελιες ειχα πουλησει 6800xt 550 οταν πηγαινε παντου 800+ 4070ti στα 650 οταν πηγαινε παντου 900+ και σιγουρα εχει πολυ τετοιο κοσμο που πουλαει ευκαιριες νεο hardware και ο αγοραστης περνει κατι σε πολυ λογικη τιμη που διαφορετικα δεν θα μπορουσε σε καινουργια λογο χρηματων. 

• Like 1

7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Eγω επειδη αγοραζω με τιμολογιο παντα τα δινω τιμη χωμα στις αγγελιες ειχα πουλησει 6800xt 550 οταν πηγαινε παντου 800+ 4070ti στα 650 οταν πηγαινε παντου 900+ και σιγουρα εχει πολυ τετοιο κοσμο που πουλαει ευκαιριες νεο hardware και ο αγοραστης περνει κατι σε πολυ λογικη τιμη που διαφορετικα δεν θα μπορουσε σε καινουργια λογο χρηματων. 

Δεν κάνεις ξεκούτιασμα βέβαια με ζελατίνες κλπ, αλλά ποιος νοιάζεται; Δεν πιστεύω πια στον Αη Βασίλη.

• Like 1

1 ώρα πριν, jacksfr είπε

Η 7700 XT είναι κοντά σε raster απόδοση αλλά έχει χειρότερη απόδοση σε ray tracing και δεν έχει ai upscaling που είναι και το βασικότερο 

Η τιμη ειναι 945,51 για το παραπανω συστημα , βαζουμε το5600χ , ram 16 gb και 4060 ti 8gb με dlss 3.5 τα αλλα τα κραταω με τιμη 910 ευρω και το PS5 Pro εχει την ιδια περιπου τιμη με οπτικο δισκο . Το AI upscaling του PS5 Pro παει περιπατο

20 λεπτά πριν, Arkin είπε

Τα μεταχειρισμένα δεν είναι της επιλογής μου γιατί άντε βγάλε μετά άκρη με μια προβληματική mobo ή gpu χωρίς εγγύηση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...