alex.fentagin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας !!! Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποια λυση σε καποιο προβλημα που αντιμετωπιζω και αν υπαρχει καποια λυση σε αυτο. Θελω να μπορω να ρυθμισω στο πατρικο μου απομακρυσμενα το καναλι που θα μπορει να παιζει. Π.χ επειδη ο πατερας μου δεν τα παει τοσο καλα με την τεχνολογια ωρες ωρες χανετε μεσα στο μενου το eon. Μπορω εγω καπως μεσω εφαρμογης ή κατι αλλο να το ρυθμισω να παιζει καποιο συγκεκριμενο καναλι που θελει να παρακολουθησει ?? Γιατι ειμαι 20 χιλιομετρα απο το πατρικο μου και ειναι σκοτωμα ωρες ωρες να τρεχω για ολο αυτο. Ευχαριστω!!!
Engimek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μιλάμε για android tv box? Μπορείς με οποιοδήποτε remote control app να κανεις δουλειά. Πριν από μερικά χρόνια που υπήρχε παρόμοια ανάγκη χρησιμοποιούσα το airdroid. Πολύ καλό, αξιόπιστο και εκκινούσε παντα στο tv box μετά από επανεκκίνηση χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι. Δηλαδή σε απομακρυσμένη πρόσβαση παντα το έβρισκα online το box. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2024 από Engimek
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Engimek είπε Μιλάμε για android tv box? Μπορείς με οποιοδήποτε remote control app να κανεις δουλειά. Πριν από μερικά χρόνια που υπήρχε παρόμοια ανάγκη χρησιμοποιούσα το airdroid. Πολύ καλό, αξιόπιστο και εκκινούσε παντα στο tv box μετά από επανεκκίνηση χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι. Δηλαδή σε απομακρυσμένη πρόσβαση παντα το έβρισκα online το box. Αυτά δεν πρέπει να είναι συνδεμένα στο ίδιο WiFi?
Engimek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Αυτά δεν πρέπει να είναι συνδεμένα στο ίδιο WiFi? Όχι. Σαν το teamviewer είναι η εφαρμογή (περνάνε τα δεδομένα από δικό της server). Π.χ. είχε τύχει να βάλω σειρά/ταινία στο kodi του box ενώ ήμουν στο δρομο.
alex.fentagin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, Engimek είπε Μιλάμε για android tv box? Μπορείς με οποιοδήποτε remote control app να κανεις δουλειά. Πριν από μερικά χρόνια που υπήρχε παρόμοια ανάγκη χρησιμοποιούσα το airdroid. Πολύ καλό, αξιόπιστο και εκκινούσε παντα στο tv box μετά από επανεκκίνηση χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι. Δηλαδή σε απομακρυσμένη πρόσβαση παντα το έβρισκα online το box. Την tv την οποια θελω να χειριστω remote παιζει μεσω app το eon tv . Το box βρισκεται στο δικο μου σπιτι. Υπαρχει καποια εφαρμογη δηλαδη στο store της tv αλλα και το android store το οποιο θα μπορει να γινει χειρισμος απο κει???
stcp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Αν είναι Samsung η TV δες το SmartThings. Πάντως το menu της ΕΟΝ εμένα ακόμα και μπροστά στην TV να είμαι με μπερδεύει. Φαντάσου κάποιος ηλικιωμένος.
Engimek Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δεν μας λες όμως μοντέλο ή λειτουργικό της τηλεόρασης. Αν είναι android λειτουργικό τότε μπορείς να εγκαταστήσεις το app που σου είπα. Πιθανώς να χρειαστεί η μέθοδος του apk αν δεν υπάρχει στο store. Θα μπορείς να ελέγχεις την tv από οποιαδήποτε συσκευή σου (μέσω app ή browser) Αν είναι Samsung Tizen τότε τσέκαρε αυτό που προτείνεται παραπάνω.
dbrillis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δες αν μπορεις να του φτιαξεις λιστα με τα καναλια που βλεπει. Αν δεν γινετε αυτο στο TV app, δωσε του το box και βαλε το TV app εσυ. Το να του βαζεις εσυ καναλι απομακρυσμενα θα σε κανει το τηλεκοντρολ του πατερα σου, αργα ή γρηγορα θα σε κουρασει και αυτο συν του οτι ο φαδερ δεν θα μαθει ποτέ μιας και θα στηριζεται παντα επανω σου. ΕΟΝ: Δημιουργία λίστας αγαπημένων καναλιών
alex.fentagin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 16 ώρες πριν, Engimek είπε Δεν μας λες όμως μοντέλο ή λειτουργικό της τηλεόρασης. Αν είναι android λειτουργικό τότε μπορείς να εγκαταστήσεις το app που σου είπα. Πιθανώς να χρειαστεί η μέθοδος του apk αν δεν υπάρχει στο store. Θα μπορείς να ελέγχεις την tv από οποιαδήποτε συσκευή σου (μέσω app ή browser) Αν είναι Samsung Tizen τότε τσέκαρε αυτό που προτείνεται παραπάνω. ειναι μια samsung μοντελο του 23 δεν θυμαμαι ακριβως το μοντελο. στο store παντως δεν υπαρχει κατι σε remote γιατι κοιταξα αρκετες εφαρμογες. 15 ώρες πριν, dbrillis είπε Δες αν μπορεις να του φτιαξεις λιστα με τα καναλια που βλεπει. Αν δεν γινετε αυτο στο TV app, δωσε του το box και βαλε το TV app εσυ. Το να του βαζεις εσυ καναλι απομακρυσμενα θα σε κανει το τηλεκοντρολ του πατερα σου, αργα ή γρηγορα θα σε κουρασει και αυτο συν του οτι ο φαδερ δεν θα μαθει ποτέ μιας και θα στηριζεται παντα επανω σου. ΕΟΝ: Δημιουργία λίστας αγαπημένων καναλιών το να κανω εγω το τηλεκοντρολ δεν με νοιαζει και τοσο γιατι βλεπει μια στο τοσο. δηλαδη ποδοσφαιρο 1-2 φορες την εβδομαδα. ναι η επιλογη να δωσω το box και να μπω εγω απο το app γινεται απλα το box ειναι πολυ σαπιο και 2-3 φορες τον μηνα χανει τις ρυθμισεις και θελει ξανα εγκατασταση το οποιο ειναι και αρκετα χρονοβορο και προφανως ο πατερας μου δεν θα μπορει να το κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα