pavloa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Προσπαθώ να καθαρίσω το παρμπρίζ εσωτερικά με πανί με μικροΐνες αλλά και με εφημερίδα και αζαχ αλλά μένει θολούρα στο τζάμι και το βράδυ που χτυπάνε τα φώτα γυαλίζει. Τι έχετε να προτείνετε ώστε να το καθαρίσω? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από pavloa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, pavloa είπε Προσπαθώ να καθαρίσω το παρμπρίζ εσωτερικά με πανί με μικροΐνες και αζαχ αλλά μένει θολούρα στο τζάμι και το βράδυ που χτυπάνε τα φώτα γυαλίζει. Τι έχετε να προτείνετε ώστε να το καθαρίσω? Εφημεριδα και ξυδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, kostas_anes είπε Εφημεριδα και ξυδι. Το θέμα είναι η μυρωδία από το ξύδι πως θα φύγει μετά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, pavloa είπε Το θέμα είναι η μυρωδία από το ξύδι πως θα φύγει μετά? Στους παγκους της κουζινας πως φευγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Παλιά, στο αυτοκίνητο χρησιμοποιούσα απλό πανί με...αζαξ παντού. Μέσα έξω. Αφού κατέστρεψα κάνα δύο θερμαινόμενα πίσω τζάμια άλλαξα το "τροπάρι" και πλέον είμαι με τα πανάκι των μικροϊνών και νεράκι. Και για να είμαι ειλικρινής καθαρίζει μια χαρά. Η μόνη περίπτωση να μου κάνει αντανακλάσεις το παρμπρίζ είναι αν δεν το έχω καθαρίσει καλά (έχω λίγο θέμα με το χέρι και δεν βολεύει ιδιαίτερα το παρμπρίζ) ή έχω καιρό να το κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavloa Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 32 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Στους παγκους της κουζινας πως φευγει; Στον πάγκο είναι ανοιχτός ο χώρος και φεύγει η μυρωδιά. Στο αυτοκίνητο όσο και να αφήσω τα παράθυρα ανοιχτά δεν φύγει η μυρωδιά. 7 λεπτά πριν, haris_216 είπε Παλιά, στο αυτοκίνητο χρησιμοποιούσα απλό πανί με...αζαξ παντού. Μέσα έξω. Αφού κατέστρεψα κάνα δύο θερμαινόμενα πίσω τζάμια άλλαξα το "τροπάρι" και πλέον είμαι με τα πανάκι των μικροϊνών και νεράκι. Και για να είμαι ειλικρινής καθαρίζει μια χαρά. Η μόνη περίπτωση να μου κάνει αντανακλάσεις το παρμπρίζ είναι αν δεν το έχω καθαρίσει καλά (έχω λίγο θέμα με το χέρι και δεν βολεύει ιδιαίτερα το παρμπρίζ) ή έχω καιρό να το κάνω. Θα δοκιμάσω με νερό να δω τι αποτέλεσμα θα έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου φιλε μου πανακι με μικροινες. νοτισμενο με νερο. απλα το πανακι πρεπει να ειναι πεντακαθαρο. μετα απο καθε χρηση πλυσιμο του με πρασινο απορρυπαντικο πιατων η με απορρυπαντικο ρουχων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Εγω χρησιμοποιώ πανακι και ενα μίγμα μισό νερό και μισό ισοπροπυλική αλκοόλη. Και ποτέ το καθάρισμα των τζαμιών στον ήλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, pavloa είπε Προσπαθώ να καθαρίσω το παρμπρίζ εσωτερικά με πανί με μικροΐνες αλλά και με εφημερίδα και αζαχ αλλά μένει θολούρα στο τζάμι και το βράδυ που χτυπάνε τα φώτα γυαλίζει. Τι έχετε να προτείνετε ώστε να το καθαρίσω? Kαπνίζεις;Είναι σίγουρα απο μέσα και όχι απο έξω το πρόβλημα; Αν καθαρίζεις με νερό βάζε απιονισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Εχεις δοκιμάσεις με δέρμα;; Προσωπικά με καλό μαλακό δέρμα και νερό.Κοντά στα 8-10 ευρώ κάνει αλλά μια φορά θα το πάρεις αρκεί να το προσέχεις μετά από κάθε πλύσιμο. Βουτάς το δέρμα στο νερό το ξεπλένεις 2-3 φορές το στραγγίζεις πολύ καλά και περνάς με αυτό το παμπρίζ. Δεν χρειάζεται κανένα απορυπαντικό.Εμείς οι μεγαλύτεροι μάθαμε με το δέρμα με το οποίο στεγνώνουμε και το αυτοκίνητο εξωτερικά. Δεν αφήνει λεκέδες. Εχω δοκιμάσει και με μικροίνες αλλά την καθαρότητα που αφήνει μετά το δερμα στο παμπρίζ δεν την αφήνουν οι μικροίνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου θα συμφωνησω και για το δερμα. εαν ειναι καθαρο η δουλεια ειναι αψογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Αν βάζεις διάφορα χημικά κακής ποιότητα στο ταμπλό με την ζέστη πάνε όλα προς το τζάμι = θολούρα. Αζαξ και Μικροΐνες και εγώ για χρόνια μέχρι που πήρα αυτό https://www.oilparts.gr/-/3885-valvoline-glass-cleaner-500ml.html έκανα δοκιμή στο τζάμι του σπιτιού που είχε περαστεί με αζαξ και μόλις ψέκασα άρχισε να γίνεται κίτρινος ο αφρός! Καθάρισα και εσωτερικό αυτοκίνητου που είχε αρκετούς ρύπους με ένα πινελάκι όλα καλά οπότε δεν είναι μόνο για τζάμια αλλά γενικό "degreaser" όπως αναγράφει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
piiii Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Χρησιμοποίησα στο παρελθόν αυτή την συνταγή και φέρει πολύ καλά αποτελέσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 6 hours ago, papoys1 said: Εχεις δοκιμάσεις με δέρμα;; Προσωπικά με καλό μαλακό δέρμα και νερό.Κοντά στα 8-10 ευρώ κάνει αλλά μια φορά θα το πάρεις αρκεί να το προσέχεις μετά από κάθε πλύσιμο. Βουτάς το δέρμα στο νερό το ξεπλένεις 2-3 φορές το στραγγίζεις πολύ καλά και περνάς με αυτό το παμπρίζ. Δεν χρειάζεται κανένα απορυπαντικό.Εμείς οι μεγαλύτεροι μάθαμε με το δέρμα με το οποίο στεγνώνουμε και το αυτοκίνητο εξωτερικά. Δεν αφήνει λεκέδες. Εχω δοκιμάσει και με μικροίνες αλλά την καθαρότητα που αφήνει μετά το δερμα στο παμπρίζ δεν την αφήνουν οι μικροίνες. Το πετσί κάνει ζημιά στο αμαξωμα Θα πάρεις ένα πανί μικροίνων εξειδικευμένο για τζαμια https://www.skroutz.gr/s/51091458/Pegasus-Panakia-Katharismou-me-Mikroines-gia-Tzamia-40x60ek-2tmch.html Έχουν αντίστοιχο και τα σούπερ Θα το βρέξεις και θα το στιψεις πάρα πολύ καλά. Αν θες μπορείς να το ψεκάσεις νωπό με καθαριστικό τζαμιών και να το στιψεις μετά, επίσης πάρα πολύ καλά. Αφού περάσεις το μισό εσωτερικό του παρπριζ με οριζόντιες ή κάθετες κινήσεις(όχι κυκλικές) θα πάρεις ένα στεγνό πανί μικροίνων και θα σκουπίσεις να στεγνώσει Απλά φρόντισε να βρεις κάποιο που να μην χνουδιζει και να έχει κοντό πελος Κάτι τέτοιο. https://www.skroutz.gr/s/34662765/Multy-Panakia-Katharismou-me-Mikroines-Genikis-CHrisis-Polychroma-35x35ek-3tmch.html?product_id=119933353&sponsored=listing 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 19 ώρες πριν, pavloa είπε Προσπαθώ να καθαρίσω το παρμπρίζ εσωτερικά με πανί με μικροΐνες αλλά και με εφημερίδα και αζαχ αλλά μένει θολούρα στο τζάμι και το βράδυ που χτυπάνε τα φώτα γυαλίζει. Τι έχετε να προτείνετε ώστε να το καθαρίσω? το azax δεν θα κανει τιποτα, σκουπισμα στεγνα με μικροινες να παρει τη μουργα ---> σαπουνακι--> σκουπισμα ---> ισοπροπυλικη ---> σκουπισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα