cabdik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) βρε παιδια.., εδω και λιγο καιρο εχω ενα θεμα με το ιντερνετ μου. Εχω Cosmote με το κλασσικο Speedport Plus 2. αν το εχω καταλαβει ορθως..., το ρουτερ μεταδιδει WIFI σε 2 μπαντες 2,4ghz/5ghz. εχω κανει διαχωρισμο στις μπαντες μεσα απο τις ρυθμισεις του ρουτερ και εχω βαλει σαν χχχχχχχχ 1 την μπαντα 2,4ghz και χχχχχχχ 5g την μπαντα των 5ghz. εχω κανει καλα μεχρι εδω.....? ο λογος που το εκανα αυτο ηταν οι παλιες συσκευες να συνδεονται στην μπαντα των 2,4ghz, οι νεοτερες που εχουν 5g στην αλλη μπαντα. ομως ενω στην αρχη ολαπ ηγαιναν σωστα και το παλιο λαπτοπακι μου συνδεοταν στην μπαντα 1 και σερφαριζα κανονικα, σημερα ξαφνικα μου εμφανισε κι ενα αλλο δικτυο χχχχχχχ1 2...!!!! και δεν μπαινει κανονικα ιντερνετ......!!!! γιατι συνεβη αυτο? ενω εγω δεν εχω φτιαξει κανενα αλλο δικτυο? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από cabdik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Το χχχχχχχχ 1 δεν υπαρχει πλεον? Στις αλλες συσκευες τι φαινεται ? Μηπως εκανες καποιο update στο ρουτερ ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, adi32 είπε Το χχχχχχχχ 1 δεν υπαρχει πλεον? Στις αλλες συσκευες τι φαινεται ? Μηπως εκανες καποιο update στο ρουτερ ? κανενα update .... ανεβασα και φωτο απο το laptop, τι φαινεται στις συνδεσεις....!!! στο κινητο μου φαινεται κανονικα ως χχχχχχχχχχ1...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Καποιο μπερδεμα εχει γινει και τα εχει βαλει 2 φορες μαλλον Κανε μια επαναφορα δικτυου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Διέγραψε το 2 και τέλος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου εκλεισα το BAND STEERING και χωρισε τις 2 μπαντες (2,4-5γηζ) τους εβαλα διαφορετικο ονομα. στο λαπτοπ τα εκανα ολα επαναφορα και εκανα συνδεση μονο στο 2,4GHZ. μεχρι τωρα φαινεται να λειτουργει κανονικα. ελπιζω να μην μου κανει παλι τπτ τρελες..............!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα