Despotas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, megapaixtaras είπε οσοι εχετε βγαλει ταυτοτητα,ειναι ιδια η τιμη που πληρωνεις για φωτο εξω και στην αστυνομια? επισης ολη αυτη η διαδικασια της ταυτοποιησης με τον κωδικο κ.λ.π. της φωτο στην αστυνομια γινεται αυτοματα απο αυτους? η' πρεπει παλι να μπουμε στο gov.gr? Μην ασχολείσαι με αυτό. Απλά βγάζεις φωτογραφία επιτόπου και τέλος. Όλη η διαδικασία κρατάει 10'. Το δύσκολο είναι (ήταν?) να βρεις διαθέσιμο ραντεβού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, Abudi said: Εγώ δεν έχω καταλάβει καθόλου γιατί όλο αυτό χρειάζεται αλλαγή πλατφόρμας. Γιατί η προηγούμενη δε μπορούσε να έχει την ίδια διαθεσιμότητα σε ραντεβού; Τί έχει αλλάξει; Έχω χρησιμοποιήσει ήδη την παλιά πλατφόρμα κι έχω ήδη βγάλει ταυτότητα προσωπικά. Μα αν δεν γινόταν νέα πλατφόρμα πώς θα έπεφτε η μίζα για τη κατασκευή της; (Η οποία νέα παρεπιμπτώντας φαίνεται να "πατάει" πάνω στο σύστημα ραντεβού του εμβολιασμού για covid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trabakoulis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου καθρεφτακια για τους ιθαγενεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoffeeDrink10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου γ) Κατά τη διαδικασία υποβολής της αίτησης για έκδοση νέου δελτίου, ο αρμόδιος υπάλληλος θα σας ζητήσει να σας δακτυλοσκοπήσει. ...αφώ όπως τα διάβαζα γρήγορα, διάβασα "να σας ξυλοκοπήσει", ακόμα γελάω🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, CoffeeDrink10 είπε γ) Κατά τη διαδικασία υποβολής της αίτησης για έκδοση νέου δελτίου, ο αρμόδιος υπάλληλος θα σας ζητήσει να σας δακτυλοσκοπήσει. ...αφώ όπως τα διάβαζα γρήγορα, διάβασα "να σας ξυλοκοπήσει", ακόμα γελάω🤣 Φαντάζομαι δεν ξέρεις και τις δύο έννοιες της δακτυλοσκόπησης . Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου από Ukforthemoment 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CoffeeDrink10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 1 minute ago, Ukforthemoment said: Φαντάζομαι δεν ξέρεις και τις δύο έννοιες της δακτυλοσκόπησης . Τις έχω υπόψη μου, αλλά στο context της Ε.Α. πήγε το μυαλό εκεί που πήγε. Δε μπορώ να κατηγορηθώ γι αυτό, πιστεύω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Υπήρχε αλλά ήταν μάλλον αναχρονιστικο για τα ραντεβού. Επομένως μετά την επική γκάφα και τα πρόστιμα προσπαθούν να τα μπαλώσουν. Η είδηση έπαιξε μόνο στο διαδίκτυο και μούγκα στη στρούγκα για τα κανάλια που πλέον έχουν καταντήσει αηδία με ειδήσεις ανάλογα με τις προσταγές των Καναλαρχών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Με το παλιο συστημα. Κλεινω ραντεβου Μαρτιο φετος να παω. Μου το ακυρωνουν οι ιδιοι χωρις καμια δικαιολογια. Ξανα μπαινω να κλεισω ραντεβου και δεν υπηρχε τιποτα. Με τα πολλα ανανεωση κτλ βρισκω διαθεσιμο κλεινω για 5 Απριλιου και ερχεται η μερα και το ακυρωνω εγω γιατι δεν μπορουσα να παω. Ξανα μπαινω κλεινω για τελη Μαιου και ολα καλα σε 5 λεπτα ειχα τελειωσει. Μια βδομαδα μετα κανω εξουσιοδοτηση εστειλαν να παει αλλος και εδωσαν τη νεα ταυτοτητα κανονικα και αφησαν την παλια. Δεν πρεπει να βαζουν 45 λεπτα χρονο εφοσον η διαδικασια κραταει 5-10 λεπτα. Στο αστυνομικο τμημα ο ενας που εβγαζε τις ταυτοτητες δουλευε και αλλοι 10 στο εξω γραφειο επιναν καφε και χαζογελουσαν. Δευτερη φορα που πηγα στα 34 μου σε αστυνομικο τμημα μετα τα 17 που εβγαλα την πρωτη ταυτοτητα και τετοιο χαλι δεν εχω δει. Ενω θα μπορουσαν να εχουν 3-4 ατομα να βγαζουν ανα 10 λεπτα και μια ταυτοτητα εκει θα δειτε πως θα τελειωναν μεσα σε λιγους μηνες με τις νεες ταυτοτητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Arkin είπε Με το παλιο συστημα. Κλεινω ραντεβου Μαρτιο φετος να παω. Μου το ακυρωνουν οι ιδιοι χωρις καμια δικαιολογια. Ξανα μπαινω να κλεισω ραντεβου και δεν υπηρχε τιποτα. Με τα πολλα ανανεωση κτλ βρισκω διαθεσιμο κλεινω για 5 Απριλιου και ερχεται η μερα και το ακυρωνω εγω γιατι δεν μπορουσα να παω. Ξανα μπαινω κλεινω για τελη Μαιου και ολα καλα σε 5 λεπτα ειχα τελειωσει. Μια βδομαδα μετα κανω εξουσιοδοτηση εστειλαν να παει αλλος και εδωσαν τη νεα ταυτοτητα κανονικα και αφησαν την παλια. Δεν πρεπει να βαζουν 45 λεπτα χρονο εφοσον η διαδικασια κραταει 5-10 λεπτα. Στο αστυνομικο τμημα ο ενας που εβγαζε τις ταυτοτητες δουλευε και αλλοι 10 στο εξω γραφειο επιναν καφε και χαζογελουσαν. Δευτερη φορα που πηγα στα 34 μου σε αστυνομικο τμημα μετα τα 17 που εβγαλα την πρωτη ταυτοτητα και τετοιο χαλι δεν εχω δει. Ενω θα μπορουσαν να εχουν 3-4 ατομα να βγαζουν ανα 10 λεπτα και μια ταυτοτητα εκει θα δειτε πως θα τελειωναν μεσα σε λιγους μηνες με τις νεες ταυτοτητες. Μεσα στα 45 λεπτά βάζουν και αυτούς που πάνε για τις χαμένες . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.kostas. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Στις 30/9/2024 στις 10:39 ΠΜ, PadPoet είπε Πρέπει να έχει γίνει αλλά θα σου πω σίγουρα γιατί θα πάω τις επόμενες μέρες να ανανεώσω. Είμασταν έξυπνοι βλέπεις και το είχαμε 5 χρόνια ενώ όλος ο δυτικός κόσμος το είχε στα 10. Εμ βέβαια, πως θα τα πάρουμε απ' τα κορόιδα... Έχει αλλάξει στα 10 χρόνια εδώ και πολύ καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα