Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα... έχω ένα κινητό που δεν υποστηρίζει NFC..Ποιοι άλλοι εναλλακτική τρόποι υπάρχουν για να πληρώσω μέσω κινητου.. Φυσικά να μπορώ παντού και όχι συγκεκριμένα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

No NFC, No Honey!

Η μόνη, να πούμε, εναλλακτική είναι ebanking ή iris.

Δε θα αναφερθώ φυσικά στην αλλαγή κινητού.! Ο νοών νοείτω (και ουαί τω ανοήτω).

.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Παλιότερα, η Εθνική είχε ένα σύστημα για τα δικά της Pos με Bluetooth, αλλά πρέπει εσύ να έχεις Εθνική και ο μαγαζάτορας συμβατό POS της Εθνικής. Οπότε είναι εντελώς άβολο. Πρέπει να το έχουν ακομα, αλλά να μη το χρησιμοποιεί κανείς. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Η μόνη, να πούμε, εναλλακτική είναι ebanking ή iris.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ iris

από καθαρή περιέργεια, έχει επιλογή να γίνει η συναλλαγή μέσω QR code οπως πχ το Σουηδικό Swish (που καταλαβαίνω είναι το αντίστοιχο του Iris) ή η Revolut και άλλες τέτοιες εφαρμογές; 

Δημοσ.
16 minutes ago, DrLo said:

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ iris

από καθαρή περιέργεια, έχει επιλογή να γίνει η συναλλαγή μέσω QR code οπως πχ το Σουηδικό Swish (που καταλαβαίνω είναι το αντίστοιχο του Iris) ή η Revolut και άλλες τέτοιες εφαρμογές; 

Με το iris ναι, θεωρητικά είναι υποχρεωμένος να έχει σαν κατάστημα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Brashida είπε

Καλημέρα... έχω ένα κινητό που δεν υποστηρίζει NFC..Ποιοι άλλοι εναλλακτική τρόποι υπάρχουν για να πληρώσω μέσω κινητου.. Φυσικά να μπορώ παντού και όχι συγκεκριμένα

Να βάλεις την κάρτα στην πλάτη του κινητού.

• Like 2
  • Haha 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα με το IRIS γίνεται και μέσω e-banking, σχεδόν αυτόματα, δεν χρειάζεται να ψάχνεις για iban κλπ. Μπαίνεις στην εφαρμογή, πας στις πληρωμές, επιλέγεις πληρωμή μέσω IRIS, και δίνεις το ΑΦΜ του μαγαζάτορα ή σκανάρεις το QR code αν το έχει πρόχειρο.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
19 hours ago, Ukforthemoment said:

Να βάλεις την κάρτα στην πλάτη του κινητού.

Έχω καμπούρα!

56 minutes ago, Brashida said:

Έχει καμπούρα!

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...