inigo_montoya Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα εχω την επιλογη να πάρω ενα απο αυτά τα 2 κινητά. Το s23+ ειναι 100€ πιο ακριβό. Ποιο απο τα 2 αξίζει και γιατί? (ευχαριστω εκ των πρωτερων). Και τα 2 ειναι 12/256 εκδόσεις. Δεν εχω καποιο συγκεκριμενο κομματι του κινητου που θελω να ειναι καλο, πχ η ταχυτητα φορτισης. Απλα αντικειμενικά ποιο ειναι καλυτερο κινητο.
GATE123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, inigo_montoya είπε Καλησπέρα εχω την επιλογη να πάρω ενα απο αυτά τα 2 κινητά. Το s23+ ειναι 100€ πιο ακριβό. Ποιο απο τα 2 αξίζει και γιατί? (ευχαριστω εκ των πρωτερων). Και τα 2 ειναι 12/256 εκδόσεις. Δεν εχω καποιο συγκεκριμενο κομματι του κινητου που θελω να ειναι καλο, πχ η ταχυτητα φορτισης. Απλα αντικειμενικά ποιο ειναι καλυτερο κινητο. Δες εδώ https://www.kimovil.com/en/compare/oneplus-11,samsung-galaxy-s23-plus
aces Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, inigo_montoya είπε Καλησπέρα εχω την επιλογη να πάρω ενα απο αυτά τα 2 κινητά. Το s23+ ειναι 100€ πιο ακριβό. Ποιο απο τα 2 αξίζει και γιατί? (ευχαριστω εκ των πρωτερων). Και τα 2 ειναι 12/256 εκδόσεις. Δεν εχω καποιο συγκεκριμενο κομματι του κινητου που θελω να ειναι καλο, πχ η ταχυτητα φορτισης. Απλα αντικειμενικά ποιο ειναι καλυτερο κινητο. Οκ θα είσαι κ με τα 2 οριακα το galaxy λόγω υποστηριξης/σέρβις αν χρειαστεί για Ελλάδα. Και η OnePlus έχει υποστήριξη απλά θέλει αποστολή εξωτερικό αν χρειαστει. Σαν λειτουργικό της oneplus ειναι ελαφρύτερο και το oneui ομως ειναι ευκολο σε καθημερινη/casual χρηση. Το galaxy ειναι ελαφρυτερο άρα καλύτερη εργονομία το oneplus απο την αλλη βγάζει παραπάνω αυτονομία/μπαταρία. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από aces 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα