Προς το περιεχόμενο

Oneplus 11 ή s23 plus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω την επιλογη να πάρω ενα απο αυτά τα 2 κινητά. Το s23+ ειναι 100€ πιο ακριβό. Ποιο απο τα 2 αξίζει και γιατί? (ευχαριστω εκ των πρωτερων). Και τα 2 ειναι 12/256 εκδόσεις. Δεν εχω καποιο συγκεκριμενο κομματι του κινητου που θελω να ειναι καλο, πχ η ταχυτητα φορτισης. Απλα αντικειμενικά ποιο ειναι καλυτερο κινητο.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, inigo_montoya είπε

Καλησπέρα εχω την επιλογη να πάρω ενα απο αυτά τα 2 κινητά. Το s23+ ειναι 100€ πιο ακριβό. Ποιο απο τα 2 αξίζει και γιατί? (ευχαριστω εκ των πρωτερων). Και τα 2 ειναι 12/256 εκδόσεις. Δεν εχω καποιο συγκεκριμενο κομματι του κινητου που θελω να ειναι καλο, πχ η ταχυτητα φορτισης. Απλα αντικειμενικά ποιο ειναι καλυτερο κινητο.

Δες εδώ https://www.kimovil.com/en/compare/oneplus-11,samsung-galaxy-s23-plus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, inigo_montoya είπε

Οκ θα είσαι κ με τα 2 οριακα το galaxy :) λόγω υποστηριξης/σέρβις αν χρειαστεί για Ελλάδα.

Και η OnePlus έχει υποστήριξη απλά θέλει αποστολή εξωτερικό αν χρειαστει. Σαν λειτουργικό της oneplus ειναι ελαφρύτερο και το oneui ομως ειναι ευκολο σε καθημερινη/casual χρηση.  Το galaxy ειναι ελαφρυτερο άρα καλύτερη εργονομία το oneplus απο την αλλη βγάζει παραπάνω αυτονομία/μπαταρία.

Επεξ/σία από aces
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...