Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους!

Θα ήθελα τη βοήθεια σας για την επιλογή κτήματος. Πήγαμε με τη γυναίκα μου χτες σε κτήματα στη Βαρυμπόμπη και πήραμε προσφορές για 250 άτομα αλλά το τελικό ποσό μας προβληματίζει. Παράδειγμα:μας άρεσε πάρα πολύ το άλσος Νυμφών αλλά οικονομικά είναι ασύμφορο.

Θα ήθελα να μου προτείνετε κτήματα με εκκλησία που να είναι value4money πιο οικονομικά προκειμένου να μην ξεφύγουμε.

Δεν θα ήθελα να αναλωθούμε σε εναλλακτικές προτάσεις τύπου ταβέρνες κτλ. Ψάχνουμε κτήμα με εκκλησία στην Αττική.

Σας ευχαριστώ πολύ για το όποιο tip καθοδήγηση!

Επεξ/σία από michael150583
Δημοσ.

Κτημα Νεφελες ειχα παει πολυ παλια και ηταν ωραιο 

Δεν ξερω ποτε θα παντρευτειτε αλλα να υπαρχει η δυνατοτητα στεγασης σε περιπτωση βροχης γιατι ισχυει παντα ο νομος του Μερφυ

• Thanks 1
Δημοσ.

Βαρυμπόμπη είχα πάει σε γάμο στο Αναΐς και ήταν αρκετά τίμιο. Άποψη μου από τη στιγμή που έχετε 250 άτομα προσπαθήστε όσο είναι δυνατόν να μην τους τραβήξετε από την άλλη άκρη της Αττικής, αν οι περισσότεροι μένουν βόρεια κάντε το βόρεια αν νότια κάντε το νότια κτλ. 250 καλεσμένοι σημαίνει ότι 150-180 θα φύγουν έχοντας πιει παραπάνω από ένα ποτήρι αν είναι να τους βάλεις να κάνουν και 30 40 χλμ νύχτα αυξάνεις τις πιθανότητες να γίνει στραβή 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

το εκτιμώ πάρα πολύ που με βοηθάτε, τα καταγράφω όλα όσα μου αναφέρετε και θα το ψάξω πιο διεξοδικά.

Ο γάμος μας θα θέλαμε να γίνει μέσα Σεπτέμβρη και μετά ...αντε και τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη οπότε ναι πρέπει να προβλέπεται και εσωτερικός χώρος σε περίπτωση βροχής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Googlare περιοχη π θες κ διπλα την λεξη κτημα .μετα με την λεξη χωρος γαμων κ τελος με την λεξη χωρος εκδηλωσεων.. π.χ. καπανδριτη,ασπροπυργο,παιανια,απροπυργο,αφιδνες .κ κεντρο αθηνας googlare anassa γουδι.. δεν ξερω τι τιμες ψαχνεις αλλα τα κτηματα μαλλον πανε απο  50€ 

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kage είπε

Googlare περιοχη π θες κ διπλα την λεξη κτημα .μετα με την λεξη χωρος γαμων κ τελος με την λεξη χωρος εκδηλωσεων.. π.χ. καπανδριτη,ασπροπυργο,παιανια,απροπυργο,αφιδνες .κ κεντρο αθηνας googlare anassa γουδι.. δεν ξερω τι τιμες ψαχνεις αλλα τα κτηματα μαλλον πανε απο  50€ 

Απο 60 μη σου πω... :P Τα πιο γνωστα ειναι και πιο ακριβα..

Αυτο που κάνουν καποια πιο γνωστα , οπως και ενα που αναφερθηκε απο πανω σου λενε στη προσφορά : 3 επιλογές μενού catering με 35 40 50 ευρω πχ. Και από κατω : χρεωση ενοικιασης χωρου 3.000 ή και 5.000 κάποια

Επομενως, κανε 200ατομα επι 35 ευρω συν τα 3k ή τα 5k ....

Δημοσ.

Πήγαμε στα περισσότερα κτήματα της Βαρυμπόμπη και οι τιμές ξεκινούσαν απο 60 ευρώ και πάνω με το standard menu.

Κάτι πιο οικονομικό και καλή ποιότητα ;

Δημοσ.

Πρόσφατα πήγα ως καλεσμένος στο jockey δεν ξέρω τιμή. Ο χώρος για της εκκλησίας αρκετά  μικρός, ο χώρος της δεξίωσης πολύ ωραίος και έγινε και μέσα επειδή τις προηγούμενες μέρες είχε βρέξει και το γρασίδι έξω ήταν πολύ νωπό.  Το φαγητό αξιόλογο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βοηθάω κάπως στο ερώτημα, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τι προσφορές δεχτήκατε από τα διάφορα κτήματα για τα 250 άτομα, καθώς και τι χρήματα διατίθεστε εσείς να δώσετε.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
17 minutes ago, gokuthelegend said:

Δεν βοηθάω κάπως στο ερώτημα, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τι προσφορές δεχτήκατε από τα διάφορα κτήματα για τα 250 άτομα, καθώς και τι χρήματα διατίθεστε εσείς να δώσετε.

το ιδανικό θα ήταν 50 ευρώ ανά άτομο αλλά δεν το βλέπω εφικτό. Όλοι ζητούσαν τουλαχιστον 60 ευρώ ανά άτομο και όπως καταλαβαίνετε στα 250 άτομα υπάρχει διαφορά.

Δημοσ.

Αλλαγη μέρα σε Παρασκευή βγαίνει αρκετα πιο οικονομικα απο τι καταλαβαινω, με ότι δυσκολίες έχει αυτό βεβαίως (δουλειές, δραστηριότητες κτλπ).

Φιλοι που παντρευτηκαν φετος τον Μαιο μου ειπαν μια διαφορα της ταξεως 40%

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...