Kolias52 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά έχω αυτό το σύστημα θέλω να του βάλω καμία κάρτα γραφικών για παιχνίδια κάνα wrc ,forza horizon κλπ.. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από Kolias52
nickol-us Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Έχεις τόσο χαμηλές μνήμες (ταχύτητα) ή απλά δεν έχεις ενεργοποιήσει το xmp; Αν ισχύει το δεύτερο τότε μπες αλλαξέ το asap. Σε αγορά καινούργιας κάρτας και για 1080p rx 6600 (~200€). Ότι πιο vfm στα λεφτά της. Ταιριαστό ζευγάρι με τον 5600g, ικανή να παίξει τα πάντα σε σοβαρές detail level στα 1080p και καλά fps. Αν ψάχνεις μεταχειρισμένο ή σε άλλο budget, δώσε περισσότερες πληροφορίες 2
Babis_allos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Κάνε restart, μπες στο BIOS και ενεργοποίησε XMP profile. Μπές στις RAM και βάλτες στην μεγαλύτερη επιτρεπτή ταχύτητα. 1
Kolias52 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Έχω δύο G.SKILL Ripjaws Αυτή είναι η διαδικασία για αλλαγή σωστά Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Kolias52
@topos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Εαν και λογικα θα εισαι οκ για rx6600 ας ρωτησω για σιγουρια μην εχεις κανενα force/turbo-x κτλ..-> Ποιο τροφοδοτικο εχεις?(Μαρκα/Μοντελο/Watt?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα