Προς το περιεχόμενο

Αγορά οικονομικής TV, ποιες επιλογές μετράνε;

TassosMage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Διαθέσιμο budget: ~500-600€, καλύτερα κοντά στα 500.

Απόσταση και γωνία θέασης: 3 μέτρα.

Χρήση: Netflix, PS5, καμιά ταινία χωρίς πολλές απαιτήσεις.

Προτίμηση σε μέγεθος: 50-55"

Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω μεγέθους επίπλων: 55" MAX.

Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν: Θα προτιμούσα ένα μοντέλο με σχετικά χαμηλότερη ενεργειακή κλάση (πχ. Ε)

Κατάστημα προτίμησης: Σκρουτζ, αυτή τη στιγμή κοιτάω αυτή τη λίστα: Λίστα TV

Οι απορίες που έχω είναι οι εξής:

• Αξίζει να δώσω μερικά € παραπάνω για ένα μοντέλο 2024 ή δεν υπάρχει διαφορά με τα 2023;
  • Να κοιτάξω μόνο για QLED/QNED ή δεν έχει σημασία;
  • Θα προτιμούσα να αποφύγω τις TCL για λόγους υποστήριξης, υπάρχουν μοντέλα που πραγματικά αξίζουν;
  • Με μια γρήγορη ματιά, το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις μου είναι το Samsung 55" QLED QE55Q60DAUXXH (2024) , υπάρχει κάποιος λόγος να μη το επιλέξω;
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου πρότεινα να πας πλέον σε φθηνή λύση όσο ουτοπικό και αν ακουστεί....η ήδη φθηνές smart tv έχουν προβληματικό λειτουργικό σύστημα κάτοχος hisense 50 με vida και lg 55 στο πατρικό....οπότε έχω τοποθέτηση android box nokia 8010 από amazon de και βρήκα την υγειά μου.....turbox dahua κτλπ και μποξακι για όλα τα άλλα

Tesla Smart Τηλεόραση 50" 4K UHD LED 50E635SUS HDR (2022) - Skroutz.gr

αυτη πηρα και για τα λεφτα της ειμαι φουλ ικανοποιημενος.

εχετε να μου προτινετε καμια εφαρμογη να κατεβασω η καποια ρυθμιση?

ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα σας,

Δεν θα ήθελα να ανοίξω νέο νήμα για να μην κουράζω, απλά είμαι στο ίδιο budget και θα ήθελα την βοήθειά σας.

Πρόκεται για αγορά τηλεόρασης φίλου ο οποίος θέλει 55'' και δεν είναι απαιτητικός, δηλαδή η χρήση θα είναι καθαρά ελληνικά κανάλια/netflix/nova/cosmote.
Δεν νομίζω ποτέ να χρειαστεί το gaming.

Μου είπε ότι δίνει μέχρι 800€ αλλά με μια απλή αναζήτηση και με τη βοήθεια του παιδιού που έκανε την λίστα βρήκα τις παρακάτω:

-> https://www.skroutz.gr/s/52235720/Samsung-Smart-Tileorasi-55-4K-UHD-QLED-QE55Q60DAUXXH-HDR-2024.html
-> https://www.skroutz.gr/s/48836170/LG-Smart-Tileorasi-55-4K-UHD-LED-55NANO753QC-HDR-2023.html

Τι μου προτείνετε από τις 2? Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση θα την ήθελα παρακαλώ.
(μου είπε θα ήθελε μόνο LG/Samsung οπότε για να μην μπλέξω και εγώ δεν θα του πρότεινα κάτι άλλο)

Σας ευχαριστώ. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...