Προς το περιεχόμενο

Προβληματάκι με το mouse.

gto234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα ενα mouse Microsoft Optical Basic των 15€ και έχω παρατηρήσει οτι εκεί που το χρησιμοποιώ ξαφνικά πετάγεται στην άκρη της οθόνης αλλά σε τυχαία θέση.Δεν συμβαίνει συνέχεια αλλά μπορώ να πω οτι είναι αρκετά ενοχλητικό ιδίως όταν επιλέγω ένα κείμενο και ξαφνικά πάει κάτω και το επιλέγει όλο!

Λέτε να το πάω πίσω η έτσι είναι τα οπτικά mouse?Το πήρα από το Πλαίσιο.

Δημοσ.

Μου το έκανε και το δικό μου. Το πήγα πίσω, μου έδωσαν άλλο και έκανε και αυτό τα ίδια. Επίσης σε ένα τρίτο που πήρα έκανε πάλι τα ίδια. Τα έχω δοκιμάσει όλα σε 3-4 υπολογιστές ακόμα...

Στο τέλος το πήρα απόφαση (τώρα τελευταία έχει μειωθεί σημαντικά πάντως, μετά από 3 μήνες χρήση... Δεν ξαναγυρνάω όμως στην μπίλια... Χίλιες φορές να πηδάει)

Δημοσ.

Και σε ενα άλλο pc κανει τα ίδια ακριβώς.Δεν ξέρω ίσως το intellimouse optical να είναι καλύτερο από το optical Basic.Αν και βαριέμαι να το γυρίσω ισως πάω να ζητήσω το intelli και να δώσω την διαφορά.

Δημοσ.

Σε τι επιφάνεια πάνω το έχεις?? (τζάμι... γυαλιστερή ..κτλπ..) εχει σημασία αυτό διότι τα οπτικά ποντίκια δεν δουλεύουν καλά στις γυαλιστερές επιφάνειες για δοκίμασε ένα Mouse pad (οχι πλαστικό ) αυτά που είναι σαν ύφασμα η επιφάνειά τους...!

Δημοσ.

και το δικο μου ιδιο μοντελο ακριβως ειναι και μου το κανει αυτο το πραγμα. Το πηγα στο πλαισιο πισω μετα απο 8 μερες, και μου λενε οτι επρεπε να ειναι στην βδομαδα για να μου το αλλαξουν. μετα απο εκει επρεπε να παω στην microsoft την ιδια...

καληνυχτα δηλαδη..

το κρατησα και απλα το συνηθιζεις.. μετα δεν ειναι τοσο ενοχλητικο. με την μπιλια ειναι χειροτερα τα πραγματα. δεν κουνιεται καθολου....

Δημοσ.

Μήπως είχε κανα cd με drivers η συσκευασία;

Γιατί έτσι κάνει το ασύρματο ποντίκι της ΜS που έχω εάν δεν εγκαταστήσω τους drivers

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα ένα optical mouse της Μicrosoft για notebook και πραγματικά είναι άλλη αίσθηση!

Εστω και αν χοροπηδάει μην γυρνάς στην μπίλια...καμία σχέση!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...