Προς το περιεχόμενο

Kudu coffee -20%

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η kudu δίνει 20% έκπτωση σε όλους τους καφέδες της για την international coffee day.

Απότι είδα ισχύει και στις κάψουλες.

Κάποιοι καφέδες έχουν 10%

Ισχύει για 48 ώρες

https://kudu.gr/fsoc24

Έκπτωση 50% και από delmocca, υπόψιν ότι σε προηγούμενη αντίστοιχη προσφορά κάποιοι παρέλαβαν καφέ με ημερομηνία καβουρδισματος 2 μήνες πριν

https://delmocca.gr/shop/

Επεξ/σία από drunkdonkey
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά είναι η ιδέα μου ή ο Habbit του Kudu έχει χαλάσει εδώ και 2 μήνες; Έπαιρνα Habbit Πολύ καιρό...

Έτυχε να δοκιμάσω τον San Gabriel του Handpickers και είδα το φως το αληθινό.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, katsikoula είπε

Ρε παιδιά είναι η ιδέα μου ή ο Habbit του Kudu έχει χαλάσει εδώ και 2 μήνες; Έπαιρνα Habbit Πολύ καιρό...

Εγω ειχα παρει περυσι και δεν ειχα ενθουσιαστει, τωρα αλλαξα μηχανη ισως κανω μια προσπαθεια ακομη.

Βεβαια αυτος που αναφερεις ειναι κατα πολυ ακριβοτερος σε τιμη κιλου, δεν νομιζω να ειναι δικαια συγκριση..

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε

Εγω ειχα παρει περυσι και δεν ειχα ενθουσιαστει, τωρα αλλαξα μηχανη ισως κανω μια προσπαθεια ακομη.

Βεβαια αυτος που αναφερεις ειναι κατα πολυ ακριβοτερος σε τιμη κιλου, δεν νομιζω να ειναι δικαια συγκριση..

Έχεις δίκιο όσον αφορά το κόστος αλλά εγώ θυμάμαι τόσο καιρό που έπαιρνα Habbit η αίσθηση που μου άφηνε ήταν παρεμφερής με του San Gabriel. Σε καμία περίπτωση η ίδια αλλά παρεμφερής. Εδώ και 2 μήνες έχει καταντήσει ένας αδιάφορος, βαρετός και άγευστος καφές. Το έχω δοκιμάσει σε 3 καφετιέρες οι δύο εκ των οποίων είναι ολοκαίνουριες.

Σε κάθε περίπτωση, πολύ καλές οι προσφορές! 🙏

Δημοσ.
3 hours ago, katsikoula said:

Έχω σταματήσει εδώ και πολύ καιρό να το αγοράζω, γιατί δε μου άρεσε πια.

Οι καλοί του καφέδες είναι πολύ ιδιαίτεροι.

Δημοσ.

Καλησπερα, αν θελει καποιος αγορα απο kudu ~20€ χωρις μεταφορικα στειλτε μου, εχουν περισσεψει κατι κουπονια boxnow σας το στελνω οπου θελετε 😁

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...