Προς το περιεχόμενο

Coursera plus ένα χρόνο δωρεάν, (προμο ) θέλει VPN Μεξικό για ενεργοποίηση [ΤΕΛΟΣ]

anonik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ήρθε mail και σε εμένα και στο φίλο που το πρότεινε

Ο ίδιος μου είπε ότι ακόμα μπαίνει στο plus εγώ δε δοκίμασα... κρίμα πάντως ήταν καλή περίπτωση

Απ'ότι φαίνεται το είχαν πάρει μυρωδιά από πολλές χώρες και προσπάθησαν όλοι να το πάρουν οπότε η Coursera προτιμησε να ακυρώσει συνολικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατι μου λεει οτι θα δεν υπηρξε πραγματικη προσφορα αλλα hack. Διαφορετικα δεν θα το ακυρωναν και στους Μεξικανους. Και αν κρινω και απο τα επιπεδα ασφαλειας, που φτιαχνεις λογαριασμο και δεν σου ζηταει καν επιβεβαιωση του email για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος σου, εεε τοτε δεν θα ειναι και πολυ υψηλα.

Επεξ/σία από runner69

4 ώρες πριν, runner69 είπε

Κατι μου λεει οτι θα δεν υπηρξε πραγματικη προσφορα αλλα hack. Διαφορετικα δεν θα το ακυρωναν και στους Μεξικανους. Και αν κρινω και απο τα επιπεδα ασφαλειας, που φτιαχνεις λογαριασμο και δεν σου ζηταει καν επιβεβαιωση του email για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος σου, εεε τοτε δεν θα ειναι και πολυ υψηλα.

Νομίζω απλά ότι μπήκαν πάρα πολλοί με VPN από παντού για την προσφορά και ανάγκασαν την Courseraνα αλλάξει στάση και να ακυρώσει την προσφορά για όλους

Επίσης σε εμένα ζήτησαν επιβεβαίωση email

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, anonik είπε

Νομίζω απλά ότι μπήκαν πάρα πολλοί με VPN από παντού για την προσφορά και ανάγκασαν την Courseraνα αλλάξει στάση και να ακυρώσει την προσφορά για όλους

Επίσης σε εμένα ζήτησαν επιβεβαίωση email

Και σε εμενα εστειλαν email για την επιβεβαιωση του αλλα παρολο που δεν το πατησα ποτε, ο λογαριασμος ηταν ενεργος εξαρχής. Το σωστο ειναι οτι πρεπει να μπαινει σε κατασταση pending ο λογαριασμος μεχρι να γινει η επιβεβαιωση του email και να μην σου επιτρεπει να κανεις/βλεπεις τιποτα. Αυτοι το εχουν ορισει σαν optional step αντι για υποχρεωτικο.

Επεξ/σία από runner69

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...