JimmysWil Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Το Email μου ηρθε το Plus υπαρχει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercurius04 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Και στους Μεξικάνους το ακυρώσανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Ήρθε mail και σε εμένα και στο φίλο που το πρότεινε Ο ίδιος μου είπε ότι ακόμα μπαίνει στο plus εγώ δε δοκίμασα... κρίμα πάντως ήταν καλή περίπτωση Απ'ότι φαίνεται το είχαν πάρει μυρωδιά από πολλές χώρες και προσπάθησαν όλοι να το πάρουν οπότε η Coursera προτιμησε να ακυρώσει συνολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Κρίμα ήταν αρκετά ενδιαφέρον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fiorstel Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Εφαγα ακυρωση…κριμα, πολυ καλη προσφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Δεν μου έχει έρθει email αλλά με ακύρωσαν 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Κατι μου λεει οτι θα δεν υπηρξε πραγματικη προσφορα αλλα hack. Διαφορετικα δεν θα το ακυρωναν και στους Μεξικανους. Και αν κρινω και απο τα επιπεδα ασφαλειας, που φτιαχνεις λογαριασμο και δεν σου ζηταει καν επιβεβαιωση του email για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος σου, εεε τοτε δεν θα ειναι και πολυ υψηλα. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonik Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, runner69 είπε Κατι μου λεει οτι θα δεν υπηρξε πραγματικη προσφορα αλλα hack. Διαφορετικα δεν θα το ακυρωναν και στους Μεξικανους. Και αν κρινω και απο τα επιπεδα ασφαλειας, που φτιαχνεις λογαριασμο και δεν σου ζηταει καν επιβεβαιωση του email για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος σου, εεε τοτε δεν θα ειναι και πολυ υψηλα. Νομίζω απλά ότι μπήκαν πάρα πολλοί με VPN από παντού για την προσφορά και ανάγκασαν την Courseraνα αλλάξει στάση και να ακυρώσει την προσφορά για όλους Επίσης σε εμένα ζήτησαν επιβεβαίωση email Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, anonik είπε Νομίζω απλά ότι μπήκαν πάρα πολλοί με VPN από παντού για την προσφορά και ανάγκασαν την Courseraνα αλλάξει στάση και να ακυρώσει την προσφορά για όλους Επίσης σε εμένα ζήτησαν επιβεβαίωση email Και σε εμενα εστειλαν email για την επιβεβαιωση του αλλα παρολο που δεν το πατησα ποτε, ο λογαριασμος ηταν ενεργος εξαρχής. Το σωστο ειναι οτι πρεπει να μπαινει σε κατασταση pending ο λογαριασμος μεχρι να γινει η επιβεβαιωση του email και να μην σου επιτρεπει να κανεις/βλεπεις τιποτα. Αυτοι το εχουν ορισει σαν optional step αντι για υποχρεωτικο. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananasplit Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου κι εγώ είδα το mail. μπαίνω να δω αν εμφανίζει κάτι στο λογαριασμό και ενημερώνω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα