Προς το περιεχόμενο

Coursera plus ένα χρόνο δωρεάν, (προμο ) θέλει VPN Μεξικό για ενεργοποίηση [ΤΕΛΟΣ]

anonik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ, το έκανα κι εγώ!

Ερώτηση: εκεί που λέει να επιβεβαιώσεις το όνομά σου (για να εμφανίζεται σωστά στα πιστοποιητικά) το γράψατε με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, magnam είπε

Ερώτηση: εκεί που λέει να επιβεβαιώσεις το όνομά σου (για να εμφανίζεται σωστά στα πιστοποιητικά) το γράψατε με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες;

Πως; Αφου έληξε! Προσπάθησα μόλις, καπου 1900 πέσος εμφανίζει πλέον...

3 λεπτά πριν, johnnycer είπε

Πως; Αφου έληξε! Προσπάθησα μόλις, καπου 1900 πέσος εμφανίζει πλέον...

Προφανως πριν ληξει και απλα θα εγραψε τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά χθες το βράδυ δοκίμασα να συνδεθώ και το παράτησα στη μέση, είπα να το συνεχίσω σήμερα (είχα μείνει στα στοιχεία κάρτας).

Βλέπω σήμερα ότι έχω λογαριασμό στο coursera. Πως βλέπω αν δέχθηκε τελικά την συνδρομή μου στο plus ?

Επεξ/σία από yiankap

5 ώρες πριν, magnam είπε

Με λατινικούς χαρακτήρες, έτσι όπως αναγράφεται στην ταυτότητα μου. Φαντάζομαι το πιστοποιητικό θα είναι στα Αγγλικά, άρα έβαλα και το όνομα στα Αγγλικά.

• Like 1

4 ώρες πριν, yiankap είπε

Παιδιά χθες το βράδυ δοκίμασα να συνδεθώ και το παράτησα στη μέση, είπα να το συνεχίσω σήμερα (είχα μείνει στα στοιχεία κάρτας).

Βλέπω σήμερα ότι έχω λογαριασμό στο coursera. Πως βλέπω αν δέχθηκε τελικά την συνδρομή μου στο plus ?

Δεν θα εχεις αφου δεν το ολοκληρωσες. Και μονο που σε αφηνει να κανεις λογαριασμο χωρις confirmation στο email , δειχνει πολλα.

Στις 30/9/2024 στις 1:10 ΠΜ, XghosT7 είπε

Έχει δοκιμάσει κάποιος την Coursera; γνώμη; ποιάνουν τόπο τα πιστοποιητικά που εκδίδονται απ'αυτόυς;

Αυτό είναι θέμα εργοδότη, σίγουρα το να φαινεται στο βιογραφικό σου ότι ενδιαφέρεσαι για τη μόρφωση και την εξέλιξη σου είναι καλύτερο από το να φαίνεται μια σχολή προ 10ετίας και μετά το απόλυτο κενό. Έχω συναντησει και εταιρείες που σου πληρώνουν τη συνδρομη οι ίδιες οπότε σίγουρα κάποιες το έχουν σε υπόληψη.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις μου ακύρωσαν την συνδρομή.

"We're happy you are interested in Coursera Plus to help you reach your learning and career goals.

However, it has come to our attention that you may have been ineligible for the Coursera promotional offer that you redeemed recently. We will therefore cancel your access with immediate effect."

Επεξ/σία από Dark-o-phobia
  • Like 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+1

7 λεπτά πριν, Dark-o-phobia είπε

Μόλις μου ακύρωσαν την συνδρομή.

"We're happy you are interested in Coursera Plus to help you reach your learning and career goals.

However, it has come to our attention that you may have been ineligible for the Coursera promotional offer that you redeemed recently. We will therefore cancel your access with immediate effect."

Επεξ/σία από Jorvik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...