magnam Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Ευχαριστώ, το έκανα κι εγώ! Ερώτηση: εκεί που λέει να επιβεβαιώσεις το όνομά σου (για να εμφανίζεται σωστά στα πιστοποιητικά) το γράψατε με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnycer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, magnam είπε Ευχαριστώ, το έκανα κι εγώ! Ερώτηση: εκεί που λέει να επιβεβαιώσεις το όνομά σου (για να εμφανίζεται σωστά στα πιστοποιητικά) το γράψατε με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες; Πως; Αφου έληξε! Προσπάθησα μόλις, καπου 1900 πέσος εμφανίζει πλέον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, johnnycer είπε Πως; Αφου έληξε! Προσπάθησα μόλις, καπου 1900 πέσος εμφανίζει πλέον... Προφανως πριν ληξει και απλα θα εγραψε τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magnam Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 43 λεπτά πριν, johnnycer είπε Πως; Αφου έληξε! Προσπάθησα μόλις, καπου 1900 πέσος εμφανίζει πλέον... Το πρόλαβα πριν λήξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiankap Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά χθες το βράδυ δοκίμασα να συνδεθώ και το παράτησα στη μέση, είπα να το συνεχίσω σήμερα (είχα μείνει στα στοιχεία κάρτας). Βλέπω σήμερα ότι έχω λογαριασμό στο coursera. Πως βλέπω αν δέχθηκε τελικά την συνδρομή μου στο plus ? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από yiankap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercurius04 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, magnam είπε Ευχαριστώ, το έκανα κι εγώ! Ερώτηση: εκεί που λέει να επιβεβαιώσεις το όνομά σου (για να εμφανίζεται σωστά στα πιστοποιητικά) το γράψατε με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες; Με λατινικούς χαρακτήρες, έτσι όπως αναγράφεται στην ταυτότητα μου. Φαντάζομαι το πιστοποιητικό θα είναι στα Αγγλικά, άρα έβαλα και το όνομα στα Αγγλικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, yiankap είπε Παιδιά χθες το βράδυ δοκίμασα να συνδεθώ και το παράτησα στη μέση, είπα να το συνεχίσω σήμερα (είχα μείνει στα στοιχεία κάρτας). Βλέπω σήμερα ότι έχω λογαριασμό στο coursera. Πως βλέπω αν δέχθηκε τελικά την συνδρομή μου στο plus ? Δεν θα εχεις αφου δεν το ολοκληρωσες. Και μονο που σε αφηνει να κανεις λογαριασμο χωρις confirmation στο email , δειχνει πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου Στις 30/9/2024 στις 1:10 ΠΜ, XghosT7 είπε Έχει δοκιμάσει κάποιος την Coursera; γνώμη; ποιάνουν τόπο τα πιστοποιητικά που εκδίδονται απ'αυτόυς; Αυτό είναι θέμα εργοδότη, σίγουρα το να φαινεται στο βιογραφικό σου ότι ενδιαφέρεσαι για τη μόρφωση και την εξέλιξη σου είναι καλύτερο από το να φαίνεται μια σχολή προ 10ετίας και μετά το απόλυτο κενό. Έχω συναντησει και εταιρείες που σου πληρώνουν τη συνδρομη οι ίδιες οπότε σίγουρα κάποιες το έχουν σε υπόληψη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-o-phobia Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μόλις μου ακύρωσαν την συνδρομή. "We're happy you are interested in Coursera Plus to help you reach your learning and career goals. However, it has come to our attention that you may have been ineligible for the Coursera promotional offer that you redeemed recently. We will therefore cancel your access with immediate effect." Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από Dark-o-phobia 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) +1 7 λεπτά πριν, Dark-o-phobia είπε Μόλις μου ακύρωσαν την συνδρομή. "We're happy you are interested in Coursera Plus to help you reach your learning and career goals. However, it has come to our attention that you may have been ineligible for the Coursera promotional offer that you redeemed recently. We will therefore cancel your access with immediate effect." Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από Jorvik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Το ίδιο και εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martkonsta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Μπήκα να γράψω το ίδιο, με ακύρωσαν κι εμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Και σε εμένα ακύρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Πού το είδατε; Σας ήρθε mail; Εμένα δεν έχει ακυρωθεί κάτι. Αυτή τη στιγμή βλέπω αυτό: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakal Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Καλησπέρα και μένα σήμερα το απόγευμα με ακύρωσαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα