White__Dragon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Εγώ μπήκα με PrivadoVPN (free version) και η κάρτα μου δούλεψε απευθείας κανονικά. Ακύρωσα, βγήκα από το VPN και ισχύει ακόμη για έναν χρόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iwnas28 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου εκανα τη συνδρομη κ την ακυρωσα επι τοπου.... ειναι σιγουρο οτι διατηρείτε το plus περιεχόμενο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Στη χωρα στο νεο account να φανταστω βαλατε Μεξικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightfall_2003 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Firefox χρησιμοποίησα, Chrome το ίδιο, revolut κάρτα δεν μου περνάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
White__Dragon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, runner69 είπε Στη χωρα στο νεο account να φανταστω βαλατε Μεξικο; Εγώ έβαλα Ελλάδα και δούλεψε. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από White__Dragon 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mercurius04 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, runner69 είπε Στη χωρα στο νεο account να φανταστω βαλατε Μεξικο; Όχι, ελπίζω να μην υπάρξει θέμα. 2 ώρες πριν, iwnas28 είπε εκανα τη συνδρομη κ την ακυρωσα επι τοπου.... ειναι σιγουρο οτι διατηρείτε το plus περιεχόμενο? Κι εγώ θέλω να μάθω, αν και δεν έχω ακυρώσει ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, runner69 είπε Στη χωρα στο νεο account να φανταστω βαλατε Μεξικο; Μπορείς και Ελλάδα, η IP σου πρέπει να δείχνει Μεξικό την ώρα που κάνεις αίτηση. 5 ώρες πριν, Nightfall_2003 είπε Firefox χρησιμοποίησα, Chrome το ίδιο, revolut κάρτα δεν μου περνάει Φτιάξε στη revolut μια virtual και μπες στο promo με browser σε private tab 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
acidsonicer Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Πρεπει να άλλαξε. μου βγαζει απλα εκπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
perlepes Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Καλημέρα, τελείωσε η προσφορά? Έκπτωση βγάζει 1.969,90 MX$, όχι free. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Για να βλέπετε εκπτωση και όχι free πιθανότατα τελείωσε. Θα αλλάξω τον τίτλο για να φαίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ideal09 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Το έκανα χθές βράδυ με revolut και nord vpn. 10 λεπτά υπόθεση και γλίτωσα γυρω στα 80 ευρω τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα καθώς ήμουν έτοιμος να τρέξω δύο courses. Ευχαριστώ TS! @anonik Παρεπιπτόντως, πως το ανακάλυψες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonik Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 49 λεπτά πριν, ideal09 είπε Το έκανα χθές βράδυ με revolut και nord vpn. 10 λεπτά υπόθεση και γλίτωσα γυρω στα 80 ευρω τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα καθώς ήμουν έτοιμος να τρέξω δύο courses. Ευχαριστώ TS! @anonik Παρεπιπτόντως, πως το ανακάλυψες; Μου το ειπε φίλος που έψαχνε για coursera συνδρομή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ad709 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Με urbanvpn Μεξικό μου βγάζει Πετύχετε τους στόχους σας με έκπτωση 1.969,90 MX$ για ένα έτος Coursera Plus Είτε ξεκινάτε την πρώτη σας δουλειά, αλλάζετε σε μια νέα καριέρα ή προχωράτε στον τρέχοντα ρόλο σας, μια ετήσια συνδρομή Coursera Plus είναι κατάλληλη για εσάς. Θα έχετε τη μέγιστη ευελιξία για να ξεκινήσετε νέα μαθήματα, να μετακινηθείτε μεταξύ προγραμμάτων και να εκπαιδευτείτε σε δεξιότητες που είναι έτοιμες για εφαρμογή στην εργασία που χρειάζεστε—χωρίς επιπλέον κόστος. Με την περιορισμένου χρόνου προσφορά μας με έκπτωση 1.969,90 MX$ στην ετήσια συνδρομή σας, θα έχετε απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 7.000 μαθήματα από πανεπιστήμια και εταιρείες παγκόσμιας κλάσης. Save now 5.770,10 MX$ για 12 μήνες (κανονικά 7.740 MX$) εληξε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 5000 pesos Μεξικού είναι 226€ οπότε ναι, έληξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Nightfall_2003 είπε Firefox χρησιμοποίησα, Chrome το ίδιο, revolut κάρτα δεν μου περνάει το δοκιμασα και εγω με μιας χρησης revo, δεν περασε και δεν προσπαθησα με αλλες. Δεν βαριεσαι, τελειωσε. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από runner69 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα