anonik Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Συνδεεστε μέσω VPN στο Μεξικό κ πάτε στο παρακάτω: https://www.coursera.org/courseraplus/special/newcoursepromo? Θέλει νέο λογαριασμό. Μπορείτε να κοψετε το subscription αφού συνδεθείτε, δεν χάνετε τον 1 χρόνο (το δοκίμασε γνωστός κ δεν τον έκοψε αφού σταματησε, εγώ δεν έχω ακυρώσει ακόμα). Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από anonik 8 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark-o-phobia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Και πάνω που ήθελα να αγοράσω συνδρομή για ένα course. Ευχαριστούμε!! Με χρήση nordvpn και Revolut πανεύκολη διαδικασία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jorvik Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Ωραιος ο TS!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Ευχαριστούμε. Το έκανα και ακύρωσα τη συνδρομή. Λήγει σε ένα χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Ευχαριστούμε! Για να δούμε μετά χρειάζεται να έχουμε ενεργό το VPN ή είναι μόνο για την πληρωμή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Απλα πληρωνουμε με καρτα revolut ή πρεπει να κανουμε κατι επιπλεον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, prefuse said: Ευχαριστούμε! Για να δούμε μετά χρειάζεται να έχουμε ενεργό το VPN ή είναι μόνο για την πληρωμή; Μόνο για την πληρωμή. Ακύρωσα τη συνδρομή και μετά κατέβασα την εφαρμογή και πρόσθεσα κανονικά Plus course χωρίς VPN. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου ευχαριστω πολυ! Το εκανα και εγω και ακυρωσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Done και από μένα! Ευχαριστώ πολύ TS! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaIdoror Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Με όσες κάρτες δοκίμασα μου βγάζει σφάλμα πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Just now, MaIdoror said: Με όσες κάρτες δοκίμασα μου βγάζει σφάλμα πάντως... Εγώ "πλήρωσα" μέσω Apple Pay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XghosT7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Έχει δοκιμάσει κάποιος την Coursera; γνώμη; ποιάνουν τόπο τα πιστοποιητικά που εκδίδονται απ'αυτόυς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου ευκολο Ghost Vpn και Revolut Κατεβασα app και cancel sub Thnx TS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Ευχαριστούμε TS το τσίμπησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Κάποιο free VPN για iOS που να έχει Μεξικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα