anonik Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Συνδεεστε μέσω VPN στο Μεξικό κ πάτε στο παρακάτω: https://www.coursera.org/courseraplus/special/newcoursepromo? Θέλει νέο λογαριασμό. Μπορείτε να κοψετε το subscription αφού συνδεθείτε, δεν χάνετε τον 1 χρόνο (το δοκίμασε γνωστός κ δεν τον έκοψε αφού σταματησε, εγώ δεν έχω ακυρώσει ακόμα). Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από anonik 8 14
Dark-o-phobia Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Και πάνω που ήθελα να αγοράσω συνδρομή για ένα course. Ευχαριστούμε!! Με χρήση nordvpn και Revolut πανεύκολη διαδικασία. 1
dali13gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Ευχαριστούμε. Το έκανα και ακύρωσα τη συνδρομή. Λήγει σε ένα χρόνο. 1
prefuse Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Ευχαριστούμε! Για να δούμε μετά χρειάζεται να έχουμε ενεργό το VPN ή είναι μόνο για την πληρωμή; 1
Titos301 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Απλα πληρωνουμε με καρτα revolut ή πρεπει να κανουμε κατι επιπλεον;
dali13gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, prefuse said: Ευχαριστούμε! Για να δούμε μετά χρειάζεται να έχουμε ενεργό το VPN ή είναι μόνο για την πληρωμή; Μόνο για την πληρωμή. Ακύρωσα τη συνδρομή και μετά κατέβασα την εφαρμογή και πρόσθεσα κανονικά Plus course χωρίς VPN. 1
MaIdoror Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Με όσες κάρτες δοκίμασα μου βγάζει σφάλμα πάντως...
dali13gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Just now, MaIdoror said: Με όσες κάρτες δοκίμασα μου βγάζει σφάλμα πάντως... Εγώ "πλήρωσα" μέσω Apple Pay
XghosT7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Έχει δοκιμάσει κάποιος την Coursera; γνώμη; ποιάνουν τόπο τα πιστοποιητικά που εκδίδονται απ'αυτόυς;
whiteman7 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου ευκολο Ghost Vpn και Revolut Κατεβασα app και cancel sub Thnx TS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα