Προς το περιεχόμενο

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας "Ballerina" υπόσχεται δράση στο σύμπαν του John Wick

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν θέλουμε να δούμε άντρα να γ@μ@ει και να δέρνει βλέπουμε το Ong Bak (2003) και για γυναίκα το Chocolate (2008).

Όλα τα άλλα είναι σαπουνόφουσκες.

Επεξ/σία από micos000
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 hours ago, dbrillis said:

Θα στο εξηγησω πολυ απλα.
Δεν θεωρω οτι κανει "καριερα" επειδη εχει ταλεντο.

Οσο για το No time to die, ειμαι απο αυτους που τα James Bond με τον Daniel Creg δεν τα καταλαβαινουν. Τους εδωσα ευκαιριες αλλα δεν...

Θεωρείς οτι ειναι καθαρά και μονο η εξωτερική της εμφάνιση? Πολλες ειναι όμορφες αλλα δεν μπορούν να παίξουν σε τέτοιους δυναμικούς ρόλους! Η Margot Robbie που ειναι πιο όμορφη δεν θα μπορούσε να βγάλει εναν τέτοιο ρόλο!

2 λεπτά πριν, niCk_eleCtro είπε

Θεωρείς οτι ειναι καθαρά και μονο η εξωτερική της εμφάνιση? Πολλες ειναι όμορφες αλλα δεν μπορούν να παίξουν σε τέτοιους δυναμικούς ρόλους! Η Margot Robbie που ειναι πιο όμορφη δεν θα μπορούσε να βγάλει εναν τέτοιο ρόλο!

Δεν μπορω να σκεφτώ και καποιον αλλο βγαζει τους ρόλους του Στηβεν Σιγκαλ. Αυτο δεν τον κανει καλο ηθοποιό. 

3 ώρες πριν, manolis940 είπε

Απλώς κάποιοι μπορούμε να δεχτούμε το "ψέμα" μέχρι ένα σημείο.

Μέχρι το σημείο που μια γυναίκα δέρνει άντρες. Εκεί λες κάπου ώπα.

• Like 2

25 minutes ago, SeaLion said:

Ελα ντε, είδες οι σεξιστές; Δεν μπορούν να καταλάβουν πως οι γυναίκες εκτός απο θύματα είναι και υπερήρωες. Είναι να απορείς που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι σεξιστές πως άλλο η πραγματική ζωή που μας έχουν πρήξει με το ότι φοβούνται να κυκλοφορίσουν  μόνες το βράδυ ή να κάνουν βόλτα στο πάρκο, και αλλο οι ταινίες όπου επιμένουν ότι με μια σφαλιάρα ρίχνουν 5 άντρες. Είναι να απορείς με τους σεξιστές που αρνούνται ότι υπεύθυνοι για την βία στην κοινωνία είναι αποκλειστικά οι άντρες  και απο πάνω δεν δέχονται πως οι γυναίκες μπορεί να έχουν τις ίδιες επιδόσεις στο ξύλο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, micos000 είπε

Στη βλακεία που με δέρνει. Έγραφα από κινητό και μπέρδεψα που απάντησα τι. :X

Ευτυχώς δεν έγραψα για μπαλαρίνες στο άλλο.

Συμβαίνει σε όλους μας ;)

1 ώρα πριν, SeaLion είπε

Συμβαίνει σχεδόν σε κάθε Ελληνική οικογένεια /s

42 λεπτά πριν, fast8 είπε

Ελα ντε, είδες οι σεξιστές; Δεν μπορούν να καταλάβουν πως οι γυναίκες εκτός απο θύματα είναι και υπερήρωες. Είναι να απορείς που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι σεξιστές πως άλλο η πραγματική ζωή που μας έχουν πρήξει με το ότι φοβούνται να κυκλοφορίσουν  μόνες το βράδυ ή να κάνουν βόλτα στο πάρκο, και αλλο οι ταινίες όπου επιμένουν ότι με μια σφαλιάρα ρίχνουν 5 άντρες. Είναι να απορείς με τους σεξιστές που αρνούνται ότι υπεύθυνοι για την βία στην κοινωνία είναι αποκλειστικά οι άντρες  και απο πάνω δεν δέχονται πως οι γυναίκες μπορεί να έχουν τις ίδιες επιδόσεις στο ξύλο.

Ρε παιδιά δείχτε μου λίγο το σημείο που ρίχνει με μια σφαλιάρα πέντε άντρες. Ούτε καν σφαλιάρες δεν ρίχνει.

Στο trailler βλέπουμε ένα κορίτσι το οποίο από μικρό εκπαιδεύεται σε πολεμικές τέχνες και ακολουθεί την συμβουλή "improvise - cheat". Στις περισσότερες σκηνές ακόμα και αυτή με το τσεκούρι που ειπώθηκε πριν  λίγο χρησιμοποιεί ένα μαχαίρι. Σε άλλες δύο σκηνές που είναι με τα χέρια πάλι δεν ακολουθεί την παραπάνω συμβουλή(πχ κλωτσιά στα άχαμνα) και έπειτα διάφορες τεχνικές πολεμικών για να βγάλει νοκ ούτ τον αντίπαλο.

Γενικότερα μία τέτοια γυναίκα με αυτό το ιστορικό και δεδομένου της διάρκειας του που αιτιολογεί μία άρτια εκπαίδευση πολεμικών τεχνών θα έριχνε στους περισσότερους από εμάς εδώ μέσα ένα καλό μπερντάκι και αν ήμασταν τυχεροί θα φεύγαμε κλαίγοντας.

Επεξ/σία από manolis940
  • Haha 1

Πρώτον, είδα το τρέιλερ..

δεύτερον, με κέρδισε στο "παραμύθι" μιας ταινίας με πολλά "αδύνατα σενάρια και headshots απο το πουθενα" όταν λέει οτι "κοριτσάκι μου δεν θα είσαι ποτέ αρκετά δυνατή, ποτέ δεν θα μπορέσεις να ανταγωνιστείς στα ίσια, πάντα θα είσαι η μικρότερη, οπότε θα πρέπει να πρωτοτυπήσεις, να προσαρμοστείς, να κλέψεις για να κερδίσεις.

Τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με ενα καλοδουλεμένο universe και εύχομαι χτήσιμο χαρακτήρα για να με νοιάζει τι θα γίνει στις 2 ώρες της ζωής μου που θέλω να ξεχαστώ με το ποπκορνάκι μου απο τις μακακίες που συμβαίνουν γύρω μας και αρχίζουν να μοιάζουν επικίνδυνα με κακή ταινία...

ps. το John wick 4 το έχω σβήσει απο την μνήμη μου καθώς το παραξεχείλωσε στα φίδια ο Chad...

58 λεπτά πριν, fast8 είπε

Από το textbook του σεξισμού.

Συνέχισε να μπερδεύεις την μυθοπλασία με την πραγματικότητα, τον κανόνα με τις εξαιρέσεις και να κάνεις απίθανα λογικά άλματα μπας και βγάλει νόημα αυτή η περιττή παράγραφος/τρύπα-στο-νερό.

No surprises.

• Like 1
  • Haha 1

1 hour ago, manolis940 said:

Ρε παιδιά δείχτε μου λίγο το σημείο που ρίχνει με μια σφαλιάρα πέντε άντρες. Ούτε καν σφαλιάρες δεν ρίχνει.

Στο trailler βλέπουμε ένα κορίτσι το οποίο από μικρό εκπαιδεύεται σε πολεμικές τέχνες και ακολουθεί την συμβουλή "improvise - cheat". Στις περισσότερες σκηνές ακόμα και αυτή με το τσεκούρι που ειπώθηκε πριν  λίγο χρησιμοποιεί ένα μαχαίρι. Σε άλλες δύο σκηνές που είναι με τα χέρια πάλι δεν ακολουθεί την παραπάνω συμβουλή(πχ κλωτσιά στα άχαμνα) και έπειτα διάφορες τεχνικές πολεμικών για να βγάλει νοκ ούτ τον αντίπαλο.

Γενικότερα μία τέτοια γυναίκα με αυτό το ιστορικό και δεδομένου της διάρκειας του που αιτιολογεί μία άρτια εκπαίδευση πολεμικών τεχνών θα έριχνε στους περισσότερους από εμάς εδώ μέσα ένα καλό μπερντάκι και αν ήμασταν τυχεροί θα φεύγαμε κλαίγοντας.

Ηταν ένα γενικό σχόλιο στον φίλο για το πότε ένα ψέμα είναι "πολύ" για να γίνει αποδεκτό σε μια ταινία, όχι για την συγκεκριμένη ταινία. 

Αν είναι πραγματικά John Wick θα τους εξοντώνει πέντε πέντε. Αν περιμένει να πέσουν απο γηρατειά ή να είναι όλοι ατσούμπαλοι θα είναι σαχλαμάρα. Οι αντίπαλοι της είναι επίσης εκπαιδευμένοι δολοφόνοι, gym rats, φουσκωτοί φτιαγμένοι και τρελαμένοι απο ντόπες άνθρωποι εκπαιδευμένοι στα όπλα κτλ ,δεν είναι εσύ και εγώ.

Τώρα, μακάρι να είναι όπως τα λες. Εμένα με άρεσε πολύ ο χαρακτήρας της Ms. Perkins (Adrianne Palicki) και αν στοχεύουν σε κάτι τέτοιο κατα πάσα πιθανότητα θα το έβλεπα πολύ ευχάριστα. Λεφτά δεν πρόκειται να δώσουμε, online θα το δούμε, οπότε αν είναι καλό, καλοδεχούμενο, αν θα ειναι κακό, δεν χάσαμε τίποτα.

50 minutes ago, SeaLion said:

Από το textbook του σεξισμού.

Συνέχισε να μπερδεύεις την μυθοπλασία με την πραγματικότητα, τον κανόνα με τις εξαιρέσεις και να κάνεις απίθανα λογικά άλματα μπας και βγάλει νόημα αυτή η περιττή παράγραφος/τρύπα-στο-νερό.

No surprises.

Πω ρε θηρίο τι είπες. Με κατηγόρισες για σεξισμό, δεν το έχει χρησιμοποιήσει κανένας άλλος για επιχείρημα στο συγκεκριμένο θέμα.

3 ώρες πριν, fast8 είπε

Κανένας δεν μίλησε για ρεαλιστικές καταστάσεις. Αλλά α) υπάρχει σαφέστατο μειονέκτημα για μια γυναίκα μπαίνοντας σε έναν καβγά με άντρα και αν γίνει πιστευτό ......

Παίζει η Ana de Armas. Της τα συγχωρούμε όλα! 😊

• Like 2

1 ώρα πριν, fast8 είπε

Πω ρε θηρίο τι είπες. Με κατηγόρισες για σεξισμό, δεν το έχει χρησιμοποιήσει κανένας άλλος για επιχείρημα στο συγκεκριμένο θέμα.

Το ό,τι δεν χαμπαριάζεις δεν σημαίνει πως δεν είσαι. Το γουστάρεις κιόλας, χα-χα, την βρίσκεις ρε παιδί μου, το φοράς σαν παράσημο! 🤷‍♂️

Κι επιχείρημα για τι πράγμα; Για την αξία της συγκεκριμένης ταινίας 😂
Άσε που δεν επιχειρηματολογείς καν για να γίνει meaningful διάλογος.

5 minutes ago, SeaLion said:

Το ό,τι δεν χαμπαριάζεις δεν σημαίνει πως δεν είσαι. Το γουστάρεις κιόλας, χα-χα, την βρίσκεις ρε παιδί μου, το φοράς σαν παράσημο! 🤷‍♂️

Κι επιχείρημα για τι πράγμα; Για την αξία της συγκεκριμένης ταινίας 😂
Άσε που δεν επιχειρηματολογείς καν για να γίνει meaningful διάλογος.

Μια χαρά σου απάντησα στο 

4 hours ago, SeaLion said:

Αμέσως αν ακούτε μια άβολη αλήθεια καταφεύγεται στο -ιστής, -ικός και δεν συμαζεύεται. Πρωτότυπη σκέψη μηδέν.

Δεν λέω πως δεν υπάρχουν ταινίες για όλα τα γούστα κάποιοι γουστάρουν δυναμικές γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς,
https://www.youtube.com/watch?v=U25f1ovdsrA
απλά είναι σπαστικό που πρέπει να "φτιάξουν" ακόμα ένα αντρικό fransishe.

2 ώρες πριν, fast8 είπε

Δεν λέω πως δεν υπάρχουν ταινίες για όλα τα γούστα κάποιοι γουστάρουν δυναμικές γυναίκες δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς,
https://www.youtube.com/watch?v=U25f1ovdsrA
απλά είναι σπαστικό που πρέπει να "φτιάξουν" ακόμα ένα αντρικό fransishe.

Απλά και για την ιστορία έχω βαρεθεί να ακούω από εσένα, πάντα, μια δικαιολογία…

πχ, σε άλλες ταινίες, παραπονιέσαι γιατί αλλάξανε τον πρωταγωνιστή με γυναίκα… εσύ ο ίδιος έλεγες ότι θα προτιμούσες να μην το κάνανε και θα ήταν προτιμότερο να βγάλουν spin-off…

Τώρα που το κάνανε, πάμε στο ότι οι γυναίκες δεν έχουν την δύναμη…

Προσωπικά έχω βαρεθεί να διαβάζω τα παράπονα σου με συγκεκριμένη “θεματολογία” για ότι ταινία και να βγει…

δικαιολογίες άπειρες, καμία όμως δεν μπορεί να σταθεί και να αντιστρέψει την αποφύγει, πρώτα από όλα, από εσένα χαρακτηρισμού σου…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, AtiX said:

Απλά και για την ιστορία έχω βαρεθεί να ακούω από εσένα, πάντα, μια δικαιολογία…

πχ, σε άλλες ταινίες, παραπονιέσαι γιατί αλλάξανε τον πρωταγωνιστή με γυναίκα… εσύ ο ίδιος έλεγες ότι θα προτιμούσες να μην το κάνανε και θα ήταν προτιμότερο να βγάλουν spin-off…

Τώρα που το κάνανε, πάμε στο ότι οι γυναίκες δεν έχουν την δύναμη…

Προσωπικά έχω βαρεθεί να διαβάζω τα παράπονα σου με συγκεκριμένη “θεματολογία” για ότι ταινία και να βγει…

δικαιολογίες άπειρες, καμία όμως δεν μπορεί να σταθεί και να αντιστρέψει την αποφύγει, πρώτα από όλα, από εσένα χαρακτηρισμού σου…

Συγνώμμη που σε έκανα να βαρεθείς, πως θα θέλεις να σε ψυχαγωγίσω; Αν εσυ βαρέθηκες μια εγώ βαρέθηκα 100. Οι πωλήσεις όμως των παιχνιδιών και των εισιτηρίων είναι ξεκάθαρα με την δική μου άποψη.

Ποιό είναι το πρόβλημα σου να πω την γνώμη μου, μόνο οι χειροκροτητές έχουν γνώμη; Ταινία δράσης είναι.

Μετά δεν μίλησα για spin-off, αλλά για διαφορετικό fransishe. Πχ. η Ana de Armas έπαιξε στο εξαιρετικά woke Ghosted πέρσι σε ρόλο παρόμοιο με αυτόν που θα παιξει στην Ballerina. Ο κόσμος δεν ασχολήθηκε. Αυτό είναι τελείως διαφορετικό απο το marketing να λέει "θυμάστε τον John Wick; Για εσάς που σας άρεσε έχουμε κάτι στο ίδιο σύμπαν". Είναι η ίδια σχέση πχ του Star Wars του πρωτότυπου με το The Acolytes, η σχέση του Ghostbusters με το Ghostbusters 2016. Μπορεί τελικά να είναι φοβερό όπως το Kill Bill, απο τις αγαπημένες μου ταινίες, θα δούμε, αλλά η ιστορία των "παρεμβάσεων" συχνά δεν είναι καλή.

50 minutes ago, AtiX said:

Χρησιμοποιείς κινητό έ; Το autocorrect σε έκανε πρόεδρο του Εδεσαϊκού.

Επεξ/σία από fast8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...