dbrillis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 37 λεπτά πριν, manolis940 είπε Δεν ξέρω για την παραπάνω αλλά στο no time to die ήταν γαμάτη! Νομίζω ότι όλοι θα θέλαμε ξεκάθαρα ο χαρακτήρας της να είναι ο γυναικείος πρωταγωνιστικός. Θα στο εξηγησω πολυ απλα. Δεν θεωρω οτι κανει "καριερα" επειδη εχει ταλεντο. Οσο για το No time to die, ειμαι απο αυτους που τα James Bond με τον Daniel Creg δεν τα καταλαβαινουν. Τους εδωσα ευκαιριες αλλα δεν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butters Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, PCharon είπε Πόσο δυνατό είναι αυτό το κοριτσάκι πια... χειρίζεται με ευκολία βαριά όπλα, κρατάει με πόρτα έκρηξη χειροβομβίδας, σταματάει άτομο που επιτίθεται με τσεκούρι σα να είναι η wonder woman κτλ. 🙄 Εσύ δηλαδή έκανες εργομετρικά στον Keanu Reeves ή feasibility analysis σε όλες τις σκηνές δράσης του John Wick; Ταινίες δράσης για pop-corn είναι. Όπως τα Shoot 'em up, Atomic Blonde, Kick-ass, Bullet train και πολλά άλλα. Εδώ βγήκε Crank 2, δεν υπάρχει λογική σε αυτές τις ταινίες. Πήραν ένα franchise και βγάζουν ταινία με μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς αυτή τη στιγμή. Αν είναι τίμιο, θα πάει καλά εισπρακτικά, αν όχι, μπορεί να πάει καλά εισπρακτικά. Για αυτό γυρίζεται αυτή η ταινία. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Αρκετές ταινίες για το χειμώνα να περάσουνε τα βραδιά μας χωρίς να πάμε στο χαζοκούτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) strong independent. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από dhm21911 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antitoxikos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Είχα αδυναμία στην Αννούλα για χάρη της μπορεί να τη δω στο σινεμά. Για την ποιότητα της ταινίας κρατάω μικρό καλάθι και θεωρώ ότι το john wick franchise ειναι πια κορεσμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 5 hours ago, PCharon said: Πόσο δυνατό είναι αυτό το κοριτσάκι πια... χειρίζεται με ευκολία βαριά όπλα, 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Θα πάνε να την δουν για επιμόρφωση οι 16 χρονες από τη Γλυφάδα , να μάθουν νέες τεχνικές ,να δουν τι δε κάνουν καλά να το βελτιώσουν κλπ .''You have to cheat '' ..... Ωραία μυνήματα .... Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Choronzoon 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, dbrillis είπε Θα στο εξηγησω πολυ απλα. Δεν θεωρω οτι κανει "καριερα" επειδη εχει ταλεντο. Οσο για το No time to die, ειμαι απο αυτους που τα James Bond με τον Daniel Creg δεν τα καταλαβαινουν. Τους εδωσα ευκαιριες αλλα δεν... Μου εξηγείς απλά ότι δεν έχεις δει την ταινία αλλά έχεις άποψη για την ερμηνεία ενός ηθοποιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, manolis940 είπε Μου εξηγείς απλά ότι δεν έχεις δει την ταινία αλλά έχεις άποψη για την ερμηνεία ενός ηθοποιού. Βλέπω υπάρχει θεμα με τις εξηγήσεις. Την εχω δει την ταινία ( No time to die) και θελω να μου δώσουν την ωρα που εχασα πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, butters είπε Εσύ δηλαδή έκανες εργομετρικά στον Keanu Reeves ή feasibility analysis σε όλες τις σκηνές δράσης του John Wick; Ταινίες δράσης για pop-corn είναι. Όπως τα Shoot 'em up, Atomic Blonde, Kick-ass, Bullet train και πολλά άλλα. Εδώ βγήκε Crank 2, δεν υπάρχει λογική σε αυτές τις ταινίες. Πήραν ένα franchise και βγάζουν ταινία με μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς αυτή τη στιγμή. Αν είναι τίμιο, θα πάει καλά εισπρακτικά, αν όχι, μπορεί να πάει καλά εισπρακτικά. Για αυτό γυρίζεται αυτή η ταινία. Απλώς κάποιοι μπορούμε να δεχτούμε το "ψέμα" μέχρι ένα σημείο. Προφανώς και υπάρχουν αρκετές ψεύτικες σκηνές δράσεις στο John Wick αλλά μέχρι ένα σημείο κάπως τις έχει σετάρει η ταινία. Η αλήθεια είναι ωραίο οι σκηνές δράσεις να είναι κάπως αληθοφανείς καθώς δείχνει ότι έχει γίνει δουλειά από πίσω για να επέλθει το τελικό αποτέλεσμα. Για όποιον έχει δει το Serenity πχ μ' άρεσε το τελικό fight γιατί ο κάθε χαρακτήρας πάλεψε με τα "ταλέντα" του τα οποία έστησε τέλεια η ταινία. Συνήθως εναντίων ενός άντρα και ιδιαίτερα μία μικροκαμομένη γυναίκα μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο της με τεχνική και όχι δύναμη. Ίσως θα ήταν καλύτερη επιλογή είτε να προσπαθεί να αποφύγει την επίθεση είτε να χρησιμοποιεί κάποιο άλλο μέσο ως υποβοήθηση. Εdit: Το παίρνω πίσω το παραπάνω. Δεν ξέρω γιατί και εμένα μου είχε δώσει την λανθασμένη εντύπωση. Ίσως επειδή κόβονται κάποια frames για να βγει πιο γρήγορο το αποτέλεσμα; Πάντως όντως το αποφεύγει το τσεκούρι και μαχαιρώνει εκείνον που της επιτίθεται δεν το σταματάει. 12 λεπτά πριν, dbrillis είπε Βλέπω υπάρχει θεμα με τις εξηγήσεις. Την εχω δει την ταινία ( No time to die) και θελω να μου δώσουν την ωρα που εχασα πισω. Θα συμφωνήσω όσον αφορά το no time to die σαν ταινία αλλά θεωρώ ότι το τέταρτο της de armas είναι ένα απ' τα λίγα καλά στοιχεία της ταινίας. Σεβαστή όμως η διαφορετική άποψη. Να συμπληρώσω βέβαια και εδώ ότι οι ταινίες John Wick όσον αφορά τους πρωταγωνιστές τους μας έχουν δείξει ότι θέλουν περισσότερο κασκαντεριλίκι παρά υποκριτικό ταλέντο. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από manolis940 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, manolis940 είπε Αυτό που κολλάει; Στη βλακεία που με δέρνει. Έγραφα από κινητό και μπέρδεψα που απάντησα τι. Ευτυχώς δεν έγραψα για μπαλαρίνες στο άλλο. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Γουστάρω! Αννούλα, ξύλο και θέαμα! Τι άλλο θέλετε ρε παιδιά; Μια χαρά δίωρο θα περάσουμε! Δεν είναι για να μάθουμε αστροφυσική η ταινία ή για να αναλύσουμε την κλιματική αλλαγή. Για να σπάσουμε πλάκα είναι. Μέσα με χίλια από εμένα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 57 minutes ago, anax111 said: Γουστάρω! Αννούλα, ξύλο και θέαμα! Τι άλλο θέλετε ρε παιδιά; Μια χαρά δίωρο θα περάσουμε! Δεν είναι για να μάθουμε αστροφυσική η ταινία ή για να αναλύσουμε την κλιματική αλλαγή. Για να σπάσουμε πλάκα είναι. Μέσα με χίλια από εμένα. Μερικοί μάλλον βλέπουν John Wick για πολεμικές τέχνες με ακρίβεια κινήσεων και Fast and Furious για εξομοιωτή τέλειας οδήγησης 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butters Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, manolis940 είπε Απλώς κάποιοι μπορούμε να δεχτούμε το "ψέμα" μέχρι ένα σημείο. Προφανώς και υπάρχουν αρκετές ψεύτικες σκηνές δράσεις στο John Wick αλλά μέχρι ένα σημείο κάπως τις έχει σετάρει η ταινία. Η αλήθεια είναι ωραίο οι σκηνές δράσεις να είναι κάπως αληθοφανείς καθώς δείχνει ότι έχει γίνει δουλειά από πίσω για να επέλθει το τελικό αποτέλεσμα. Για όποιον έχει δει το Serenity πχ μ' άρεσε το τελικό fight γιατί ο κάθε χαρακτήρας πάλεψε με τα "ταλέντα" του τα οποία έστησε τέλεια η ταινία. Συνήθως εναντίων ενός άντρα και ιδιαίτερα μία μικροκαμομένη γυναίκα μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο της με τεχνική και όχι δύναμη. Ίσως θα ήταν καλύτερη επιλογή είτε να προσπαθεί να αποφύγει την επίθεση είτε να χρησιμοποιεί κάποιο άλλο μέσο ως υποβοήθηση. Είναι exploitation, όπως είναι οι splatter ταινίες. Στο τέλος όλα αυτά είναι χορογραφίες. Κάποιες είναι αληθοφανείς (LOTR) και άλλες είναι χαβαλές (Kill Bill - Crazy 88). Παραθέτω 2 παραδείγματα που κυκλοφορούσαν την ίδια περίοδο στα σινεμά, αγαπήθηκαν εξίσου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fast8 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Hacker?pcs said: Μερικοί μάλλον βλέπουν John Wick για πολεμικές τέχνες με ακρίβεια κινήσεων και Fast and Furious για εξομοιωτή τέλειας οδήγησης Κανένας δεν μίλησε για ρεαλιστικές καταστάσεις. Αλλά α) υπάρχει σαφέστατο μειονέκτημα για μια γυναίκα μπαίνοντας σε έναν καβγά με άντρα και αν γίνει πιστευτό τις πρώτες φορές γιατί συμβαίνει καμια φορά, σίγουρα μετά απο δεκάδες μονομαχίες δημιουργείται το ερώτημα και τώρα τι στο καλό βλέπουμε. Είναι λάθος να λες αν είναι μη ρεαλιστικό για έναν άντρα, δεν πειράζει να βάλουμε και μια γυναίκα. Είναι ένα ψέμα πάνω σε ένα άλλο ψέμα, με άλλα λόγια έχει ακόμα λιγότερη πραγματικότητα για να το στηρίξεις. β) Εχουμε απλά σιχαθεί να βλέπουμε όλα τα πετυχημένα αντρικά fransiche να τα αλλάζουν σε γυναικεία. Δεν είναι γιατί υπάρχει κοινό, αλλά γιατί το ζητάει για ιδεολογικούς λόγους μια μειοψηφία. Εχει κουράσει και δεν έχει τίποτα το φρέσκο μια τέτοια προσέγγιση. Και αν δούμε απο τις προηγούμενες δουλειές της Ana de Armas (Ghosted), σχεδόν σίγουρα την διαλέξανε για ιδεολογικούς λόγους και όχι γιατι ζήτησε το κοινό ένα τέτοιο pop corn φιλμ. 1 hour ago, butters said: Είναι exploitation, όπως είναι οι splatter ταινίες. Στο τέλος όλα αυτά είναι χορογραφίες. Κάποιες είναι αληθοφανείς (LOTR) και άλλες είναι χαβαλές (Kill Bill - Crazy 88). Παραθέτω 2 παραδείγματα που κυκλοφορούσαν την ίδια περίοδο στα σινεμά, αγαπήθηκαν εξίσου. Στο πρώτο John Wick o πρωταγωνιστή σκότωσε 77 αντιπάλους, σε όλη την σειρά σκότωσε 439 άτομα σε τέσσερις ταινίες. Η Uma Thurman στα Kill Bill σκότωσε 76 άτομα. Την Uma όχι μόνο την μαχαιρώσαν, την πυροβολισαν, αλλά και την έθαψαν ζωντανή και όμως και αυτή τους εξολόθρευσε όλους. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατηγορία film όπου πετάνε την αληθοφάνεια και τις πιθανότητες. Παρόλο που και τα δυο αγαπήθηκαν, μάλιστα τα Kill Bill περισσότερο γιατί είναι Tarantino, στο Kill Bill το γεγονός ότι τα έκανε γυναίκα ήταν μια υπερβολή πάνω σε ένα ήδη υπερβολικό φιλμ. Το πρώτο sumurai/martial arts film με ζωηρά χρώματα και ατμόσφαιρα που φωνάζει μην με πάρεται σοβαρά και το John Wick υπερβολικό και σκοτεινό noir action. Τα βλέπεις με διαφορετική διάθεση αυτά τα δυο. Θα δούμε αν ειναι επιπέδου Tarantino, αλλά αμφιβάλω. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από fast8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα