Προς το περιεχόμενο

Ezviv κάμερα πρόβλημα αναπαραγωγής καταγραφών

Klausx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω δύο κάμερες Ezviz C3w Husky Air CS-CV310 720p με κάρτα μνήμης MicroSDXC Class 10 MediaRange 64GB εδώ και 3-4 χρόνια χωρίς κανένα θέμα.

Άλλαξα την μία με Ezviz H3C 2K WiFi CS-H3C-R100-1K3WKFL με κάρτα μνήμης MicroSDXC Class 10 Kingston Canvas Go! Plus 128GB και σε μερικές καταγραφές χάνει δευτερόλεπτα, π.χ. κολλάει στο 18:00:20 και πάει πηδάει στο 18:00:40  άλλες φορές πετάει διάφορα playback error, το κάνει σε μικρό ποσοστό καταγραφών γενικά. Το support μου είπε ότι φταίει η SD card τι λέτε; Να δοκιμάσω με αυτήν https://www.skroutz.gr/s/36824370/Sandisk-Extreme-Pro-microSDXC-128GB-Class-10-U3-V30-A2-UHS-I-me-antaptora-SDSQXCD-128G-GN6MA.html ; Έχει αντιμετωπίσει κάποιος το ίδιο θέμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

όχι στην ίδια κάμερα αλλα αυτό που αναφέρεις είναι λόγο της κάρτας, είτε η κάρτα δεν είναι συμβατή η μπορεί και να έχει πρόβλημα. αν θες δοκίμασε αυτη την κάρτα σε αλλη κάμερα και αν το προβλημα μεταφερθεί εκεί τοτε είσαι σίγουρος οτι φταιει η καρτα.

• Like 1

2 λεπτά πριν, panos.del είπε

όχι στην ίδια κάμερα αλλα αυτό που αναφέρεις είναι λόγο της κάρτας, είτε η κάρτα δεν είναι συμβατή η μπορεί και να έχει πρόβλημα. αν θες δοκίμασε αυτη την κάρτα σε αλλη κάμερα και αν το προβλημα μεταφερθεί εκεί τοτε είσαι σίγουρος οτι φταιει η καρτα.

Μου έστειλε το support καινούριο firmware για δοκιμή αλλά έχω την κάμερα σε δύσκολο σημείο στο μεταξύ άλλαξα το Device Message interval από 1 σε 2 λεπτά και τέλος 3 λεπτά και από τότε δεν μου έχει ξανά κολλήσει κάποια καταγραφή.

Πιστεύω το πρόβλημα είναι ότι κάνει collide Human shape alarm με το image motion alarm αφού πήγαιναν την ίδια στιγμή να γράψουν στην βιβλιοθήκη που έχει.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με τα playback errors και τα χαμένα δευτερόλεπτα στις καταγραφές της κάμερας Ezviz H3C 2K WiFi πιθανότατα οφείλεται στην απόδοση της κάρτας microSD. Η Kingston Canvas Go! Plus ίσως να μην διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις ταχύτητες εγγραφής δεδομένων της κάμερας. Η αλλαγή σε μια πιο αποδοτική κάρτα, όπως η Sandisk Extreme Pro, με καλύτερες ταχύτητες εγγραφής και ανάγνωσης (U3, V30, A2), θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα. Αυτή η κάρτα είναι πιο κατάλληλη για απαιτητική βιντεοσκόπηση και μειώνει την πιθανότητα χαμένων καρέ ή σφαλμάτων αναπαραγωγής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...