Προς το περιεχόμενο

ΤΕΧΝΙΚΟΙ (3rd party) NOVA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους,

Είπα και εγώ να γράψω απλά για να πω τον πόνο μου κάπου γιατί με την NOVA δεν βγάζεις άκρη. 

Κάνω αίτηση ΑΘΗΝΑ για FTTH 200αρα και μετά από μία normal περίοδο χρόνου έρχεται τεχνικός για την εγκατάσταση. Θα παραλείψω όλα τα τηλεφωνήματα με την NOVA και το τεχνικό τμήμα γιατί πιστευώ πως δεν υπάρχει νοήμα δεν μπορούν να κάνουν κάτι οι άνθρωποι εκεί πέρα απο το να σε διαβεβαιώνουν ότι το έχουν προωθήσει:

1ος Τεχνικός (εγκατάσταση) παρασκευή 20: Έρχεται το παλικάρι και δεν αρχίζουμε καλά. Του λέει ο άνθρωπος που ήταν στο σπίτι, να το βάλεις σε αυτό το δωμάτιο. Δεν γίνεται η απάντηση του τεχνικού γιατί εκεί που θέλετε δεν έχει μπρίζα τηλεφώνου και το router της οπτικής ίνας χρειάζεται μπρίζα τηλεφώνου για να δουλέψει και καλύτερα να το βάλουμε δίπλα στην εξώπορτα (σημείωση, χωρίς κανάλια). Σηκώνομαι να μιλήσω εγώ με τον τεχνικό να του εξηγήσω ότι δεν ισχύει αυτό που λέει αλλά τέλος πάντων επειδή τεχνικοί είμαστε μπορεί να βαριόταν ο άνθρωπος του λέω άντε βάλτο δίπλα στην πόρτα. Γενικά το πως τράβαγε την ίνα, πως φαινόταν σαν να τσακίζει σε κάποια σημεία βρώμαγε. Τέλος πάντων, τελειώνει έχουμε υπηρεσίες τέλεια, φεύγει.

Τετάρτη λοιπόν βράδυ κόβεται το ίντερνετ και μετά απο αμέτρητες προσπάθειες συνενόησης με το τεχνικό τμήμα κλείνουμε ραντεβού για παρασκευή πρωι.

2ος Τεχνικός παρασκευή 27: Έρχεται ο άνθρωπος, ευγενέστατος, βάζει το τεστεράκι του και μας λέει πως ναί έχει σπάσει η ίνα σε αυτήν την γωνία εντός του σπιτιού. Δεν είχε μαζί του εξοπλισμό οπότε φεύγει και μας λεεί θα κλείσετε ραντεβού για αύριο.

3ος Τεχνικός Σαββατο 28: Έρχεται το παλικάρι 11 το πρωί πάλι ευγενέστατος, ξεκινάει την αλλαγή της ίνας προσεκτικά, αλλά δυστυχώς λίγο πρίν φτάσει στην θέση του router, του σπάει η οπτική ίνα.. Έλα που δεν είχε άλλη μαζί του. Οπότε πάλι θα κλείσετε ραντεβού απο δευτέρα μου λένε.

4ος Τεχνικός (Ντουέτο) Κυριακη 29: Έρχεται η ομάδα κρούσης όπως ανέφεραν, ευγενέστατοι και αυτοί, μου δείχνουν πάλι το σπάσιμο, βάζουν κανάλια μέσα στο σπίτι (δεν αλλάζουν ολοκληρη την ίνα που ηταν κακοποιημένη γενικά), κόβουν λίγο πριν το σπάσιμο, patcharoun συνδέουν (ξανα τρυπάνε τον τοίχο) αλλά τέλος πάντων δουλεύει (10.30 τελείωσαν).

Ώρα 14:00 την ίδια κυριακή, κόβεται το ίντερνετ (Σε ώρα που ήμουν μόνος σπίτι και σε δωμάτιο καμία σχέση με την θέση της οπτικής). Τεχνικός πάλι ραντεβού αύριο. αναμένουμε.

Αυτό τώρα συμβαίνει γενικά με το 3rd party ή έκατσε σε εμένα η μπίλια με τους τεχνικούς?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eκατσε σε σενα. Εμενα απο οταν εκανα την αιτηση για την οπτικη , σταλθηκε το ρουτερ με courier και μετα απο 1-2 μερες ηρθε ο τεχνικος. Δυο παλικαρια , ο ενας ηταν ο αρχηγος , ο αλλος κουβαλουσε τα εργαλεια/καναλια/ινες κλπ. Του λεω που θελω την οπτικη ινα , που δεν ηταν κατι παραλογο , 1,5 μετρο απο την εισοδο , εκει που ειχα ηδη το vdsl ρουτερ. 

Τραβηξε διακλαδωση απο την οπτικη στον κοινοχρηστο , τρυπησε τρυπα πανω απο την πορτα για να την φερει μεσα , εκοψε και καρφωσε καναλια , περασε την οπτικη , εκοψε/εραψε την ινα εκει στο πριζακι στο τσακ μπαμ , συνέδεσε το ρουτερ , τεσταρε οτι παιζουν οι υπηρεσιες , εκανε speedtest με το κινητο του , υπεγραψα το δελτιο που ειχε μαζι του και σε 45 λεπτα ειχε φυγει και ολα δουλευουν στην εντελεια απο τοτε μεχρι και σημερα. 

Με λιγα λογια το παλικαρι ηξερε τι επρεπε να κανει και πως να το κανει σωστα και βελτιστα , χωρις χρονοτριβες. Αυτο δεν παει να πει οτι ολοι οι τεχνικοι ειναι ετσι ... για αυτο ειπα οτι εκατσε σε σενα να μαλακιστουν οι τεχνικοι , ειδικα ο 1ος , γιατι απο την δικη του δουλεια ξεκινησαν τα προβληματα. Βεβαια και ο αλλος που δεν ειχε αλλη ινα μαζι του , αδικαιολογητος.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ηταν ετοιμη για την ενωση της wind με nova σε κοινο database/τμηματα...καταργησε το τμημα τεχνικων π ανηκαν στην εταιρεια κ τα εδωσε ολα σε εργολαβους..οι εργολαβοι θα βρουν 2 3 νεους κ θα τους στελνουν δεξια αριστερα.. αυτο ισχυει κ στις αλλες εταιρειες..

Χρειαζεται πριζα τηλ αν θες κ 2ο τηλ σε αλλο χωρο.. γ μενα καλυτερη επιλογη ειναι το μοντεμ να μπει ακριβως μεση σπιτιου ωστε να μην χρειαζονται extender...υπαρχει slim ethernet κ το πας οπου θες..ακομη καλυτερα αν εχει ψευδοροφη ή κορνιζα γ κρυφο φωτισμο

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...