Bill1933 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα, είμαι εντελώς αρχάριος σε wordpress και woocommerce. Θέλω να ξεκινήσω ένα μικρό eshop, έχω ήδη δημιουργήσει μία σελίδα με το wordpress και έχω εγκαταστήσει το woocommerce. Μετά από ώρες παρακολούθησης ανάλογων βίντεο, ολοκλήρωσα την παραμετροποίηση τού woocommerce. Επίσης από ότι έχω καταλάβει θα πρέπει να πάρω τους κωδικούς εμπόρου από την τράπεζά μου για να ενεργοποιηθεί και η πληρωμή μέσω καρτών και paypal. Ας πούμε ότι όλα καλά μέχρι εδώ. Η βασική ερώτηση αφορά την έκδοση παραστατικού μετά την ολοκλήρωση τού checkout από κάποιον πελάτη. Μέχρι σήμερα που δεν είχα eshop, ο πελάτης έκανε την παραγγελία, πλήρωνε με κατάθεση στην τράπεζα και τού έκοβα απόδειξη λιανικής μέσα από μία εικονική ταμειακή (emblemtamiaki) η οποία αυτόματα έστελνε τα στοιχεία στο mydata. Μπορώ να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο και όταν υπάρχει eshop; Κάποια προγράμματα διασύνδεσης woocommerce με την εικονική ταμειακή είναι πανάκριβα και δεν μπορώ να διαθέσω από την αρχή τέτοια ποσά. Άρα μπορώ να συνεχίσω να κόβω το παραστατικό "χειροκίνητα" όπως έκανα μέχρι τώρα;
CyberCr33p Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Ναι συνεχίζεις κανονικά με τον τρόπο που εκδίδεις τώρα τα παραστατικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα