anrim27 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Πριν έναν μήνα περίπου, άρχισαν να μου έρχονται email ότι παρατηρήθηκε ύποπτη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας στο instagram, μια από το Μαροκο, μια απο το Κογκο,απο Αιγυπτο,.....κτλ. Επειδη τα email ερχονταν αραια και που δεν εδωσα πολυ σημασια. Πριν καμια εβδομαδα κατάλαβα ότι όλοι οι κωδικοί που είναι αποθηκευμένο στον λογαριασμό μου στον chrome έχουν σβηστεί (ευτυχώς δεν είχα κωδικούς τραπέζης εκει). Αφού άλλαξα κωδικούς email και νόμιζα ότι ξεμπερδεψα, βλέπω ότι κάθε κωδικος που αποθηκεύω ξανά στον λογαριασμό μου google, μετά από λίγες ημέρες ξανασβηνετε. Τι γινεται; (Επίσης, ενεργοποιησα το 2FA στο instagram και μου έρχεται sms στο κινητο π.χ από +306983938929. Καθε φορα που ζηταω καινουργιο sms, μου ερχεται μηνυμα απο παρομοιο αποστολεα.Είναι φυσιολογικο; Εντωμεταξύ για το instagram δεν με ενδιαφέρει καθόλου, ας το κλέψουν. Δεν έχω τπτ εκεί.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 18 λεπτά πριν, anrim27 είπε Πριν έναν μήνα περίπου, άρχισαν να μου έρχονται email ότι παρατηρήθηκε ύποπτη δραστηριότητα στον λογαριασμό σας στο instagram, μια από το Μαροκο, μια απο το Κογκο,απο Αιγυπτο,.....κτλ. Επειδη τα email ερχονταν αραια και που δεν εδωσα πολυ σημασια κακως. τα μαιλ ανεφεραν συνδεση ή μονο προσπαθειας συνδεσης? Εχει διαφορα. Γτ και εγω ειχα προσπαθεια αλλα δεν ασχοληθηκα, γτ δεν ειχαν τον κωδικο. Αν πχ σου ερχοταν καποιο 2fa, τοτε ναι ηξεραν τον κωδικο αλλα δεν μπορουσαν να βρουν και το 2fa 18 λεπτά πριν, anrim27 είπε Αφού άλλαξα κωδικούς email και νόμιζα ότι ξεμπερδεψα, βλέπω ότι κάθε κωδικος που αποθηκεύω ξανά στον λογαριασμό μου google, μετά από λίγες ημέρες ξανασβηνετε. Τι γινεται; Μαλλον πλεον παιζει θεμα με την αποθηκευση στον λογαριασμο σου. Δοκιμασε να πας να κανεις εσυ προσθηκη τον κωδικο https://passwords.google.com 20 λεπτά πριν, anrim27 είπε (Επίσης, ενεργοποιησα το 2FA στο instagram και μου έρχεται sms στο κινητο π.χ από +306983938929. Καθε φορα που ζηταω καινουργιο sms, μου ερχεται μηνυμα απο παρομοιο αποστολεα.Είναι φυσιολογικο; Εντωμεταξύ για το instagram δεν με ενδιαφέρει καθόλου, ας το κλέψουν. Δεν έχω τπτ εκεί.) ναι φυσιολογικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Βλέπω τωρα τα email και λενε ότι έγινε σύνδεση από αυτά τα μέρη, όχι προσπάθεια απλώς. Το 2fa όμως, δεν το είχα ενεργοποιημενο τότε. Πριν 2 ή 3 ημερες το ενεργοποιησα. Είναι φυσιολογικό όμως ο αποστολεας του, να είναι ένας τέτοιος αριθμος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 43 λεπτά πριν, anrim27 είπε Είναι φυσιολογικό όμως ο αποστολεας του, να είναι ένας τέτοιος αριθμος; Ναι ειπαμε, ειναι φυσιολογικο. 43 λεπτά πριν, anrim27 είπε Βλέπω τωρα τα email και λενε ότι έγινε σύνδεση από αυτά τα μέρη, όχι προσπάθεια απλώς. Οποτε εισαι τυχερος που ακομα εχεις προσβαση. Οπως λες, μαλλον δεν βρηκαν κατι αξιο για να αλλαξουν κωδικους. Για το g account, να εχεις και authenticator, και επιβεβαιωση μεσω καποιας ηδη συνδεδεμενης συσκευης. Ειναι το μοναδικο account που εχει σημασια, οποτε θελει και αρκετη ασφαλεια. Οσο για την αποθηκευση, οπως ειπα δοκιμασε να προσθεσεις εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Η παραθεση για το "Ναι, φυσιολογικο"δεν φαινόταν προηγουμένως και δεν σε έπιασα. Για το google account νομίζω πως έχω 2fa, θα το ελέγξω ξανά. Σχετικά με τους κωδικούς, πατώντας στο link που έγραψες εμφανίζονται 2 κωδικοί που αποθήκευσα εχθές βράδυ. Να δούμε για πόσο όμως. Μήπως γίνεται κάποιος συγχρονισμός και σβήνονται; Θα δούμε. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από anrim27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
militarist Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν κάνεις κανένα format λέω γώ να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει τπτ στον υπολογιστή; Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από militarist 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Έλεγα να το αποφύγω αλλά, όπως φαίνεται, πρέπει να γίνει. Όχι φορματ ακριβώς. Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων θα κάνω σε smartphone και tablet. Το PC το έχω χρησιμοποιήσει ελαχιστα τον τελευταίο καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα