Samak92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σας! Νέο μέλος εδώ. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του opel astra 1.5 diesel 122ps 2020 μοντέλο εισαγωγή από Γερμανία! Εχω βρει αρκετά η αλήθεια είναι! Όσο να ναι είναι μια τολμηρή κίνηση καθώς έχω ακούσει πολλά! Υπάρχουν άτομα εδώ που έχουν πάρει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από Γερμανία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Γενικα ολα απο Γερμανια εχουν φαει αλατια με το κιλο. Επισης το μοτερ του ειναι πολυ αναξιοπιστο. Ποσα χιλιόμετρα εχει και σε τι τιμη θα το παρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Samak92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, kostas_anes είπε Γενικα ολα απο Γερμανια εχουν φαει αλατια με το κιλο. Επισης το μοτερ του ειναι πολυ αναξιοπιστο. Ποσα χιλιόμετρα εχει και σε τι τιμη θα το παρεις; Όσα έχω βρει έχουν μέχρι 100000 χλμ. Και η τιμή τους είναι μέχρι 11000 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Samak92 είπε Όσα έχω βρει έχουν μέχρι 100000 χλμ. Και η τιμή τους είναι μέχρι 11000 ευρώ Τα έχεις βρει Ελλάδα ή Γερμανία; Πολλά προβληματα ακούγονται για το σύστημα AdBlue. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Samak92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τα έχεις βρει Ελλάδα ή Γερμανία; Πολλά προβληματα ακούγονται για το σύστημα AdBlue. Όλα στην Γερμανία τα έχω βρει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannos13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μακριά από Astra K με τον 1.5 diesel Χτυπάνε πολύ εύκολα στρόφαλο. Έχει αναφερθεί και στο Opel-Club Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από giannos13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Τα έχεις βρει Ελλάδα ή Γερμανία; Πολλά προβληματα ακούγονται για το σύστημα AdBlue. Για adblue δεν εχω ακουσει να βγαζει προβληματα, μηπως μπερδευεσαι με το 1.5 dci? 8 λεπτά πριν, giannos13 είπε Μακριά από Astra K με τον 1.5 diesel Χτυπάνε πολύ εύκολα στρόφαλο. Έχει αναφερθεί και στο Opel-Club Συν τα προβληματα με την καδενα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikhailBakurin Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Tα corsa του 18-20 που έχουν κι αυτά 1500άρη και τα βρίσκει κανείς σε τιμή-τυρόπιτα (10-12κ με 50-60κ χλμ), είναι αξιόπιστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
INFLUENCER Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μην μπλεκεις με OPEL.... Φερε ενα BMW με τον diesel 1.5 και EURO 6 Εχω 10,5+ χρονια (απο new) το BMW 116d Efficient Dynamics με τον 1.600 cc και εχω κανει 240.000 χλμ και δεν εχω αλλαξει ουτε βιδα στο αμαξι. Ουτε μπαταρια. Με 9 αλλαγες λαδιων, με την 10ατη στα 250.000 χλμ. Δεν καιει σταγονα λαδι, κανενα θεμα με dpf. Σκυλος! Καρφωνεις 6η και με 2.500 στροφες εισαι στα 160+ χλμ! AD BLUE δεν εχει γιατι ειναι Euro 5. Στα 130 χλμ με 2.000 στροφες για 22 km, στα 3,7 λιτρα / 100 χλμ με clima. Οποιος θελει να με κοντραρει τα λεμε στην Αθηνων - Λαμιας! 😁 Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από INFLUENCER 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα