Mhlogiatros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Kαι οποιος το αγορασει με τιμολογιο και δε του δουλευει να παει να το καταγγειλει ε ? Με CD ειχαν το παλιο της μουγκαφον απο τοτε και πως μπαινει εξαποστεσεως - γιατι δε βρισκω τη τρυπα στο κινητο μαστορα ? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koopas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Α ρε Κυριακή, έγινες η νέα Παρασκευή! Καλά, δεν σου έφτανε ολόκληρη ιστορία με predator, πιστεύεις ότι αυτά γίνονται έτσι απλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, Atmampoika είπε Καλησπέρα ομάδα θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αυτήν την εταιρεία και το συγκεκριμένο πρόγραμμα που προσφέρει έναντι κάποιον χρημάτων αν όντως λειτουργεί και υσχει όλα όσα σου προσφέρουν εδώ η επωνυμία και αυτό που προσφέρει: hacked gr Ξέχνα τη. Τι ασχολείσαι? Βρες κάποια άλλη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση poulinos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Λύση Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 11 hours ago, Atmampoika said: Καλησπέρα ομάδα θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς αυτήν την εταιρεία και το συγκεκριμένο πρόγραμμα που προσφέρει έναντι κάποιον χρημάτων αν όντως λειτουργεί και υσχει όλα όσα σου προσφέρουν εδώ η επωνυμία και αυτό που προσφέρει: hacked gr παρατα το .και θα βρειτε και οι 2 την χαρα σας. αν ειναι να ψαχνεις κινητο το εχεις χασει το παιχνιδι εδω και καιρο. απλα με παραξενευει που δεν ειδα το συνηθισμενο. Δεν το θελω για μενα αλλα για ενα φιλο μου θα σου δωσουν ενα προγραμμα και θα σου πουν καντο εγκατασταση στο κινητο του ατομο που θες να παρακολουθησεις. και ο υποψηφιος αγοραστης νομιζει οτι απλα δια μαγειας οτι χωρις να κανει τιποτα στο target phone θα εχει προσβαση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atmampoika Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, micos000 είπε Νομίζω ότι η απάντηση είναι "Δεν ξέρουμε" και μπορούμε με ασφάλεια να προσθέσουμε "Αν το κάνεις πες μας τα αποτελέσματα". Ναι φίλε μου θα το κοιτάξω και θα σας πω 2 ώρες πριν, poulinos είπε παρατα το .και θα βρειτε και οι 2 την χαρα σας. αν ειναι να ψαχνεις κινητο το εχεις χασει το παιχνιδι εδω και καιρο. απλα με παραξενευει που δεν ειδα το συνηθισμενο. Δεν το θελω για μενα αλλα για ενα φιλο μου θα σου δωσουν ενα προγραμμα και θα σου πουν καντο εγκατασταση στο κινητο του ατομο που θες να παρακολουθησεις. και ο υποψηφιος αγοραστης νομιζει οτι απλα δια μαγειας οτι χωρις να κανει τιποτα στο target phone θα εχει προσβαση.... Για να το λες αδερφέ μου μάλλον κάτι θα ξέρεις η κάτι θα έχουν πάρει τα αυτιά σου..Όπως και να έχει καλά το κατάλαβες φίλε μου είναι για ενδοοικογενειακής κατάστασης προσωπικηςτο ζητημα-ερωτηση και πάλι για καλό σκοπο και όχι για να στοχεύσω κάπου..Σας ευχαριστώ γενικότερα όλους για την διακριτικότητα σας επάνω στο συγκεκριμένο Θέμα όπου αφορά μια απλή επιβεβαίωση το ερώτημα μου και όχι σκόπιμες πληροφορίες για το πρόγραμμα και το πώς θα ανοίξουμε τα μάτια σε κάποιους ξεροκέφαλους- επιτιδιους εις βάρος άλλων.. ευχαριστώ πολύ και πάλι εύχομαι να προλάβω να σας δώσω απάντηση για να κλείσει και το θέμα χωρίς πολλές γκλαμουρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakost Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Φίλε αντί να ψάχνεσαι μόνος σου πλήρωσε ένα ντετέκτιβ (ιδιωτικό ερευνητη) και θα σου βρει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί. Και θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ευρήματα και σε δικαστήριο αν φτάσουν εκεί τα πράγματα Φίλε αντί να ψάχνεσαι μόνος σου πλήρωσε ένα ντετέκτιβ (ιδιωτικό ερευνητη) και θα σου βρει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί. Και θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ευρήματα και σε δικαστήριο αν φτάσουν εκεί τα πράγματα Φίλε αντί να ψάχνεσαι μόνος σου πλήρωσε ένα ντετέκτιβ (ιδιωτικό ερευνητη) και θα σου βρει απαντήσεις σε ότι σε απασχολεί. Και θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ευρήματα και σε δικαστήριο αν φτάσουν εκεί τα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 15 hours ago, Atmampoika said: Αυτό ακριβώς αυτό ρωτάω παιδιά αν όντως σου δίνει αυτό που θα πληρώσεις....και δεν είναι απάτη ... Επιμενεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 15 ώρες πριν, Atmampoika είπε Αυτό ακριβώς αυτό ρωτάω παιδιά αν όντως σου δίνει αυτό που θα πληρώσεις....και δεν είναι απάτη ... Κι αν είναι απάτη τι θα τους κάνεις; Τους ξέρεις; Αν σου δώσουν ψεύτικα στοιχεία όπως αυτά εδώ από το 2022 τι θα κάνεις; Θα πας στην αστυνομία και θα πεις "ήθελα να παρακολουθήσω το κινητό του τάδε και με κορόιδεψαν"; https://www.hacked.gr/demo (κλείδωσε και το άλλο με το φλυτζάνι γ@μωτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μάλλον κάποιος το προσπάθησε ήδη... 😨 Και στο WhoIs είναι hidden τα στοιχεία τους. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 21 hours ago, alejsalonica said: Ρωτάει ό άλλος αν είναι απάτη μια υπηρεσία παράνομη... Και τα πειρατικά IPTV με Cosmote/Nova είναι παράνομα αλλά έχει διαφορά αν κάποιο το πληρώσεις και δεν βλέπεις και άπλα σου έκλεψαν τα λεφτά άρα είναι άπατη και αν πληρώνεις και βλέπεις πειρατικά συνδρομητικα άρα ΔΕΝ είναι απάτη, αυτό ρωτάει ο OP. Απλά αν είναι απάτη και του κλέψουν τα λεφτά μην περιμένει νόμιμη υποστήριξη Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από Hacker?pcs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
great Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Μα τι ρωταει ο κόσμος, εχουμε ξεφύγει. Τοση αφέλεια και μετα απορουμε για το οτι το παιδακι 14 χρονων εδωσε τα λεφτα για το "η μανα σου χτύπησέ κάποιον" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warewolf Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Εγώ πάντως με το που έψαξα τη σελίδα: Spoiler Βάλτε ένα antivirus που διαθέτει ειδοποιήσεις για τις ύποπτες ιστοσελίδες, θα σας βοηθήσει να έχετε μια πρώτη ένδειξη πως κάτι δεν πάει καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, micos000 είπε Μάλλον κάποιος το προσπάθησε ήδη... 😨 Και στο WhoIs είναι hidden τα στοιχεία τους. Πάντα θα υπάρχει κάποιος πιο χαζός.Ή και περισσότεροι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 10 hours ago, Atmampoika said: Ναι φίλε μου θα το κοιτάξω και θα σας πω Για να το λες αδερφέ μου μάλλον κάτι θα ξέρεις η κάτι θα έχουν πάρει τα αυτιά σου..Όπως και να έχει καλά το κατάλαβες φίλε μου είναι για ενδοοικογενειακής κατάστασης προσωπικηςτο ζητημα-ερωτηση και πάλι για καλό σκοπο και όχι για να στοχεύσω κάπου..Σας ευχαριστώ γενικότερα όλους για την διακριτικότητα σας επάνω στο συγκεκριμένο Θέμα όπου αφορά μια απλή επιβεβαίωση το ερώτημα μου και όχι σκόπιμες πληροφορίες για το πρόγραμμα και το πώς θα ανοίξουμε τα μάτια σε κάποιους ξεροκέφαλους- επιτιδιους εις βάρος άλλων.. ευχαριστώ πολύ και πάλι εύχομαι να προλάβω να σας δώσω απάντηση για να κλείσει και το θέμα χωρίς πολλές γκλαμουρες... Ας πιασουμε και το σοβαρο κομματι περα απο τα αστεια. Δεν υπάρχει δια μαγειας τροπος για να μπεις στο κινητο,Pc εκτος αν κάποιος εκμεταλευτει exploit για να μπει χωρις να εχει φυσικη προσβαση στην συσκευη. και σιγουρα αυτος που μπορει να το κανει δεν θα σηκωνε site οτι παρεχουμε αυτην την υπηρεσια. Τα περισσότερα γίνονται με το να κανεις εγκατασταση ενα προγραμμα καποια στιγμη που ο αλλος χρηστης δεν θα βλεπει. Παμε στην περιπτωση του Pc που ολα ειναι λιγο πιο easy διοτι συνηθως εχεις admin προσβαση. θα πρεπει καποιος να περασει το προγραμμα αφου πρωτα απενεργοποιησει antivirus και βαλει στο exclude το προγραμμα αυτο. Δυσκολα θα βρεις εκδοση προγραμματος που δεν την βρισκει το antivirus. Παμε στο κινητο.εδω ολα ειναι πιο δυσκολα διοτι το κινητο δεν ειναι Full admin εκτος αν ειναι root και δεν θα σε αφησει να τρεξεις apk ετσι απλα.οποτε ολα γινονται αρκετα πιο δυσκολα. Στην καλύτερη θα χρειαστει να στειλεις ενα αρχειο στο ατομο που θες να εχει προσβαση και αυτος να το ανοιξει το αρχειο επειδη σε εμπιστευεται.και βεβαια και στο κινητο και στο Pc θα βαρεσει antivirus και ολο κατι θα βαρεσει. απο εκει και περα. αν το κανεις σε ενα χ ατομο οποιο και αν ειναι αυτο και το αλλο ατομο μαθει οτι το εκανες πχ να το κανεις στην κορη σου τοτε αυτοματως εχει απλα εχει γκρεμιστει ολη η εμπιστοσυνη αλλα εχει σκασει βομβα μεγατονων. αν αφορα σχεση το ειχα ληξει κατευθειαν αν ηταν να μου μπαινουν ψυλλοι στα αυτια απο το να καθομαι να ψαξω τι εχει γινει. Οταν φτασεις σε σημειο να μην εμπιστευεσαι το αλλο ατομο εχουν χαθει απλα τα παντα (και απλα δεν το εχετε δεχτει ή δεν το εχει δεχτει ο ενας απο τους δυο). Οπότε δια μαγείας δεν θα μπεις σε ενα κινητο ή σε ενα pc οπωςκαταλαβαινεις. Γιατι αν ηταν να γινεται τοσο ευκολα τοτε θα πρεπε να ειχε κλεισει η google κτλ. Σχετικά με το PC αντε να το πω και αυτο το ξερω απο πρωτο χερι. Πως το ξερω? Πριν καμια 15 χρονια ειχα βοηθησει μια φιλη που ειχε φυσικη προσβαση στο pc του αγοριου της να του εγκαταστησει Keylogger. ΤΟ antivirus θα το εβρισκε οποτε το προγραμμα επρεπε να μπει σε exclude και μετα να γινει η εγκατασταση. Αν ο αλλος ηξερε πραγματα θα μπορουσε να δει οτι ειναι σε Exclude αλλα δεν πηγε ποτε το μυαλο του οτι θα του εκανε κατι τετοιο. Οποτε οταν ο αλλος ελειπε για λιγο του εβαλε το Keylogger και μετα απλα ειχε προσβαση στα παντα.και που πλεον και αυτο ειναι δυσκολακι γιατι παιζουν και 2fa. Σε κινητα απλα πολλα προγραμματα που ειναι παραξενα δεν θα τρεξουν λογω οτι δεν ειναι το κινητο Root. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα