Gingerbread Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Ο ανιψιός την έχει δει ότι θέλει να πάει στον στρατό (στρατιωτική σχολή εννοώ). Σκέφτηκα να του πάρω κάποιο σχετικό δώρο, μάλλον κάποιο βιβλίο έλεγα. Έχει κανείς σας κάποια πρόταση; Έχω βρει αυτή την λίστα με βιβλία https://www.bibliohora.gr/40/1/Κατηγορία/480/Στρατός ο ίδιος είμαι φουλ άσχετος (btw σε λίγο θα μπω ο ίδιος φαντάρος). Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση την ακούω.
panagiotis54 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 https://www.amazon.com/Excellent-Reasons-Not-Join-Military/dp/1595580662 10 1 2
giwrgostr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2024 Εμένα στο πλοίο που εκανα τη θητεια μου μου έδωσαν δώρο ένα σετ στυλό και μπρελόκ με προπέλα. Υποθέτω θα υπάρχει κάτι παρόμοιο και με θέμα που ταιριάζει στον στρατό ξηράς.
jimakos00 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Για ποιο λόγο να του δώσεις κάποιο δώρο για τον στρατό; Για να τον αποτρέψεις να πάει; Για να ενημερωθεί για κάτι; Για να το έχει όταν θα είναι μέσα στον στρατό; 2
xsterg Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2024 σουγιας. ΤΟ δωρο ειδικα εαν ειναι καποια μαρκα.
panagiotis54 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 ρε πατε καλα ή να βαλω τις φωνες??? το βιβλιο το προτεινα για πλακα!!! αν το παιδι θελει πραγματι να ακολουθησει αυτο το μονοπατι, που οκ δεν συμφωνω με την επιλογη εγω προσωπικα, αλλα απο την αλλη εγω ειμαι φλωρος και πηγα και εγινα γραφιας οκ 😛 τεσπα, αν πραγματι αυτο θελει....σαφως πρεπει να δωσεις κατι πρακτικο θεωρω, πχ τα αρβυλα σου @@@ τα ποδια, για μενα ηταν τεραστιο προβλημα, υπαρχουν ομως και καλα που μπορεις να αγορασεις σε μαγαζια με στρατιωτικα...αν θες σε βιβλιο θυμαμαι σε μια εκπαιδευση μας παρουσιασαν ενα βιβλιο για survival στην αγρια φυση, πινεις νερο απο κορμους δεντρων, που πρεπει να κατσεις αν πεσεις απο αεροπλανο και γενικα τετοια που μπορει να ενδιαφερουν καποιον με αυτο το mindset.
lector Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2024 Οταν μπεις ο ιδιος φανταρος, θα καταλαβεις γιατι δεν πρεπει να ενθαρρυνεις τον ανιψιο σου να παει εκει μεσα. Καντου δωρο μερικες συνεδριες αν το κρινεις απαραιτητο. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα