Προς το περιεχόμενο

Λιγη βοηθεια για cd/dvd data recovery!!!

Cleric

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην σορυ που ποσταρω χωρις να ψαξω προηγουμενα ποστ αλλα πιεζομαι χρονικα....

Στο ζουμι τωρα... Πως μπορω να ανακτησω δεδομενα απο cd ή dvd που εχουν προβλημα αναγνωσης?

Ειχα κανει backup καποια σημαντικα αρχεια για μενα σε dvd , κυριως προσωπικες φωτογραφιες και καποιες εφαρμογες και μετα την εγγραφη το προγραμμα μου λεει οτι η διαδικασια ολοκληρωθηκε με επιτυχια.... Ετσι εγω προχωρησα σε φορματ που σχεδιαζα να κανω μερικες μερες νωριτερα, αλλα μετα την εγκατασταση του λειτουργικου δεν μπορουσα να ανοιξω ολους τους φακελους απο το dvd. Μετα μπηκα στο ιντερνετ και πηγα στη σελιδα της εταιριας του dvd-recorder και κατεβασα firmware update οπου ειδα οτι διορθωνει καποια προβληματα σχετικα με το προβλημα μου αλλα ηταν πλεον αργα...

Μπορω να κανω τιποτα για να ανακτησω τα δεδομενα μου? αν οχι ολα τουλαχιστον ενα μερος απο αυτα?

:cry:

Δημοσ.

1) Αν η εγγραφή είχε ολοκληρωθεί σωστά πιθανόν να μην είναι τόσο καλή μάρκα το δισκάκι και το DVDrom σου να δυσκολεύεται να το διαβάσει.

Δοκίμασε να το καθαρίσεις λίγο και αν δε διαβαστεί και πάλι δοκίμασε σε κάποιο DVDreader φίλου.

2) Αν η εγγραφή δεν έγινε σωστά τότε ό,τι και να κάνεις είναι μάταιο αφού αν κάποια δεδομένα δε γραφτηκαν πώς να ανακτηθούν?

(*) Γι' αυτό πάντα μετά από κάθε εγγραφή checkάρουμε αν διαβάzονται τα δεδομένα (με διάφορα προγραμματάκια τύπου "cdcheck" .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...