gogas23 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα , έχει βάλει κανείς το iOS 18 σε iPad ? Και αν ναι δημιουργεί όπως λένε θέματα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koutsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 56 λεπτά πριν, gogas23 είπε Καλησπέρα , έχει βάλει κανείς το iOS 18 σε iPad ? Και αν ναι δημιουργεί όπως λένε θέματα ; Τι θέματα δημιουργεί; 🤔 δεν είδα κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Και εμένα δουλεύει μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Εγω το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι οτι καμια φορά δεν πιάνει το touch σε κάποια σημεία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Στις 29/9/2024 στις 12:30 ΠΜ, gogas23 είπε Καλησπέρα , έχει βάλει κανείς το iOS 18 σε iPad ? Και αν ναι δημιουργεί όπως λένε θέματα ; Κανένα θέμα δεν έχει μια χαρά είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 29/9/2024 στις 12:30 ΠΜ, gogas23 είπε Καλησπέρα , έχει βάλει κανείς το iOS 18 σε iPad ? Και αν ναι δημιουργεί όπως λένε θέματα ; σε πολυ λιγες συσκευες σε iPad Pro M4 https://www.macrumors.com/2024/09/20/apple-working-to-fix-ipados-18-m4-ipad-pro-issue/ ετσι & αλλιως βγαινει νεα ενημερωση για iPad/iPhone 18.0.1 συντομα https://www.macrumors.com/2024/09/26/apple-preparing-ios-18-0-1/ Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zourman1981 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ναι ίσως να παίζει ρόλο τι συσκευή έχεις Τώρα με γενικότητες απαντάμε γενικά Κάποιο link που να λέει για τα θεματα που λένε ? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου από zourman1981 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Στις 29/9/2024 στις 9:53 ΠΜ, arxontas2323 είπε Εγω το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι οτι καμια φορά δεν πιάνει το touch σε κάποια σημεία Βγήκε νέα ενημέρωση iPadOS https://www.macrumors.com/2024/10/03/apple-ipados-18-0-1-m4-ipad-pro/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δε θα πρεπει να εχεις κανενα θεμα με την 18.0.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qrstuv Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γεια σας, έχω ένα θέμα με το iPad 8 πρώτη φορά. Είναι 32 GB χωρητικότητας και δεν χωράει η έκδοση 18.0.1 να κάνει την αναβάθμιση. Έχω λοιπόν 15,3 GB ελεύθερα και μετά την λήψη της έκδοσης δεν προχωράει η εγκατάσταση/αναβάθμιση. Τώρα κατεβάζω πάλι την 18.0.1 και επανέρχομαι. Τι μπορώ να κάνω για αυτό; Έχω σβήσει σχεδόν όλες τις εφαρμογές από το App Store που χρησιμοποιώ - αν και δεν θα πρεπε γιατί τις χρησιμοποιώ - δύο τρεις εφαρμογές είναι συν έκανα προσωρινά απεγκατάσταση εφαρμογές του iPad για να απελευθερώσω χώρο. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από qrstuv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qrstuv Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Έκανα επαναφορά (από το iCloud) και update στην 18 μέσα από το MacBook και το πήρε. Κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aces Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Στις 4/10/2024 στις 10:03 ΠΜ, aces είπε Βγήκε νέα ενημέρωση iPadOS https://www.macrumors.com/2024/10/03/apple-ipados-18-0-1-m4-ipad-pro/ Στις 4/10/2024 στις 10:11 ΠΜ, hliastsek είπε Δε θα πρεπει να εχεις κανενα θεμα με την 18.0.1 ολα οκ με την 18.0.1 σε iPad Pro M4 (περασε και η εβδομάδα που κανει Indexing μετα απο νεες ενημερωσεις) Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου από aces Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα