pant13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Έγιναν οι τηλεοράσεις έξυπνες και εμεις ηλιθιοι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ares225 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, coffeex είπε Idiocracy 😅 Πόσο μπροστά η ταινία….. τρομερή. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από ares225 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εμένα η απορία μου είναι πως γίνεται να είναι τόσο χαζοί οι διαφημιζόμενοι δεδομένου ότι το 99,9999% αυτών τσάμπα λεφτά δίνουν καθώς το conversion rate είναι πάτος. Έχω άπειρα παραδείγματα από μαγαζιά που δεν έχουν καν facebook και πάνε τάπα. 9 ώρες πριν, xristos97 είπε Υπαρχει κανενας που δινει σημασια στις διαφημισεις; Παντα οταν θελω να ψωνισω κατι κανω μια μικρη ερευνα και οι διαφημισεις δεν παιζουν κανενα ρολο σε αυτο. Μονο οταν ημουν μικρο παιδακι με "τραβουσαν" περισσοτερο οι διαφημισεις. Και ναι και οχι. Υποσυνείδητα σε οδηγούν σε αγορά που δεν θα έκανες υπό άλλες συνθήκες. 6 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Οποτε να μην αγοράζουμε τίποτα. Να επιστρέψουμε στην εποχή των σπηλαίων η όπως ζουνε οι νομάδες στην έρημο με ελάχιστα αγαθά. Ας μην υπερβάλουμε. Τώρα για τα υπόλοιπα, τρόποι για να το αποφύγουμε θα βρεθούν σίγουρα. ... Σιγά που θα γυρίσουμε στην εποχή των σπηλαίων επειδή δεν αγοράζουμε όσους μας πρήζουν τα... με τις διαφημίσεις. Εγώ το εφαρμόζω χρόνια και πλέον σπάνια αγοράζω επώνυμα προιοντα στο supermarket. Ανοιχτό μυαλό και μάτια να έχεις θα καταλάβεις πόσο δεν αξίζει να δώσεις 2 ευρώ για ένα πακέτο μακαρόνια όταν με 1,20 έχει ίδιας ίσως και καλύτερης ποιότητας. Για να μην το κουράζουμε, διαφημίσεις σε τηλεόραση δεν μπαίνω καν σε συζητήσεις. Τόσο αστείο (και ασήμαντη συσκευή) το βρίσκω που απλά θα την πετάξω και θα πάρω μια πιο παλιά ή και καθόλου, αφού τσάμπα την έχω. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από atypicalcoder 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiorgosT Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Τραγικό αλλά αναμενόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, logistoulis είπε που είναι ο κρατισμός της ΕΕ όταν τον χρειάζεσαι; Άμα πληρώνεται ο φόρος δεν μπορούν να πουν τίποτα 10 ώρες πριν, vsterg είπε Τελικά θα ρουταρουμε τις τηλεοράσεις όπως πολύ σωστά είπε κάποιος εδώ... Πριν δυο χρόνια, είχα την ανάγκη για την επεξεργασία εικόνας σε μοντορ μεγαλύτερο απο 27 ίντσες και ανάλυση 4Κ. Αφού λοιπόν γύρισα όλα τα μαγαζιά βλέποντας μόνιτορ για gaming που δεν μου έκαναν και αφού έψαξα πολύ στο ιντερνετ, αγόρασα τελικά μια 48 αρα τηλεόραση OLED Της LG. Της ρύθμισα τα χρώματα σε sRGB όπως έπρεπε, και με την βοήθεια ενός φωτόμετρου βαθμονόμησης (καλιμπραρισμα) έφτιαξα χρωματικό προφίλ 100% εκεί που το ήθελα. Ελα όμως που η τηλεόραση μετά από 10 -15 λεπτά κατέβαζε μόνη της την φωτεινότητα για την προστασία της παρ οτι την είχα ρυθμίσει πολύ χαμηλά σε φωτεινότητα και κοντράστ σε σχέση με μια τηλεοπτική εκπομπή. Αγόρασα λοιπόν με 15€ ένα ειδικό τηλεχειριστήριο που σε βάζει στο service menu της, και της έκλεισα αυτή τη δυνατότητα !!! Τώρα έχω ένα μόνιτορ 4Κ 48 ιντσών χρωματικά εκεί που το θέλω με 1100€ Κάθε φορά που την ανοίγω, βγάζει μήνυμα να κάνω αναβάθμιση στο λειτουργικό της... Χαζός είμαι όμως να ξανακάνω όλη τη δουλειά από την αρχή... Σε τι απόσταση δουλεύεις? Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από dkstopo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καμία απολύτως ανάγκη για ρουτάρισμα που λέτε μερικοί, για αρχή δεν αγοράζεις τηλεοράσεις που έχουν τέτοια μ@#@κία στην προστασία οθόνης. Αν όμως έκανες το λάθος ή αν μπουν σε όλες τις τηλεοράσεις σε κάποια φάση, τότε απενεργοποιείς την προστασία οθόνης εάν γίνεται, βάζεις TV Box οπότε η τηλεόραση θα λειτουργεί εντελώς παθητικά και δεν την συνδέεις καν στο διαδίκτυο (γιατί έτσι θα σου στέλνουν δικές τους διαφημίσεις). ...μου φαίνεται εκεί που αγοράζαμε τηλεοράσεις και τις χρησιμοποιούσαμε ως οθόνες υπολογιστή, τώρα θα κάνουμε το αντίθετο, θα αγοράζουμε οθόνες να τις βάζουμε σε TV Box για να έχουμε οθόνες που δεν είναι smart. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από Diavolos666 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsterg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dkstopo είπε Άμα πληρώνεται ο φόρος δεν μπορούν να πουν τίποτα Σε τι απόσταση δουλεύεις? 90 πόντους με 1 μέτρο. τώρα που το λες παρατήρησα ότι κάποιες φορές πλησιάζω και στους 60 πόντους... Είναι μια ειδική επεξεργασία εικόνας που γίνεται σε επίπεδο pixel peeping πρακτικά φαντάσου είναι αρχεία με διάσταση 10 μέτρα Χ 7 μέτρα στα 300dpi. Δηλαδή να στο πω απλά είναι φωτογραφία που θα μπει σε τοίχο αλλά ο θεατής πρέπει να μπορεί να την δει από κοντά χωρίς να διακρίνει pixel η φλου. Με την 27 άρα με είχε φάει το zoom in - zoom out Με την 48αρα αυτό που κέρδισα, είναι ότι έχω τις γύρω περιοχές από το οπτικό μου πεδίο διαθέσιμες όποτε θέλω με ένα απλό στρίψιμο του κεφαλιού προς την περιοχή που με ενδιαφέρει να συγκρίνω. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από vsterg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gingerbread Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Μην ειστε τσιπηδες ρε.. θα πληρώνετε μια ακόμα έξτρα συνδρομη LG+ Premium Pack που δεν θα χει δισφημισεις και θα χει και δωρέαν εγγραφή στην λίστα αλληλογραφίας ώστε να σας έρχονται οι διαφημίσεις στο mail. Όλοι εμείς στην Εκάλη σωθήκαμε με την συνδρομή. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Είναι που μόνο οι Κινέζοι τα κάνουν αυτά κατά τα άλλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gadgetseek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ένα Ε-Λ-Ε-Ο-Σ κάπου.. σε λίγο θα παίζουν διαφημίσεις ακόμα και όταν η οθόνη είναι κλειστή (έτσι, για να μην πηγαίνει χαμένος ο χρόνος..) "Ο Dave Rudnick, CTO της LG AD Solutions, αναγνώρισε ότι οι σύγχρονες συνήθειες παρακολούθησης τηλεόρασης έχουν αλλάξει σημαντικά. Σύμφωνα με τον ίδιο, το 93% των θεατών πλέον κάνουν πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα ενώ παρακολουθούν τηλεόραση, όπως ανταλλαγή μηνυμάτων, αγορές, περιήγηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή παιχνίδια στα κινητά τους τηλέφωνα" Κι αυτές οι "σύγχρονες συνήθειες" δεν τον έχουν κάνει να καταλάβει ότι πολύ απλά κανείς δεν πρόκειται να δει τις διαφημίσεις; Εδώ οι θεατές καλά καλά δεν βλέπουν το περιεχόμενο που έχουν καθίσει να παρακολουθήσουν.. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από gadgetseek 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atypicalcoder Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Gingerbread είπε Μην ειστε τσιπηδες ρε.. θα πληρώνετε μια ακόμα έξτρα συνδρομη LG+ Premium Pack που δεν θα χει δισφημισεις και θα χει και δωρέαν εγγραφή στην λίστα αλληλογραφίας ώστε να σας έρχονται οι διαφημίσεις στο mail. Όλοι εμείς στην Εκάλη σωθήκαμε με την συνδρομή. Θα δεις που σε πολύ λίγο καιρό οι Premium συνδρομές θα έχουν ads και θα πρέπει να πας στο Premium Tier 2, Ultra Mega Premium, ή όπως θα τα ονομάσουν. Μετά θα έχεις και τους "καλά κάνουν, οι χασομέρηδες content creators πρέπει να πληρωθούν". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gingerbread Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, atypicalcoder said: Θα δεις που σε πολύ λίγο καιρό οι Premium συνδρομές θα έχουν ads και θα πρέπει να πας στο Premium Tier 2, Ultra Mega Premium, ή όπως θα τα ονομάσουν. Μετά θα έχεις και τους "καλά κάνουν, οι χασομέρηδες content creators πρέπει να πληρωθούν". Αυτό που λες ισχύει. Έχουμε υπερβολικά πολλή κατανόηση στην αύξηση των τιμών (όχι όλοι, αυτοί που την έχουν). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 14 hours ago, vsterg said: Τελικά θα ρουταρουμε τις τηλεοράσεις όπως πολύ σωστά είπε κάποιος εδώ... Πριν δυο χρόνια, είχα την ανάγκη για την επεξεργασία εικόνας σε μοντορ μεγαλύτερο απο 27 ίντσες και ανάλυση 4Κ. Αφού λοιπόν γύρισα όλα τα μαγαζιά βλέποντας μόνιτορ για gaming που δεν μου έκαναν και αφού έψαξα πολύ στο ιντερνετ, αγόρασα τελικά μια 48 αρα τηλεόραση OLED Της LG. Της ρύθμισα τα χρώματα σε sRGB όπως έπρεπε, και με την βοήθεια ενός φωτόμετρου βαθμονόμησης (καλιμπραρισμα) έφτιαξα χρωματικό προφίλ 100% εκεί που το ήθελα. Ελα όμως που η τηλεόραση μετά από 10 -15 λεπτά κατέβαζε μόνη της την φωτεινότητα για την προστασία της παρ οτι την είχα ρυθμίσει πολύ χαμηλά σε φωτεινότητα και κοντράστ σε σχέση με μια τηλεοπτική εκπομπή. Αγόρασα λοιπόν με 15€ ένα ειδικό τηλεχειριστήριο που σε βάζει στο service menu της, και της έκλεισα αυτή τη δυνατότητα !!! Τώρα έχω ένα μόνιτορ 4Κ 48 ιντσών χρωματικά εκεί που το θέλω με 1100€ Κάθε φορά που την ανοίγω, βγάζει μήνυμα να κάνω αναβάθμιση στο λειτουργικό της... Χαζός είμαι όμως να ξανακάνω όλη τη δουλειά από την αρχή... ----------------------------------------------------------------------------------- κι επειδή κάποιος ρώτησε το συμπληρώνω και εδώ. ---------------------------------------------------------------------------------- Σε τι απόσταση δουλεύεις? 90 πόντους με 1 μέτρο. Τώρα που το λες παρατήρησα ότι κάποιες φορές πλησιάζω και στους 60 πόντους... Είναι μια ειδική επεξεργασία εικόνας που γίνεται σε επίπεδο pixel peeping πρακτικά φαντάσου είναι αρχεία με διάσταση 10 μέτρα Χ 7 μέτρα στα 300dpi. Δηλαδή να στο πω απλά είναι φωτογραφία που θα μπει σε τοίχο αλλά ο θεατής πρέπει να μπορεί να την δει από κοντά χωρίς να διακρίνει pixel η φλου. Με την 27 άρα με είχε φάει το zoom in - zoom out Με την 48αρα αυτό που κέρδισα, είναι ότι έχω τις γύρω περιοχές από το οπτικό μου πεδίο διαθέσιμες όποτε θέλω με ένα απλό στρίψιμο του κεφαλιού προς την περιοχή που με ενδιαφέρει να συγκρίνω. Δεν χρειαζεται πια το Service remote. Κατεβαζεις το ColorControl βαζεις την τηλεοραση στο δικτυο και με 2 κλικ εχεις το Instart για να μπεις στο Service menu οπου απενεργοποιεις TPC/GSR. Στις τελευταιες εκδοσεις μπορεις να το κανεις με ενα κλικ μονο χωρις να μπεις καθολου στο μενου της τηλεορασης. Επισης για τις C3/G3 που εχουν κλειδωσει το μισο μενου μπορεις να το επαναφερεις. Και για αυτους που λενε για Burn in, τα εχω χρονια απενεργοποιημενα σε 3 διαφορετικες oled χωρις κανενα προβλημα, οπως και το Pixel shifter. 15 hours ago, 6xXx6 said: Υπάρχει άνθρωπος που έχει ενεργοποιημένη την προφύλαξη οθόνης σε τηλεόραση; Ναι στις Oled ειναι χρησιμο για να μειωσεις τα σταθερα στοιχεια. Εντωμεταξυ στη C3 μπορεις να απενεργοποιησεις τις διαφησμισεις απο το Screensaver, δεν ξερω τι εχει αλλαξει στις 4. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
6xXx6 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Υπάρχει άνθρωπος που έχει ενεργοποιημένη την προφύλαξη οθόνης σε τηλεόραση; “Ναι στις Oled ειναι χρησιμο για να μειωσεις τα σταθερα στοιχεια.” Και ξαναρωτάω υπάρχει άνθρωπος που παίρνει oled για να βλέπει τηλεόραση? Και έχει σταθερά στοιχεία? Οι oled Είναι να την ανοίγεις να βλέπεις ταινία να παίζει κανα game και να την κλείνεις όχι να την αφήνεις με το screensaver Το οποίο το ίδιο θα έχει σταθερά στοιχεία πλέον αφού θα έχει διαφημίσεις Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από 6xXx6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yianos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Να βγάλουν κι απο τη... μύγα ....ξύγκι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα