JcD Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Tv box θέλει πάντα η smart TV έτσι κι αλλιώς. 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, 6xXx6 είπε Υπάρχει άνθρωπος που έχει ενεργοποιημένη την προφύλαξη οθόνης σε τηλεόραση; Ναι, στις OLED τηλεοράσεις προστατεύει από burn-in και στατικές εικόνες. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsterg Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, music_lover είπε Ναι, στις OLED τηλεοράσεις προστατεύει από burn-in και στατικές εικόνες. όταν έχεις φωτεινότητα pixel oled 65 ρύθμιση αντίθεσης 65 και φωτεινότητα οθόνης 65 που μου βγήκαν μετα το καλιμπραρισμα δεν παθαίνει τίποτα. Αν την αφήσεις στα 100% που έρχεται για να παίζει σαν τηλεόραση να το καταλάβω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, vsterg είπε όταν έχεις φωτεινότητα pixel oled 65 ρύθμιση αντίθεσης 65 και φωτεινότητα οθόνης 65 που μου βγήκαν μετα το καλιμπραρισμα δεν παθαίνει τίποτα. Αν την αφήσεις στα 100% που έρχεται για να παίζει σαν τηλεόραση να το καταλάβω.. Το HDR είχα στο μυαλό μου όπου εκεί η τηλεόραση παίζει στην μέγιστη φωτεινότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristos97 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Υπαρχει κανενας που δινει σημασια στις διαφημισεις; Παντα οταν θελω να ψωνισω κατι κανω μια μικρη ερευνα και οι διαφημισεις δεν παιζουν κανενα ρολο σε αυτο. Μονο οταν ημουν μικρο παιδακι με "τραβουσαν" περισσοτερο οι διαφημισεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ελπίζω να γίνεται disable γιατί θα πάνε κάδο. Θα πρέπει να ψαχτούμε οι κάτοχοι αν μπορούμε να κάνουμε μήνυση σε περίπτωση που το επιβάλει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uniquegr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Αναφορά σε κείμενο Η LG υποστηρίζει ότι έχει πραγματοποιήσει έρευνα πριν αποφασίσει να εισαγάγει διαφημίσεις στις προφυλάξεις οθόνης των τηλεοράσεών της. Σύμφωνα με την έρευνα που ανέθεσε η LG AD Solutions, οι διαφημίσεις στην προφύλαξη οθόνης αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα του brand, ιδιαίτερα μεταξύ ενηλίκων άνω των 45 ετών και γυναικών με εισόδημα νοικοκυριού άνω των 80.000 δολαρίων ετησίως. Φυσικά. Θυμάμαι πάντα αυτόν που μου πρήζει τα @@ με τις διαφημίσεις του και δεν αγοράζω προϊόντα του. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, vsterg είπε όταν έχεις φωτεινότητα pixel oled 65 ρύθμιση αντίθεσης 65 και φωτεινότητα οθόνης 65 που μου βγήκαν μετα το καλιμπραρισμα δεν παθαίνει τίποτα. Αν την αφήσεις στα 100% που έρχεται για να παίζει σαν τηλεόραση να το καταλάβω.. Οι OLED έχουν πιο "επιθετική" προφύλαξη οθόνης από τις μη OLED. Εγώ έχω δύο Samsung η μια εκ των δύο OLED, όπου πατήσω pause η OLED μπαίνει σε προστασία μέχρι να γυρίσω από κατούρημα που λέει ο λόγος η άλλη μπορεί να μείνει έτσι πολύ περισσότερο Δεν ξέρω τι παίζει με τα burn in, εγω μόνο σε κινητά έχω πετύχει αυτή τη φάση και στα τελευταία 2-3 κινητά μου θα έλεγα ότι δε συμβαίνει πλέον οπότε αποφάσισα μετά από καιρό να πάω και σε τηλεόραση. Δεν ξέρω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες αλλά προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος Πάντως σίγουρα δεν θα ήθελα να σκάνε διαφημίσεις σε ενα "premium" υποτίθεται προϊόν.. Τις τρώμε που τις τρώμε στο yt οχι εκεί που καθόμαστε στο άσχετο Βέβαια μπορείς μια smart tv να την έχεις ως απλό μόνιτορ μη συνδεδεμένη πουθενά, αλλά μετά γυρνάμε χρόνια πίσω που είχαμε PC συνδεδεμένο στην τηλεόραση για ταινίες βίντεο κτλ.. Αλλά τουλάχιστον δεν είχαμε πουθενά διαφήμιση Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από logistoulis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramarg Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Σωστά. Το βουνό από χρήματα που πληρώνουμε ως υπεραξία στις Scrap τηλεοράσεις τους, δεν είναι αρκετό για να καλύψει τα κόστη συντήρησης των άθλιων LG Services (που δεν λειτουργούν from day 1)... Οπότε ας βάλουμε διαφημίσεις ως screensaver (με το πρόσχημα προστασίας της οθόνης) για να μην πάει χαμένο το ρεύμα που καίνε όσοι ξεχνάνε ανοιχτή την τηλεόραση. ΙΔΙΟΦΥΕΣ. Και φυσικά τα έσοδα από τις διαφημίσεις που θα αναπαράγονται, ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν θα δώσουν επέκταση στην υποστήριξη των τηλεοράσεων, οι οποίες ανεξαρτήτως αξίας θα αχρηστεύονται μόλις συμπληρώσουν έναν τυπικό χρόνο ζωής (από προφανή έλλειψη υποστήριξης όπως γίνεται ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ). ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ''ΖΗΤΩ'' ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ webOS & ENA ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ BURN IN Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από ramarg 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Έξυπνες tv που μπορούν να χακαριστουν παραμένουν το χαζοκούτι του καναπέ προκαλώντας νωθρότητα και απάθεια. Καλύτερα το streaming 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
halastar Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, 6xXx6 είπε Υπάρχει άνθρωπος που έχει ενεργοποιημένη την προφύλαξη οθόνης σε τηλεόραση; Τι ερώτηση είναι αυτή? Εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, ZoReN είπε Όσο ο καταναλωτής συνεχίζει και ψωνίζει τόσο οι εταιρείες θα βάζουν παντού διαφημίσεις ή οτιδήποτε άλλο. Οποτε να μην αγοράζουμε τίποτα. Να επιστρέψουμε στην εποχή των σπηλαίων η όπως ζουνε οι νομάδες στην έρημο με ελάχιστα αγαθά. Ας μην υπερβάλουμε. Τώρα για τα υπόλοιπα, τρόποι για να το αποφύγουμε θα βρεθούν σίγουρα. 4 ώρες πριν, 6xXx6 είπε Υπάρχει άνθρωπος που έχει ενεργοποιημένη την προφύλαξη οθόνης σε τηλεόραση; Δε γνωρίζω. Αλλά αν θέλουν, μπορούν να κάνουν υποχρεωτική την λειτουργία προφύλαξης χωρίς δυνατότητα απενεργοποιησης. 2 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Ελπίζω να γίνεται disable γιατί θα πάνε κάδο. Θα πρέπει να ψαχτούμε οι κάτοχοι αν μπορούμε να κάνουμε μήνυση σε περίπτωση που το επιβάλει. Σωστο σκεπτικό. Η ακόμα κι αν το επιβάλει μπορεί να έχει θέμα με την ΕΕ και την ευρωπαϊκή νομοθεσία αν κάνει εισαγωγές εδώ. Πάντως, πριν το κάνουν υποχρεωτικό, θα το ψάξουν νομικά αν τους παίρνει να το κάνουν και τυχόν ρίσκα για αποζημιώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZoReN Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, mariosnik_ said: Οποτε να μην αγοράζουμε τίποτα. Να επιστρέψουμε στην εποχή των σπηλαίων η όπως ζουνε οι νομάδες στην έρημο με ελάχιστα αγαθά. Ας μην υπερβάλουμε. Τώρα για τα υπόλοιπα, τρόποι για να το αποφύγουμε θα βρεθούν σίγουρα. Δεν είπα να πάμε στο άλλο άκρο. Δεν είπα να μην αγοράζουμε τίποτα. Δεν έθιξα καμία υπερβολή. Αυτό που λέω είναι ότι και στις συνδομες έχουμε πει ναι και στις διαφημίσεις με συνδρομές έχουμε πει ναι, όπως έχει φανεί και σε οτιδήποτε άλλο μας πουν στο μέλλον θα πούμε ναι. Μπορούμε να συνεχίσουμε να αγοράζουμε αλλά με κάποιο μέτρο. Ένα απλό μέτρο χωρίς καταναλωνω ότι βρεθεί μπροστά μου δεν μας γυρνάει στην εποχή των σπηλαίων. Και όλο αυτό όχι για να βρίσκουμε τρόπους για να παρακαπτουμε τέτοια πράγματα, που εννοείται ότι θα υπάρχει τρόπος, αλλά να μην υπάρχουν εξαρχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, ZoReN είπε Δεν είπα να πάμε στο άλλο άκρο. Δεν είπα να μην αγοράζουμε τίποτα. Δεν έθιξα καμία υπερβολή. Αυτό που λέω είναι ότι και στις συνδομες έχουμε πει ναι και στις διαφημίσεις με συνδρομές έχουμε πει ναι, όπως έχει φανεί και σε οτιδήποτε άλλο μας πουν στο μέλλον θα πούμε ναι. Μπορούμε να συνεχίσουμε να αγοράζουμε αλλά με κάποιο μέτρο. Ένα απλό μέτρο χωρίς καταναλωνω ότι βρεθεί μπροστά μου δεν μας γυρνάει στην εποχή των σπηλαίων. Και όλο αυτό όχι για να βρίσκουμε τρόπους για να παρακαπτουμε τέτοια πράγματα, που εννοείται ότι θα υπάρχει τρόπος, αλλά να μην υπάρχουν εξαρχής. Αλλο αυτό που λες τώρα και με το οποίο συμφωνώ, άλλο να λες όσο κόσμος ψωνίζει, που είναι γενικό. Πάντα πρέπει να ψωνίζουμε - αγοράζουμε για να ζήσουμε, φαγητό, ρούχα, αγαθά, οτιδήποτε. Τώρα οι συνδρομές οι σπατάλες και τα άχρηστα πράγματα, το έχω γράψει και σε άλλο thread εδώ στις ειδήσεις πρόσφατα κιόλας για τα κινητά των 1000 ευρώ και για τις αυξήσεις που έκανε το yt, είναι στο χέρι του καταναλωτή να επιλέξει τι θα κάνει και αυτή του η επιλογή καθορίζει και τις αντίστοιχες πολιτικές των εταιρειών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZoReN Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, mariosnik_ said: Αλλο αυτό που λες τώρα και με το οποίο συμφωνώ, άλλο να λες όσο κόσμος ψωνίζει, που είναι γενικό. Πάντα πρέπει να ψωνίζουμε - αγοράζουμε για να ζήσουμε, φαγητό, ρούχα, αγαθά, οτιδήποτε. Τώρα οι συνδρομές οι σπατάλες και τα άχρηστα πράγματα, το έχω γράψει και σε άλλο thread εδώ στις ειδήσεις πρόσφατα κιόλας για τα κινητά των 1000 ευρώ και για τις αυξήσεις που έκανε το yt, είναι στο χέρι του καταναλωτή να επιλέξει τι θα κάνει και αυτή του η επιλογή καθορίζει και τις αντίστοιχες πολιτικές των εταιρειών. Ναι όντως έχεις δίκιο. Δεν άφησα να εννοηθεί σωστά αυτό που ήθελα να πω στο αρχικό ποστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα