Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Έχω στο υπόγειο αποθηκευμένα περίπου 1κυβικο καυσόξυλα για το τζάκι. Την προηγούμενη χρονιά δεν κάψαμε οπότε κάποια τα έχω πάνω από χρόνο. 

Την άνοιξη είχαν βγει αρκετά ξυλοφαγα σαν σκαθάρια και έφερα κάποιον για απεντομωσεις ο οποίος ψεκασε γύρω γύρω. Όντως εξαφανίστηκαν όλα. 

Πρόσφατα που πήγα κάτω ακούω από τη  στοίβα με τα ξύλα τρικι τρικι. 

Δύο είναι τα ερωτήματα. 

1) μπορώ να τα κάψω στο τζάκι αυτά ή θα γεμίσει ο τόπος στο σπίτι; Γενικά δεν ανεβάζω πάνω πάνω από 7-8 κούτσουρα που θα κάψω την ίδια μέρα. 

2) έπιπλα μελαμίνης που είναι στη ίδια αποθήκη είναι για πέταμα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ίδια περίπτωση. Δεν έκανα ούτε την απεντομωση που λες. 

Απλά τα πράγματα που προσέχω είναι δύο 

Τίποτα ξύλινο (μασίφ, mdf, ή ότι άλλο) κοντά στη στοίβα. 

Αυτα που ανεβάζω για χρήση πάνε στο μπαλκόνι (πλαστικό δοχείο) και μόνο όποιο κούτσουρο πέσει στη φωτιά μπαίνει μέσα και πάει ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ στο τζάκι. 

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστή/λάθος η προσέγγιση αλλά μέχρι τώρα (από την περσινή σεζόν) δεν έχω κάποιο μη θεμιτό συμβάν 

Επεξ/σία από haris_216
Δημοσ.
2 ώρες πριν, haris_216 είπε

Έχω ίδια περίπτωση. Δεν έκανα ούτε την απεντομωση που λες. 

Απλά τα πράγματα που προσέχω είναι δύο 

Τίποτα ξύλινο (μασίφ, mdf, ή ότι άλλο) κοντά στη στοίβα. 

Αυτα που ανεβάζω για χρήση πάνε στο μπαλκόνι (πλαστικό δοχείο) και μόνο όποιο κούτσουρο πέσει στη φωτιά μπαίνει μέσα και πάει ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ στο τζάκι. 

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστή/λάθος η προσέγγιση αλλά μέχρι τώρα (από την περσινή σεζόν) δεν έχω κάποιο μη θεμιτό συμβάν 

Κάτι τέτοιο λεω να κάνω και εγώ. Μέσα στο σπίτι δεν τα άφηνα ποτέ επειδή σιχαίνομαι. Ακόμα και χωρίς σαράκι. 

Τώρα ένας λόγος παραπάνω, θα το καψω με μανία να τα ξεφορτωθώ και δεν θα ξαναπάρω. Δεν αξίζει

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...