Προς το περιεχόμενο

Παρτι σε παιδικες χαρες. Ειναι παρανομα;;

Witcher1st

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, tasoe είπε

Σώπα ρε μεγάλε που σου χαλάω την κοινωνία. Δε ντρέπεσαι να λες κάτι τέτοιο? Μια άποψη εξέφρασα. Πάντα φέρομαι πολιτισμένα ακόμα και αν κάποιος πιάσει με το έτσι θέλω τη μισή παιδική χαρά. Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ότι χαλάω την κοινωνία?

Εδω δεν ντρεπεσαι εσυ να γραφεις αυτα τα πραγματα για τους συναθρωπους σου.Περιμενεις να ντραπω εγω?Την παιδικη χαρα δεν την πιανει ενας που κανει παρτυ αλλα 20-30 παιδακια που ειναι εκει.

• Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 minutes ago, vasilllis said:

Εδω δεν ντρεπεσαι εσυ να γραφεις αυτα τα πραγματα για τους συναθρωπους σου.Περιμενεις να ντραπω εγω?Την παιδικη χαρα δεν την πιανει ενας που κανει παρτυ αλλα 20-30 παιδακια που ειναι εκει.

Μια άποψη εξέφρασα, δεν πήγα να επιβάλλω τον νόμο μου στην παιδική χαρά. Όταν έχει πάρτι στην παιδική χαρά που πάμε και νιώθω ότι παιδί μου καταπιέζεται και δεν περνάει καλά απλά φεύγω. Θα μου άρεσε η παιδική χαρά να εξυπηρετεί αποκλειστικά τον σκοπό για τον οποίο υπάρχει. Πάρτι μπορεί κάποιος να κάνει σε ένα άλσος ή ένα πάρκο που ο χώρος είναι άπλετος.

Όταν πρόκειται για παιδάκια μην είστε μίζεροι, γκρινιάρηδες και κακομοίρηδες. Χίλιες φορές καλύτερα -αν μπορεί να γίνει από άποψη καιρου- ένα πάρτυ στην παιδική χαρά παρά σε παιδότοπο. Για πολλούς λόγους.

Ακόμη και οι παιδίατροι μεταξύ παιδικής χαράς και παιδότοπου σου λένε ότι είναι καλύτερη η παιδική χαρά όσον αφορά την ανάπτυξη του σώματος. Θα προσθέσω πως άνετα κόλλας ιώσεις σε παιδότοπο χειμώνα - καλοκαίρι.

(δεν έχω κάνει σε παιδική χαρά στα παιδιά μου αλλά ακούγεται εξαιρετική ιδέα).

• Like 7
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι μικροψυχία και κακεντρέχεια να θέλουν κάποιοι να καταγγείλουν συνανθρώπους για παιδικό πάρτι σε δημόσιο χώρο όπως μια παιδική χαρά. Τότε να απαγορεύεται και το πικ νικ στα άλση, αφού πιάνεις χώρο με τις καρέκλες και τα ψυγειάκια, και το μπάνιο στις παραλίες, σφού πιάνεις χώρο με πετσέτες και ψάθες. Σίγουρα κάποιοι το κάνουν εξοικονομώντας χρήματα σε δύσκολες εποχές και άλλοι επειδή απλά τα παιδιά περνάνε καλά στον ανοιχτό χώρο και όχι στους συνήθως απαίσιους παιδότοπους-φυλακές. Εννοείται ότι επιβάλλεται ΑΠΟΛΥΤΑ ο καθαρισμός του χώρου ενώ η στοιχειώδης κοινωνική ευπρέπεια επιβάλλει να γίνονται δεκτά και όσα παιδάκια τύχει να είναι εκτός προσκαλεσμένων και να μην αποκλείονται.

Επεξ/σία από kalmik
  • Like 6
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, vasilllis είπε

Να ξερετε οτι ο καλος γονιος αγαπαει ολα τα παιδια και οχι μονο τα δικα του...

Εγώ αγαπάω και τις μαμάδες των άλλων παιδιών

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 18

23 ώρες πριν, JakeKaufman είπε

Είσαι και σίγουρος τρομάρα σου 😀

Fk logic. Αφου πας εσυ 2 ωρες νωριτερα ( και σιγουρα 2 ωρες αργοτερα ) για να καθαρισεις, το κανουν ολοι ε;

7 minutes ago, StamTheMan said:

Fk logic. Αφου πας εσυ 2 ωρες νωριτερα ( και σιγουρα 2 ωρες αργοτερα ) για να καθαρισεις, το κανουν ολοι ε;

Εμ, ούτε είπα ούτε υπονόησα ότι το κάνουν όλοι. Εγω το κάνω, αυτό είπα. 
please μη βάζετε λόγια στο στόμα μου 

44 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Εμ, ούτε είπα ούτε υπονόησα ότι το κάνουν όλοι. Εγω το κάνω, αυτό είπα. 
please μη βάζετε λόγια στο στόμα μου 

Τι ηταν αυτο  που εκανα παραθεση τοτε;

Παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις.
Ο κανονας ειναι αυτος που λεει ο φιλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνω τι διαφορά έχει ένα "πάρτι" σε παιδική, ήτοι μαζεμένα παιδάκια σε ένα μέρος να τρώνε και να παίζουν από ένα μη-πάρτι στην ίδια παιδική χαρά που τρώνε και παίζουν παιδάκια που έχει έτσι και αλλιώς συνωστισμό λόγω ώρας και κόσμου, τι άδεια δηλαδή να χρειάζεται;

Για τους "έλληνες επιχειρηματίες" (φράση που προκαλεί γέλιο γενικά) που έχουν παιδότοπους-φαρμακεία, καλοφάγωτη θα πω εγώ

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 7
  • Thanks 1

7 hours ago, vasilllis said:

Και εγω αποψη εξεφρασα.Να ξερετε οτι ο καλος γονιος αγαπαει ολα τα παιδια και οχι μονο τα δικα του...

Αφού λοιπόν αγαπάει όλα τα παιδιά δεν θα έχει λοιπόν αντίρρηση να κάνει ένα από αυτά τα παιδάκια που δεν είναι δικά του (και που τα αγαπάει) το πάρτι στην παιδική χαρά. 

Σε πάρκα (πχ Τρίτση) βλέπεις πολύ συχνά παιδικά πάρτι. Το ίδιο και στο Νιάρχος στο γρασίδι. 

Παιδότοπο δεν έχω κάνει και ούτε πρόκειται να κάνω δικό μου πάρτυ. Μου φαίνεται τόσο κλεισούρα και λίγο στημένο το σκηνικό. Meh.

• Like 2

22 hours ago, JakeKaufman said:

Με τα λεφτά που ζητάνε (4ψηφιο για ένα παιδικό πάρτυ), είναι ήδη κλέφτες 

Τριψήφιο εννοείς. Εκτός αν μένεις σε άλλη χώρα.

21 hours ago, phanispal said:

Μην ασχολείστε με τρολοπόστ από γνωστά trolls γιατί ξεφεύγει η κουβέντα και είναι ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνουν.

Στη δική μας γειτονιά πάντως, μαζευόμαστε συγκεκριμένες οικογένειες ως επί το πλείστον, οπότε κάθε φορά που κάποιος κάνει πάρτι εκεί, το μόνο που αλλάζει είναι ότι βάζει σε μια γωνία 1-2 μικρά τραπέζια και καλεί και 1-2 οικογένειες που δεν είναι της γειτονιάς. Για τα παιδιά είναι σχεδόν σαν κάθε μέρα.

Επαρχία μένεις; Γιατί στις παιδικές χαρές της Αθήνας, όλοι είμαστε ξένοι μεταξύ μας.

Στις 28/9/2024 στις 7:31 ΜΜ, papoys1 είπε

Δεν το εχω δει αλλα γιατί να είναι παράνομο ρε φίλε.Μια τούρτα που θα την κόψεις σε 15 κομμάτια την κάνεις 25 ή παίρνεις λίγο μεγαλύτερη να πάρουν όλα τα παιδάκια.

ίσα ισα χαίρονται ολα τα παιδάκια που ειναι εκεί και πιστεύω πως αυτός που το κάνει δεν θα αφήσει κανένα παραπονούμενο και κάποιο παιδάκι που δεν έχει πολλούς φίλους εκεί θα βρει πολλούς.Μην είμαστε σε όλα αρνητικοί.

Ισως γιατι ειμαστε σκατοψυχοι και θελουμε ολοι να υποφερουν; Οταν βλεπουμε τον αλλον να χαιρετε πρεπει να του το χαλασουμε και να του φωναξουμε την αστυνομια. 

Αυτοι ειμαστε

• Like 10

22 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Επαρχία μένεις; Γιατί στις παιδικές χαρές της Αθήνας, όλοι είμαστε ξένοι μεταξύ μας.

Αθήνα, Άγιο Δημήτριο, πηγαίνουμε στη γειτονιά που μαζευόμαστε πάνω κάτω οι ίδιοι.

Υπάρχουν και μεγαλύτερες στην περιοχή, αλλά χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα οπότε τις αποφεύγουμε.

• Like 1

14 hours ago, Speculoos said:

ΟΚ δεν το γνώριζα, ούτε το έχω ζήσει προσωπικά σε παιδικό πάρτι να κάθονται και οι γονείς οπότε μου μοιάζει τρομερά περίεργο το όλο σκηνικό, πίστευα μάλιστα ότι θα τους φτιάξεις την μέρα αν δεν τους υποχρεώσεις να κάτσουν σε παιδικό πάρτι. Αν στα πάρτι μέχρι 5 χρονών κάθονται μαζί και οι γονείς μπορώ να το καταλάβω, ίσως έχει κάποια ανασφάλεια το παιδί λόγω τουαλέτας πχ.

Κάντε παιδιά και μετά γράψτε στο θέμα. Δλσ κάπου έλεος. 5 χρόνων να πηγαίνει μόνο του σε παιδικά πάρτι. Ούτε μπλούζα δεν μπορούν να φορέσουν κάποια μόνα τους σε αυτή την ηλικία. Ασχοληθείτε με κανένα νήμα σχετικά με τα iphone και αφήστε εμάς τους γονείς εδώ μέσα να πούμε τις απόψεις μας.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...