Προς το περιεχόμενο

Παρτι σε παιδικες χαρες. Ειναι παρανομα;;

Witcher1st

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 hours ago, vasilllis said:

ενα παιδι 5 χρονων το αφηνεις μονο του και φευγεις?Λογικο να καθονται και γονεις.

2 hours ago, zio10 said:

Στα μικρά δεν γίνεται να μην έχεις και τους γονείς. Απλά κάποιοι διαχωρίζουν το μενού. Πχ καφέ για τους γονείς, φαγητό για τα παιδιά.

ΟΚ δεν το γνώριζα, ούτε το έχω ζήσει προσωπικά σε παιδικό πάρτι να κάθονται και οι γονείς οπότε μου μοιάζει τρομερά περίεργο το όλο σκηνικό, πίστευα μάλιστα ότι θα τους φτιάξεις την μέρα αν δεν τους υποχρεώσεις να κάτσουν σε παιδικό πάρτι. Αν στα πάρτι μέχρι 5 χρονών κάθονται μαζί και οι γονείς μπορώ να το καταλάβω, ίσως έχει κάποια ανασφάλεια το παιδί λόγω τουαλέτας πχ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 ώρες πριν, tasoe είπε

Θα έπρεπε να είναι παράνομο. Μπορεί να θέλει κάποιος να πάει με το παιδάκι του στην παιδική χαρά και να μην έχει συνωστισμό και τραγουδάκια και γλεντάκια. 

Επίσης είναι μέγιστη κακομοιριά, πήγαινε σε έναν παιδότοπο ρε φίλε να πλερώ, μια φορά το χρόνο είναι, αυτοί κλέφτες θα γίνουν?

Αν θες να πας σε δημόσιο χώρο και να μην έχει συνωστισμό ίσως θα έπρεπε να μην είσαι κακομοίρης και να νοικιάσεις έναν χώρο για πάρτη σου.

• Like 1
  • Confused 1
  • Haha 4

3 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Γιατί είναι άλλο? Μία παιδική χαρά γεμίζει από γονείς και παιδιά χωρίς να γίνεται πάρτι. Τι κάνουν οι γονείς τα παιδιά τους στο θέμα της τουαλέτας? 

Είτε να νοικιάσουν μια χημική τουαλέτα αυτοί που θα κάνουν το party, να έρθει εκει, είτε να κρατηθούν μέχρι να πάνε σπίτι τους. Προσωπικά εγώ, είτε ως μεγάλος είτε όταν ήμουν παιδί, δεν υπήρχε περιπτωση να πάω να κατουρισω κάπου έξω σε δημόσιο χώρο. 

2 ώρες πριν, kotsoz είπε

Στην μεγάλη παιδική χαρά της ηλίουπολης γίνονται συνεχώς πάρτι. Μένω δίπλα όποτε πάω εκεί την μικρή και έχω να σχολιάσω τα εξής 

συμφωνω ότι η παιδική ανοίκει σε όλους και μια χαρά να κανείς το πάρτυ σου εκεί

με χαλάει όμως ότι ακόμα και αυτοί που καθαρίζουν αφήνουν άπειρη βρώμα

Επίσης το ποπ κορν απαγορεύεται σε παιδιά κάτω των 3 ετών, όταν όμως το πάρτυ έχει ποπ κορν γεμίζει όλη η παιδική με ότι αυτό συνεπάγεται για τους γονείς που έχουν μικρότερα παιδιά 

τελος με χαλάει άπειρα όταν βλέπω κορδέλες περίφραξης…θέλεις να κανείς το πάρτυ σου σε δημόσιο χώρο ?τότε θα είναι δημόσιο πάρτυ τουλάχιστον από άποψη χώρου. Καταλαβαίνω αν δεν θελεις να ταισεις κάποιο άκυρο παιδί (όχι ότι θα το έκανα, αλλά το καταλαβαίνω) δεν μπορεις όμως  να περιορίζεις την πρόσβαση στα υπόλοιπα παιδιά σε οποιοδήποτε σημείο της παιδικής χαράς

Είναι παράνομο να απαγορεύουν και να κλείσουν την παιδική χαρά όταν κάνουν το πάρτυ για να μην μπουν αλλα παιδιά. Αν βλέπεις κάτι τέτοιο, να το ψάξεις να καλέσεις αστυνομία και να κάνεις καταγγελία. Τώρα αν δεν ασχολείται κανένας, η υπάρχουν γονείς που πάνε να μπουν με το παιδί τους μέσα, τους απαγορεύεται η πρόσβαση από αυτούς που κάνουν το party και δεν αντιδρούν, ε τότε μην περιμένεις κάτι καλύτερο, θα γίνει status να κλείνουν με κορδέλες τον χώρο. 

• Like 2

Στις 28/9/2024 στις 7:21 ΜΜ, Witcher1st είπε

Πολλες φορες οταν παω τα παιδια σε παιδικη χαρα, βλεπω οτι γινεται παρτι γενεθλιων. Ειναι παρανομο κατι τετοιο; Διαβαζω για αδειες, αλλα εχω παρατηρησει ακομα και σε πολυ μικρες παιδικες χαρες να γινονται παρτι. Δε νομιζω οτι οι συγκεκριμενες θα ηταν διαθεσιμες απο τον δημο.

Κακομοίρηδες

9 ώρες πριν, JakeKaufman είπε

Αυτό έκανα ψηλέ μου. Πήρα προσφορά, ζήτησαν 1200 ευρώ για ένα παιδικό πάρτυ, τους είπα όχι ευχαριστώ και το έκανα στην πλατεία που έχει παιδική χαρά και περάσαμε όλοι υπέροχα.

Το κλέφτης λέγεται και κατ’εφημισμον στην ελληνικη, μη μου πεις ότι δεν το έχεις ξανακούσει 

Ή, για να κάνουμε τη χάρη στον τιρκουζοαίματο συμφορουμίτη, ας συμφωνήσουμε ότι είναι επαγγελματίες κλέφτες.

Win-win ;) 

• Haha 1

4 hours ago, Bourdoulas said:

Αν θες να πας σε δημόσιο χώρο και να μην έχει συνωστισμό ίσως θα έπρεπε να μην είσαι κακομοίρης και να νοικιάσεις έναν χώρο για πάρτη σου.

Ωραία εξυπνάδα. Όταν πάω με τα παιδιά μου σε παιδική χαρά αποσκοπώ στο να χαρούν τα παιδιά. Όταν θέλω να κάνω πάρτι πάω σε χώρο εκδηλώσεων ή το κάνω στο σπίτι. Σίγουρα δε θα το έκανα σε χώρο που προβλέπεται για κάτι άλλο.

7 hours ago, Vault13 said:

Που ειναι η τουαλέτα παιδικη χαρα  «γενικά»; Ντρεπεσαι να απαντήσεις;  Δεν είναι αδέσποτα σκυλια που μπορουν να κατουρανε οπου γουσταρουν τα «παιδακια» που το ειδατε αυτο;
καμια απορια δεν μπορεις να μου λύσεις, κοιτα να συνελθεις. Να πατε σε ενα παιδοτοπο και να αφησετε τις γυφτιες και τις παιδικες χαρες.

ακου λεει θα τα δωσουμε,,,pizza. 

Επειδή βλέπω ότι δεν με πιάνεις, τα παιδιά στην παιδική χαρά πάνε τουαλέτα στα δεντράκια. είτε είναι σε πάρτυ είτε όχι. Οι παιδικές χαρές δεν έχουν τουαλέτες. 

Πίτσα γιατί να μη δώσουμε; Ξέρεις κάνα παιδί που να μην τρώει πιτσα;

Δεν ήξερα ότι είμαι γύφτος που δεν θέλω να δώσω 1200 ευρώ στον παιδότοπο 😀 

• Like 7

13 hours ago, JakeKaufman said:

Αυτό έκανα ψηλέ μου. Πήρα προσφορά, ζήτησαν 1200 ευρώ για ένα παιδικό πάρτυ, τους είπα όχι ευχαριστώ και το έκανα στην πλατεία που έχει παιδική χαρά και περάσαμε όλοι υπέροχα.

Το κλέφτης λέγεται και κατ’εφημισμον στην ελληνικη, μη μου πεις ότι δεν το έχεις ξανακούσει 

Το "κατ' ευφημισμόν" δε σημαίνει αυτό που νομίζεις.

• Haha 1

1 minute ago, tasoe said:

Το "κατ' ευφημισμόν" δε σημαίνει αυτό που νομίζεις.

σωστά, λάθος έκφραση. χαίρομαι πάντως που κατάλαβες τι εννουσα με το "κλέφτες".

• Like 1

1 minute ago, JakeKaufman said:

σωστά, λάθος έκφραση. χαίρομαι πάντως που κατάλαβες τι εννουσα με το "κλέφτες".

Ναι, κατάλαβα τι εννοούσες. Το έχω ξανακούσει σε παρόμοια περίπτωση. Συνήθως όταν κάποιος θεωρεί ότι ένας επαγγελματίας θα έπρεπε να του κάνει χάρη και να μη βγάλει κέρδος από την παροχή υπηρεσιών του τότε τον "κλέβει", το χρησιμοποιούν πολλοί φίλοι μου.

3 minutes ago, tasoe said:

Ναι, κατάλαβα τι εννοούσες. Το έχω ξανακούσει σε παρόμοια περίπτωση. Συνήθως όταν κάποιος θεωρεί ότι ένας επαγγελματίας θα έπρεπε να του κάνει χάρη και να μη βγάλει κέρδος από την παροχή υπηρεσιών του τότε τον "κλέβει", το χρησιμοποιούν πολλοί φίλοι μου.

ωραία, τώρα που κατάλαβες το πρώτο, να σου εξηγήσω και το δεύτερο. δεν επιθυμώ να μην βγάλει κέρδος ο επιχειρηματίας. επιθυμώ να μην εκμεταλλευτεί το ρεύμα της εποχής και να πάει να βγάλει υπερκέρδη. 

άκου και λίγο τους φίλους σου, κάτι ξέρουν 😉

• Like 3

8 hours ago, vasilllis said:

Παρε το λιγο αλλιως γιατι χαλας την κοινωνια....

Σώπα ρε μεγάλε που σου χαλάω την κοινωνία. Δε ντρέπεσαι να λες κάτι τέτοιο? Μια άποψη εξέφρασα. Πάντα φέρομαι πολιτισμένα ακόμα και αν κάποιος πιάσει με το έτσι θέλω τη μισή παιδική χαρά. Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ότι χαλάω την κοινωνία?

Τα πάρτυ σε παιδική είναι μια εξαιρετική επιλογη. Εχω πάει σε κάποια, πιθανόν να οργανώσω και το φετινό δικό μας. Βοηθάει αν δίπλα υπάρχει καφετέρια οπότε κερνάς απο εκει τους καφέδες και φέρνεις μπουφέ απο αλλού, ενώ καλή ιδέα είναι και μια ανιματέρ για ενα 2ωρο-3ωρο. Προφανώς δεν μπορεί κάποιος να κλειδώσει την παιδική ή να αρνηθεί σε ενα άλλο παιδάκι να κεραστεί, τα παιδάκια να περνάνε καλά και όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία.

• Like 12

Αυτη η κακεντρεχεια και ο κακομοιρισμος μας εχει οδηγησει στην σημερινη κοινωνια που βλεπουμε στην νεολαια σημερα.

Δεν εκανα ποτε παρτυ στα παιδια μου στις κουνιες,ουτε θα κανω γιατι μεγαλωσαν τωρα.Δεν με ενοχλει ομως αν κανει καποιος συνανθρωπος ειτε ειναι κουνιες,ειτε πλατεια.ειτε παραλια.Στην Ε1 στον Πειραια κλεινεις και τραπεζακια να μπορεσεις να κανεις εκει .

Αν καποιοι τωρα κομπλεξικοι φανταζονται οτι τα παιδια του παρτυ χεζουν περισσοτερο τι να πω...

• Like 9
  • Thanks 2
  • Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, JakeKaufman said:

ωραία, τώρα που κατάλαβες το πρώτο, να σου εξηγήσω και το δεύτερο. δεν επιθυμώ να μην βγάλει κέρδος ο επιχειρηματίας. επιθυμώ να μην εκμεταλλευτεί το ρεύμα της εποχής και να πάει να βγάλει υπερκέρδη. 

άκου και λίγο τους φίλους σου, κάτι ξέρουν 😉

Ok, το δέχομαι όπως το λες. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά γνωρίζεις φαντάζομαι ότι οι δουλειές έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Το 2010 εκμίσθωνα ένα διαμέρισμα 500€. Εποχές κρίσης 2012 με 2015-16 περίπου είχε πέσει στα 290€. Τώρα το έβαλα 700€ και νοικιάστηκε σε μία μέρα ενώ είχα και 4 σοβαρές προσφορές. Το ρεύμα της εποχής δεν το "εκμεταλλεύεσαι" απλά το λαμβάνεις υπόψιν.

Επεξ/σία από tasoe
  • Sad 1
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...